Αποστολέας Θέμα: Seiko automatic ή Swatch x Blancpain;  (Αναγνώστηκε 11797 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Απ: Seiko automatic ή Swatch x Blancpain;
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 10, 2023, 18:17:37 μμ »

Το seiko...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 10, 2023, 18:45:03 μμ »
16 ρολόγια στο chrono 24 ,το φθηνότερο 1000 ευρώ...
Έλεος.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτέμβριος 10, 2023, 18:58:27 μμ »
 :D
Γελάνε και οι πέτρες..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος tigergreg

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτέμβριος 10, 2023, 19:07:48 μμ »
Ψαχνουν  για  μακακες  που  πιθανοτατα   βρισκουν....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Ef.orange

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτέμβριος 10, 2023, 20:26:53 μμ »
Καλησπέρα σας!  :)
Έχω την εντύπωση πως είναι λίγο άδικη η σύγκριση: οποιοδήποτε Seiko automatic (μέχρι €400) vs Swatch x Blancpain.

Προσωπικά, αν απαντήσω για τις αρχικές εικόνες θα επέλεγα το Swatch, αν πάλι ήθελα για αγορά θα επέλεγα αυτόματο Seiko στα €400.

Για την όλη συζήτηση, η γνώμη μου είναι πως, αν απαξίωνα τη μία επιλογή αυτομάτως θα ακύρωνα την άλλη. Γενικότερα, το πλαστικό ρολόι, πιστεύω, δεν είναι δα και η ωρολογιακή ντροπή ή κάτι τόσο κακό και "τοξικό" που θα φέρει χίλια άλλα κακά. Η έννοια ρολογάκι μην ξεχνάμε πως ήρθε από μία ιαπωνική επανάσταση, ένα, κυριολεκτικά, παγκόσμιο φαινόμενο, και στα λίγα χρόνια που ήρθε η Swatch έφερε εξίσου επανάσταση, και με την πιο απλή αναζήτηση, μπορούμε να δούμε πολύ όμορφες πληροφορίες (π.χ. εδώ).
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,Beastaras,Wolf-,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτέμβριος 10, 2023, 20:40:12 μμ »
Θα επαιρνα το Swatch
Γιατί θα με κανει να χαμογελαω οταν το κοιταω , ειναι ομορφο και fancy, παναλαφρο και αυτοματο
Γιατι οτι Swatch εχω παρει πλην ενός, ειναι σκυλι και δουλευει χρονια χωρις προβλημα, και τα SISTEM51 το ιδιο
Γιατί τα Seiko ειναι τρομερα αξιοπιστα και ανθεκτικα αλλά τα πιο πολλά σε αυτη τη τιμη σχεδιαστικα μου φέρνουν νύστα
Γιατι το bioceramic δεν ειναι ακριβως πλαστικο σκουπιδι αλλα ενα αρκετα ψαγμενο υλικο με καλες ιδιοτητες (πολλές εταιρείες φτιαχνουν πλεον μοντελα από πλαστικο ακόμα και η Ulysse Nardin)
Γιατί εχω υπομονη να το περιμενω στην κανονικη του τιμη
Δεν συμμετεχω στον παραλογισμο της ουρας
Δεν καταλαβαινω ποιοι πληρωνουν >1000 ευρω για κατι non limited που θα γεμισει ολες τις μπουτικ σε λίγο

friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,Beastaras,Giorgos_I,
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
Seiko automatic ή Swatch x Blancpain;
« Απάντηση #36 στις: Σεπτέμβριος 11, 2023, 09:59:51 πμ »
Δεν υφίσταται VS!!! Με κανενα ρολοι στον πλανητη.

Το μονο που υφίσταται ειναι ποιοι γουστάρουν να φορέσουν ενα ονομα των 20k με 300€
Μου θυμίζει κατι μπλούζες απο Αγία Βάρβαρα με τεραστια γράμματα στο στήθος GUCCI

Εγω συνεχίζω στο ιδιο μοτίβο, πραγματικα ουτε 50€ ειναι η ντροπη της ωρολογοποιίας, αν θελετε fun factor υπαρχουν 100αδες swatch υπεροχα με 100€ πανω κατω, και χιλιάδες αλλα να παιξεις με λουρακια και διαφορα, για εμενα οσους βλεπω με τα εν λογο πλαστικό σκουπίδι τους συγκαταλέγω με τους φιλους με τα moncler τα αμάνικα απο το φορτηγάκια με τα καρπούζια, εξαιρούνται οι παρόντες εννοειτε. Αλλα σας το σερβίρουν πιο ομορφο και με ωραιο ονομα τι να πω….

Seiko Rules
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Gnl1977,sea_dweller,
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος tigergreg

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτέμβριος 11, 2023, 10:10:29 πμ »
Οι  GKOUTSI   ηταν  λιγο   καλυτερες   παντως... :P :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτέμβριος 11, 2023, 10:35:16 πμ »
Δεν υφίσταται VS!!! Με κανενα ρολοι στον πλανητη.

Το μονο που υφίσταται ειναι ποιοι γουστάρουν να φορέσουν ενα ονομα των 20k με 300€
Μου θυμίζει κατι μπλούζες απο Αγία Βάρβαρα με τεραστια γράμματα στο στήθος GUCCI

Εγω συνεχίζω στο ιδιο μοτίβο, πραγματικα ουτε 50€ ειναι η ντροπη της ωρολογοποιίας, αν θελετε fun factor υπαρχουν 100αδες swatch υπεροχα με 100€ πανω κατω, και χιλιάδες αλλα να παιξεις με λουρακια και διαφορα, για εμενα οσους βλεπω με τα εν λογο πλαστικό σκουπίδι τους συγκαταλέγω με τους φιλους με τα moncler τα αμάνικα απο το φορτηγάκια με τα καρπούζια, εξαιρούνται οι παρόντες εννοειτε. Αλλα σας το σερβίρουν πιο ομορφο και με ωραιο ονομα τι να πω….

Seiko Rules

Παντελως ασχετες οι συγκρισεις  :-\
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
Seiko automatic ή Swatch x Blancpain;
« Απάντηση #39 στις: Σεπτέμβριος 11, 2023, 10:39:17 πμ »
Οι αλήθειες καποιες φορες φίλε μου ενοχλούν. . .
Καθολου άσχετες δεν ειναι, αν τις δεις με καθαρό μυαλο και χωρις εγωισμό ως προς την θέληση για την κτήση ενός ποθητού αγαθού τοτε θα συνειδητοποιήσεις την κοροϊδία και το ολο brain wash…

Seiko Rules
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτέμβριος 11, 2023, 11:11:40 πμ »
Το ερώτημα είναι ότι εάν κάποιος σβήσει την λέξη Blancpain από το καντραν υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει 400 ευρώ για αυτή την κατασκευή ?
Και φυσικά το λογότυπο ουδεμία σχέση έχει με το ρολόι ,ούτε καν μακρινά ξαδέρφια .
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sea_dweller,xRallyArt,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ^Deadly_Sin^

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτέμβριος 11, 2023, 11:24:08 πμ »
Προσωπικά κανένα απο τα 2 αλλά αν έπρεπε ντε και καλά να πάρω ένα εκ των δυο, στη παρούσα φάση που έχω άλλα 10+ ρολόγια, άνετα θα διάλεγα το Swatch.
Στη πραγματικότητα θα προτιμούσα ένα big bold irony αντί για το fathoms αλλά οκ.

Θα ακουστεί περίεργο ίσως αλλά πραγματικά μου κάνει περισσότερη εντύπωση ότι αυτό το Seiko κοστίζει 400 ευρώ παρά το ότι τόσο κοστίζει και το Swatch.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Συνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτέμβριος 11, 2023, 11:44:15 πμ »
Το ερώτημα είναι ότι εάν κάποιος σβήσει την λέξη Blancpain από το καντραν υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει 400 ευρώ για αυτή την κατασκευή ?
Και φυσικά το λογότυπο ουδεμία σχέση έχει με το ρολόι ,ούτε καν μακρινά ξαδέρφια .
Το ερώτημα που μου γεννάται με αυτό που λες είναι ότι υπάρχουν δλδ κάποιοι που πιστεύουν είτε με αυτό είτε με τα moonswatch ότι παίρνουν κάτι από Blancpain ή από omega αντίστοιχα;
100% swatch είναι τα ρολόγια και οποίος τα παίρνει για κάτι άλλο…δεν ξέρω τι να πω.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτέμβριος 11, 2023, 11:58:19 πμ »
Το ερώτημα που μου γεννάται με αυτό που λες είναι ότι υπάρχουν δλδ κάποιοι που πιστεύουν είτε με αυτό είτε με τα moonswatch ότι παίρνουν κάτι από Blancpain ή από omega αντίστοιχα;
100% swatch είναι τα ρολόγια και οποίος τα παίρνει για κάτι άλλο…δεν ξέρω τι να πω.
Είμαι σίγουρος ότ στην σκέψη αρκετών λειτουργεί ακριβώς έτσι.Πιστεύω ότι εάν  η swatch έβγαζε ακριβώς τα ίδια μοντέλα χωρίς το λογότυπο BP και τα παρουσίαζε σε μια από τις σειρές τις με τιμή 400 ευρώ θα έτρωγε τρελό κράξιμο και φυσικά δεν θα πούλαγε ούτε το 10% από αυτό που θα πουλήσει με τα συγκεκριμένα .
Για να ακριβολογώ δεν τα ακυρώνω  τελείως και εγώ θα αγόραζα ένα ( μπλε) για κολύμπι το καλοκαίρι όπως είχα αγοράσει στο παρελθόν αρκετά από την σειρά scuba αλλα 400 ευρώ για το το hype της υπόθεσης ….. ένα μεγάλο όχι…
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
geezerv,sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτέμβριος 11, 2023, 12:08:29 μμ »
Γιατί άμα τα ρολεξ δεν είχαν κορώνα πάνω θα έκαναν 11χ?

Η πράσινη μπογιά σε ένα κερμιτ κάνει 15χ ώστε να δικαιολογεί τα 25 Χ που πάει έναντι του απλου?

Η σεικο δεν ξεζουμιζει το fan base της με τα sla reissue των 4χ(!!) η βάζει ένα ζιμπε που ναι το ίδιο ρολόι με άλλο χρώμα και το κάνει δυσεύρετο και πανάκριβο!?

Όλοι στο χώρο ξέρουμε ότι το ρολόι δεν είναι το άθροισμα του κόστους των μερών τους, εκτός κι αν παίρνεις San Martin, sea gull κα κινέζικα εργοστάσια.

Τα άλλα παν προσφορά και ζήτηση και σαν εταιρείες που κοιτάν το κέρδος, αυτό κοιτάν να μεγιστοποιησουν.

Αλλά σε ένα χώρο που τη δουλειά στο την κάνεις με ένα f91 του 10ρικου εξίσου καλά, όλοι μας πληρώνουμε υπεραξίες για το χόμπι μας.

Οποίος έχει πάρει ρολόι πιο ακριβό απ αυτό, έχει πληρώσει αυτό το καπέλο, γιατί έτσι είναι όλα τα χόμπι.
Η καψούρα πληρώνεται.

Αλλά όποιος υποτιμά τον άλλο για την επιλογή του και αυτο-χριζεται διαβασμένος καταναλωτής, όταν κι ο ίδιος έχει μπει στην ίδια λουπα, μάλλον βαυκαλιζεται....

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
8
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like: