Ναι βέβαια έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά η δική σου άποψη ποια είναι; 
Δεν εχω κρυψει με τα ουκ ολιγα μου ποστ, οτι με ενδιαφερει και μ αρεσει.
Ειδικα αυτη η προσπαθεια, πιο πολυ απ του μουν. Νομιζω οτι εμαθαν και φαινεται πιο προσεγμενη (καιτοι καπως ακριβοτερη).
Μ αρεσει πολυ γιατι τραβαει πολυ κοσμο (ειδικα νεους) εκτος του ωρολογιακου χωρου , οπου τα smartwatch εχουν κυριαρχισει, στο παραδοσιακο ρολοι με το hype που δημιουργει .
Θα το παραλληλιζα οπως οταν τραβηξε ξανα τον κοσμο στο μηχανικο ρολοι μετα το quartz crisis. Φυσικα οχι τοσο σπουδαιο σαν σημασια η αποτελεσμα, αλλα ειναι κατι.
Μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 10 φιλους μου -ολοι κατω των 40- που με ειχαν παρει στο λανσαρισμα του moonswatch να ρωτησουν γι αυτο και σκεφτηκαν να παρουν, να μαθουν για ρολογια κτλ.
Ολοι τους ηταν με smartwatch και γαμορολογα μονο, παντελως αδιαφοροι για το χομπι.
Αρα σαν προσπαθεια το θεωρω εξαιρετικα θετικο.
Τωρα οσον αφορα το ρολοι αυτο καθεαυτο, εξαρταται για τι το θελει κανεις. (Αυτους που θελουν το Hype κ το ευκολο κερδος, τους αφηνω απ εξω, μου ναι αδιαφοροι)
Αν το ρολοι το παρεις σαν ενα swatch , δηλαδη σαν ενα fun watch, ειναι ωραιο, ειναι ενδιαφερον, δε θα σε απογοητευσει.
Αλλα να ξερεις οτι η κασα ειναι βιοκεραμικη/ πλαστικη πχ, με τις αντιστοιχες προσδοκιες/ απαιτησεις.
Ειναι ιδανικο για καποιον που ηδη εχει ρολογια και θα το φοραει σε rotation.
Ειναι ωραιο και για καποιον που το φοραει ε κανα καφε/βολτα/ εξοδο.
Δεν ειναι για only watch με βαρια, καθημερινη χρηση
Δεν ειναι beater, δεν ειναι tool watch, δεν ειναι για τον Γιωργο_Ι πχ