Όπως κάθε καλοκαίρι εδώ και κάποιες δεκαετίες ,έτσι και φέτος ένα Α2 προστέθηκε στη συλλογη με την προϋπόθεση και την υποχρέωση να μου κρατήσει συντροφιά σε γη αέρα και θάλασσα τους επόμενους μήνες.
Η κατηγορία Α2(σε αντίθεση με την premier league) περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα Casio ,Seiko ,Citizen κτλ χαμηλού badget και υψηλής απόλαυσης ρολόγια που συνεχίζουν να με εντυπωσιάζουν και να καταρρίπτουν τον μύθο ότι καλό ειναι μόνο το ακριβό…
Αυτή την χρονιά σειρά είχε το Christopher Ward c65 worldtimer,ένα ρολόι που το έχασα όταν βρισκόταν σε παραγωγή πριν 2 χρόνια αλλά το θυμήθηκα σχετικά σύντομα ώστε να το βρω σε εξαιρετική κατάσταση ως second hand.

Τα στοιχεία που με προσέλκυσαν στο συγκεκριμένο μοντέλο εκτός της διαρκούς αυξανόμενης φήμης της εταιρείας για ποιοτικά ρολόγια ήταν φυσικά ο δείκτης GMT, τα 150 μέτρα υδατοστεγανοτητας ( οριακά για τις καταδυτικές εξορμήσεις μου με μακροβούτια στον Αργοσαρωνικό🤣 ), o light catcher ( κατά Ward) σχεδιασμός της χαμηλού προφίλ κάσας και τέλος το περιστρεφόμενο bezel….

Το bezel,μισοκαλυμμένο με DLC coating, χαρίζει στο ρολόι τον χαρακτηρισμό worldtimer και σε μένα τη διάθεση για indoor traveling .
Ρυθμίζοντας κάποιος τον τρίτο δείκτη σε ώρα GMT και περιστρέφοντας το bezel με το Λονδίνο πάνω από τον δείκτη έχει αυτόματα αναμνήσεις από όλες τις χώρες που κατάφερε να επισκεφτεί έως τώρα αλλά και αυτές που βρίσκονται στα μελλοντικά του σχέδια.Σε επερχομενη δε πανδημία το παιχνίδι γίνεται ακόμα καλύτερο και με ένα μπουκάλι ουίσκι παρέα τα ταξιδια γίνονται σχεδόν πραγματικότητα 😎
Οι φωτό είναι φυσικά από το διαδύκτιο ,όπως και το βίντεο παρουσίαση μιας και δεν φημιζομαι για την ποιότητα των φωτογραφιών μου και σίγουρα θα αδικούσα το ρολοι.Δικη μου προσπάθεια στο σήμερα φόρεσα,οσονουπω, εάν και εφόσον το επιτρέψει η ηλιοφάνεια 🙃