Εσύ SYZo πιο γουστάρεις περισσότερο, πιο σου κάνει το κλικ...? 
Φιλε desmo16. Η αληθεια ειναι πως μου αρεσουν και τα δυο, το καθενα για διαφορετικους λογους, το fortis ειναι πιο allround ρολοι, δειχνει να εχει πολυ καλη παρουσια στο χερι, ειναι απο εταιρεια που για καποιους ειναι συνώνυμο της ποιοτητας "fortis ποιότης" δεν με ενοχλει κατι επανω του δεν θα άλλαζα τιποτα. Το sinn ειναι ρολοι ειδικο θα μπορουσαμε να πουμε, φοριεται στις αναποδες περιστασεις απο το fortis " για μενα παντα" , εχει καποιες τεχνολογιες παραπανω. Το θεματακι αυτο με τα end links μπορω να πω πως με ξενερωσε λιγο, απο την αποψη οτι εφτιαξαν ενα ρολοι που εχει καποια τεχνολογια επανω του και μου κανουν τσιγκουνια εκει? Το vs το ονοιξα πιο πολυ για να διαβασω τα τυχόν αρνητικα που εχει το καθε ρολοι, και ποια ειναι αυτα. πχ σχολια που αφορουν την εμφανιση ναι μεν καλοδεχουμενα και σεβαστα, απο την αλλη ομως δεν θα αποτελεσει κριτηριο για το αν τελικα θα επιλεξω το ρολοι. Για να απαντησω για το ποιο μου κανει κλικ η απαντηση ειναι καιτα δυο. Και τα δυο θα ηθελα να τα εχω., και πιστευω οτι το ενα συμπληρωνει το άλλο