Αποστολέας Θέμα: Here's why Rolex watches are so expensive and how the brand gained its luxury status  (Αναγνώστηκε 4644 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Here's why Rolex watches are so expensive and how the brand gained its luxury status
« Απάντηση #60 στις: Μάιος 02, 2023, 18:31:38 μμ »
Τα ξέρει και αυτός
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Kostas_10

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Απ: Here's why Rolex watches are so expensive and how the brand gained its luxury status
« Απάντηση #61 στις: Μάιος 02, 2023, 18:34:13 μμ »
Και δεν λέω  για τη δίκη μας αγορά , αλλά για τη παγκόσμια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μάιος 02, 2023, 18:37:26 μμ »
Σε εμάς,μια μικρή αγορά,ακόμα χειρότερα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μάιος 02, 2023, 18:56:28 μμ »
Η αγορά δεν μπορεί να κάνει τόσο  λάθος για τόσα χρόνια , που έχει τη Rolex εκεί που την έχει , δλδ στη κορυφή .
Και άντε πάμε σε έναν υποψήφιο πελάτη ρολογιού της τάξης των 10000€, είναι ποτε δυνατόν να διαλέξει το Tag που πόσταρε ο Αλέξανδρος έναντι οποιουδήποτε Rolex ?
Ετσι είναι όπως τα λες φίλε μου,απλά απάντησα στον κύριο Γιώργο μας.
Με τον δικό μου άγαρμπο τρόπο .
Σε ρολόγια τέτοιας αξίας,τα μισα και λεφτά που στοιχίζει είναι αποτέλεσμα των εξόδων διαφήμισης .
Και ήθελα να δείξω ότι υπάρχουν ισάξιες και καλύτερες επιλογές. Πέρα από όλα αυτά αντιλαμβάνομαι τι γίνεται,στην αγορά.

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μάιος 02, 2023, 19:49:16 μμ »

Δεν ξέρω πως έφτασα σε αυτό το βίντεο  :P
Αλλά στα πρώτα 2 λεπτά είδα purchase history,waiting list κ φυσικά όταν σου βρίσκουν τσάντα παίρνεις ότι σου δώσουν...
Ρε τι μου θυμίζει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μάιος 02, 2023, 20:04:09 μμ »

Δεν ξέρω πως έφτασα σε αυτό το βίντεο  :P
Αλλά στα πρώτα 2 λεπτά είδα purchase history,waiting list κ φυσικά όταν σου βρίσκουν τσάντα παίρνεις ότι σου δώσουν...
Ρε τι μου θυμίζει...
Σχεδόν σε όλα μου τα ποστ που αφορούν αυτή τη συζήτηση,γίνομαι κουραστικός, αναφέροντας ότι ακριβώς τα ίδια γίνονται με τσάντες,ρούχα παπούτσια κτλπ.Κάποιοι ,δεν ξέρω γιατί,νομίζουν πως είναι μόνο τακτική της κακιάς ρόλεξ.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μάιος 02, 2023, 20:14:55 μμ »
Σχεδόν σε όλα μου τα ποστ που αφορούν αυτή τη συζήτηση,γίνομαι κουραστικός, αναφέροντας ότι ακριβώς τα ίδια γίνονται με τσάντες,ρούχα παπούτσια κτλπ.Κάποιοι ,δεν ξέρω γιατί,νομίζουν πως είναι μόνο τακτική της κακιάς ρόλεξ.

Πέρσι είχα πέσει πάνω σ αυτό...
https://www.slashgear.com/898761/the-reason-why-jay-leno-will-never-own-a-ferrari/
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μάιος 02, 2023, 20:15:52 μμ »
Ο μαέστρος λείπει από αυτό το θέμα!Πού να είναι άραγε;
Τον φάγαν τα κυκλώματα...
 >:(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μάιος 02, 2023, 22:09:48 μμ »
Χαιρετώ τους απανταχού τζιτζιφιόγκους  :)

Το να δίνεις 10.000 Εγια να πάρεις ρολόι, σημαίνει ή ότι είσαι πλούσιος, ή παντελώς βαρεμένος.  :-[

Τα ανωτέρω, με τα δικά μου κριτήρια και παιδικά βιώματα.  ;D

Και επειδής να' ούμ' τα δικά μου παιδικά βιώματα είναι από την εποχή του μεσοπολέμου, κρίνω ότι αγοράζεις ( ...ή κλέβεις ) ένα τέτοιο για να το καμαρώνεις και να λές, έχει αυτό, εκείνο, το άλλο, να δείχνεις την μηχανή από το γυάλινο πίσω καπάκι, ή από το σκέλετον, να δείχνεις τα γυροσκόπια και τα φεγγάρια, να φαίνονται τα φτιαγμένα στο χέρι σκαλισματα και τα ρουμπίνια, οι γέφυρες και τα ροδάκια.

Κανένας σοβαρός δεν δίνει 10.000 Ε για να τα βάζει σε περιπέτειες, στους βυθούς, στο διάστημα, στους βάλτους και στις ζούγκλες, σε μαγνητικά πεδία και ηφαιστεια που κανουν μπάμ !

Αυτά τα έκαναν κάποιοι επαγγελματίες κάποτε, μια και ΔΕΝ είχαν εναλλακτικές. Πλέον έχουν πολλές, οπότε, αν δείτε κανεναν με τέτοιο σε τετοιες φάσεις, φωνάξτε τον ράφτη να του κάνει κουστουμάκι λευκο, εκείνο με τα λουριά που δένουν από πίσω, και να τον πάτε στα κορίτσια με τις λευκές ποδίτσες που θα τον φροντίζουν. :D :D :D :D :D

Από την άλλη, αν το πάρει για να το καμαρώνει και να το χαζεύει, ε, εντάξει, δικαιολογείται, αρκεί να ξέρει να σας πεί τι είναι το κάθε εξάρτημα που φαίνεται, και τι δουλειά κάνει.

Τα κομπλικέϊσονς, βγήκανε την εποχή που ήταν ( υποτίθεται ) κάτι επιπλέον, που έδειχνε ικανότητα τεχνικής, αλλά και διαφοροποίηση από τα πλήθη. Και τα χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένοι.

Σήμερα, που με ένα απ, ( καλά το λέω ? ), έχεις τα φεγγάρια, τις παλιρροιες , την απόσταση ( αποστασιόμετρο λέϊζερ ) κλπ, το να παίρνεις ένα τέτοιο ρολόι είναι βασικά λόγω αγάπης, ή ....απλής επίδειξης.

Συνεπώς, αν πάρεις ένα των 10.000 Ε , πρέπει να μπορείς να το έχεις και για καθημερινό, σε όλες τις συνθήκες, μια πισίνα, ένα κότερο, κλπ, όπου δεν κινδυνεύει η αρτιμέλειά του, λόγω λεπτεπίλεπτης κατασκευής, κλπ. Οπότε, παίρνεις ένα Ρολεξ, και έχεις την κεφάλα σου ήσυχη.

Τα κομπλικέϊσονς είναι για επίδειξη, όχι καθημερινή χρήση.  ::)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μάιος 02, 2023, 22:16:18 μμ »
Ετσι είναι όπως τα λες φίλε μου,απλά απάντησα στον κύριο Γιώργο μας.
Με τον δικό μου άγαρμπο τρόπο .
Σε ρολόγια τέτοιας αξίας,τα μισα και λεφτά που στοιχίζει είναι αποτέλεσμα των εξόδων διαφήμισης .
Και ήθελα να δείξω ότι υπάρχουν ισάξιες και καλύτερες επιλογές. Πέρα από όλα αυτά αντιλαμβάνομαι τι γίνεται,στην αγορά.

Τα έξοδα διαφήμισης σε μεγάλες φίρμες, εξαρτώνται από την φάση του προϊόντος.

Αν είναι στο λανσάρισμα πιο πολύ, αν είναι υπενθύμιση, λίγότερα.

Πλέον, δεν γίνονται καταχωρίσεις, αλλά υποστήριξη σημαντικών γεγονότων, πχ τένις, φόρμουλα, κλπ, όπου με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις σε όλον τον κόσμο, υπενθυμίζουν την μάρκα, τα ξεχωριστά γεγονότα που υποστηρίζουν, όπως και την διαφοροποίησή τους από τις πλατιές λαϊκές μάζες.

Και θα ανεβάζουν τιμές. Και 20.000 Ε να πάνε, πάντα θα υπάρχουν πρόθυμοι να τα σκάσουν για να διαφοροποιηθούν. ΚΑι όταν εξισορροπήσουν οι πωλήσεις λόγω ( μειωμένης ? ) ζήτησης, τότε θα μείνουν εκεί στα ψηλά, αλλά θα υπάρχουν πλέον στις βιτρίνες.

Οσοι μποράτε, πάρτε τώρα  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Μάιος 02, 2023, 22:31:48 μμ »
Τα έξοδα διαφήμισης σε μεγάλες φίρμες, εξαρτώνται από την φάση του προϊόντος.

Αν είναι στο λανσάρισμα πιο πολύ, αν είναι υπενθύμιση, λίγότερα.

Πλέον, δεν γίνονται καταχωρίσεις, αλλά υποστήριξη σημαντικών γεγονότων, πχ τένις, φόρμουλα, κλπ, όπου με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις σε όλον τον κόσμο, υπενθυμίζουν την μάρκα, τα ξεχωριστά γεγονότα που υποστηρίζουν, όπως και την διαφοροποίησή τους από τις πλατιές λαϊκές μάζες.

Και θα ανεβάζουν τιμές. Και 20.000 Ε να πάνε, πάντα θα υπάρχουν πρόθυμοι να τα σκάσουν για να διαφοροποιηθούν. ΚΑι όταν εξισορροπήσουν οι πωλήσεις λόγω ( μειωμένης ? ) ζήτησης, τότε θα μείνουν εκεί στα ψηλά, αλλά θα υπάρχουν πλέον στις βιτρίνες.

Οσοι μποράτε, πάρτε τώρα  ;D
Ξεχνάς κάτι Γιώργο μου.
Σωστά όσα λες αλλά η Rplex  δεν είναι εταιρία, δεν παίρνει εντολές από κάποιο συμβούλιο.
Και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να δίνει τόσα λεφτά σε διαφημίσεις.
Είναι αυτό που λέμε, παίζει μόνη της σε τέτοια θέματα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Μάιος 02, 2023, 22:35:58 μμ »
Ξεχνάς κάτι Γιώργο μου.
Σωστά όσα λες αλλά η Rplex  δεν είναι εταιρία, δεν παίρνει εντολές από κάποιο συμβούλιο.
Και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να δίνει τόσα λεφτά σε διαφημίσεις.
Είναι αυτό που λέμε, παίζει μόνη της σε τέτοια θέματα

:D :D :D :D :D :D

Εταιρεία είναι. Με ισολογισμούς και οικονομικούς διευθυντές. Απλώς, δεν δημοσιεύει ισολογισμούς. Αλλιώς, θα ..έκλεινε χωρίς διαχείριση.

Και τα μοναστήρια, εταιρίες είναι. Δημοσιεύουν ισολογισμούς ? ή εκείνος ο ..............πως τον λέγανε με τα παιδάκια ? Που είχε Πόρσε ο φτωχός ποιμένας ?

Αν δεν έχεις έλεγχο , δεν ζείς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Μάιος 02, 2023, 22:40:45 μμ »
Διαχείριση υπάρχει,εννοείται, δεν ξέρω τα διαδικαστικά, αλλά ορίζουν έναν CEO
ο οποίος έχει απόλυτο έλεγχο και απόλυτη εξουσία στις αποφάσεις του.
Και για αυτό ξοδεύουν τόσα τεράστια ποσά.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Μάιος 02, 2023, 22:41:20 μμ »
Σε διαφημίσεις

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μάιος 02, 2023, 23:06:48 μμ »
Θα σας παροτρυνω όλους,να μπείτε στο abtw.
Έχει συνέντευξη, ενός καθηγητή οικονομικών, ο οποίος έχει γράψει και βιβλίο για τη Ρολεξ και λέει μερικά πράγματα,τα οποία για όσους σαν εμάς ενδιαφέρονται, είναι άκρως ενδιαφέροντά.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like: