Αυτούς τους έχει προλάβει ήδη η (βάλε μάρκα κινητού), η Google κ ο Zuckerberg...
Μάλλον, δεν κατάλαβες τι είπα.
Κανένας από τους ανωτέρω δεν μπορεί να έχει βάση δεδομένων που μπορεί να έχει ο ΑΒ, ο ΓΔ, ο ΕΖ, ή ό ΕΤ

Ο λόγος ειναι απλός. Δεν έχουν άμεση πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία / προτιμήσεις / καταναλωτικές συνήθειες, παρεκτός και σου παρέχει δυνατότητα επιλογών από τα παρεχόμενά τους. Να ψωνίζω από δική τους εφαρμογή.
Η Google και ο Zuck, μπορεί να έχει όποια πληροφορία θέλει, αλλά, από δευτερογενή και πιθανόν,
επεξεργασμένη πληροφορία. Και την πλερώνει να 'ούμ'. Και μάλιστα ακριβά.
Οι υπόλοιποι που λέω εγώ, έχουν την πληροφορία στην γέννησή της, την στιγμή που δημιουργείται, και πριν μπορέσει ο οιοσδήποτε άλλος να έχει γνώση επ αυτής. πχ ο περιπτεράς σου, ξέρει τι τσιγάρα καπνίζεις, τι εφημερίδα παίρνεις, τι σοκολάτα προτιμάς, αν πίνεις αναψυκτικά zero ή πλήρη. Αυτό, μόνον η ΚΥΠ και η CIA μπορεί να το ξέρει, αλλά θα έχει έναν να σε παρακολουθεί, Χ 3 βάρδιες, κλπ. κλπ. Τεράστιο το κόστος.
Το πιο ράφι "πουλάει" περισσότερο, το ξέρει ο πχ ΑΒ, και αν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, δεν το μαθαίνει κανένας. Ουτε οι κατασκευαστές κινητών, ούτε η Google, ούτε ο Θεός ο ίδιος.
Και οι ερευνητικές εταιρίες βγάζουν στατιστικά εκλογικών αποτελεσμάτων από αυτά που τους λένε οι διάφοροι. Αν δεν τους πούνε, ή τους λένε ΟΛΟΙ οργανωμένα ψέματα, ξέρεις τι θα βγάλουν ?

Η απόκτηση και η ορθή διαχείριση της πληροφορίας, είναι το παν. Και σε όλες τις εποχές. Εμπορικά, στρατιωτικά, εξερευνητικά, επιστημονικά. Απλώς, πλέον, στις ημέρες μας, υπάρχει υπερπληροφόρηση, που σημαίνει ότι πρέπει να διαχωρίζει ο κάθε ένας την πληροφορία από την "πληροφορία".