Κυκλοφόρησε και MK2 2κδοση με διαφορετικούς δείκτες, χρυσή απόχρωση στη κάσα.
Στην αναζήτηση μου αποδείχτηκα ιδιαίτερα τυχερός. Μέσω ενός dealer που συνεργάζομαι αρκετά συχνά στη Γερμανία, το βρήκα σε nos κατάσταση.
Βλέποντας το στις φωτογραφίες, καταλαβαίνεις ότι είναι πανέμορφο, αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι το σοκ όταν πλέον έχεις το ρολόι στο χέρι σου και το επεξεργαζεσαι.
Όταν αγαπάς τα ρολόγια και,έχεις αντίληψη της ιστορίας τους,σε συνεπαίρνει ένα αρχέγονο συναίσθημα .
Νιώθεις ότι ένα πολύ πολύ μικρό κομμάτι από το DNA αυτού του μοναδικού μοντέλου είναι μέσα σού.
Πέρα από το τι ένιωσα,κατάλαβα γιατί κάποια ρολόγια είναι,είδωλα. Αυτό είναι το 5ο μου navitimer.
Χαλάλι τα προηγούμενα τέσσερα, όπου έφυγαν.
Χαλάλι όλα τα τσάμπα λεφτά που έχω δώσει για χρόνια τώρα,προκειμένου να τα αλλάξω.
Αυτό το ρολόι, μου κατάργησε ένα κόμπλεξ μού.
Δεν μου άρεσαν τα ρολόγια χωρίς ορατή κίνηση δευτερολεπτων, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να τα ελέγξω.
Δεν με νοιάζει που δεν έχει "κίνηση " , δεν με νοιάζει που είναι 50 ετών ρολόι.
Χαμογελάω μόνο και μόνο που μου ανήκει πλέον.
Μην με παρεξηγησετε, αυτό το ρολόι, τέτοιας ηλικίας, δεν έχει review, δεν έχει νόημα.
Αυτό το ρολόι έχει συναίσθημα.
Με χαρά και περηφάνια ανάμεσα σας,είσαστε η παρέα μού σε αυτή την ωρολογιακή ανωμαλία που μας συνεπαίρνει, σας παρουσιάζω το πιο όμορφο ρολόι,πλέον, που έχω φορέσει ποτέ μου.
Breitling Navitimer 8806

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk