0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως περίπου είχε κάνει στο Ballon Bleu dual time (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ενώ η Cartier βρίθει απο ποικιλία σχεδίων!!!!Ένα μοτίβο στο dial εδώ και 100 χρόνια.............Και πάνε οι φωστήρες να φτιάξουν καταδυτικό ρολόι με Roman numerals!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Υπάρχει κάποιο ISO που να περιορίζει στο τι νούμερα μπορούν να μπουν στο dial και δεν το ξέρω;οχι.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και είναι όλα πιο "σωστά" από το cartier.
Wagner, εγώ είμαι μαζί σου. Cartier μέχρι να ερημοποιηθεί η Αλάσκα!
.....με άμμο,, ή χωρίς κατοίκους ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.