0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Svl στις Οκτώβριος 15, 2017, 20:48:54 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Οκτώβριος 15, 2017, 20:24:45 μμΑυτό που απομονωνεις μια φράση του ποστ μου, καταλαβαίνεις ότι είναι παραπλανητικό, ε;Όχι δεν το καταλαβαίνω.Διότι αυτό που πόσταρα δεν παραπλανεί καθόλου.Απομόνωσα τη φράση σου για οικονομία και απλά έδειξα ένα τετράγωνο άσχετο ρολόι που ευθέως και αναντίρρητα παραπέμπει στο αντίστοιχο καρτιέ, περί του οποίου ο λόγος.Όπου αν διάβαζες παρακάτω θα έβλεπες κάτι για κανόνες εξαιρέσεις κτλ... Τεσπα.Πέτρο, αυτό που λέω είναι ότι το tank λόγω μεγέθους και στυλ μου ταιριάζει, σύμφωνα με τα δικά μου γούστα και προφανώς των περισσότερων στην εποχή μας, πιο πολύ σε γυναικείους καρπούς πάρα σε αντρικούς γιατί είναι πιο μικρό, πιο κομψό, ντελικάτο elegant, όπως θες πες το! Σίγουρα αν δω κάποιον με τανκ θα το σεβαστώ πιο πολύ από ότι αν τον δω με rolex ή panerai ή Ω (εκτός του moon, που το βλέπεις σπάνια), γιατί προφανώς έχει άποψη και ασχολείται με ρολόγια, δεν ακολουθεί απλά τη μόδα.Ότι δεν μου αρέσει, όμως, δεν το κρύβω.
Παράθεση από: Vagelis? στις Οκτώβριος 15, 2017, 20:24:45 μμΑυτό που απομονωνεις μια φράση του ποστ μου, καταλαβαίνεις ότι είναι παραπλανητικό, ε;Όχι δεν το καταλαβαίνω.Διότι αυτό που πόσταρα δεν παραπλανεί καθόλου.Απομόνωσα τη φράση σου για οικονομία και απλά έδειξα ένα τετράγωνο άσχετο ρολόι που ευθέως και αναντίρρητα παραπέμπει στο αντίστοιχο καρτιέ, περί του οποίου ο λόγος.
Αυτό που απομονωνεις μια φράση του ποστ μου, καταλαβαίνεις ότι είναι παραπλανητικό, ε;
...και σχέδιο Cartier, από σοβαρές εταιρείες.
Αρρενωπότατο!(τα θηριώδη κιλά είναι παρελθόν..).Για πολλά μπορεί να το "κατηγορήσει" κανείς, αλλά όχι ότι είναι μη ανδρικό ρολόι.
Αρρενωπότατο!(τα θηριώδη κιλά είναι παρελθόν..).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Για πολλά μπορεί να το "κατηγορήσει" κανείς, αλλά όχι ότι είναι μη ανδρικό ρολόι.
Παράθεση από: Svl στις Οκτώβριος 15, 2017, 21:02:07 μμΓια πολλά μπορεί να το "κατηγορήσει" κανείςΔε θελω να σου βαλω ιδεες τώρα....αλλά σου πάει,και είναι και στο στυλ σου
Για πολλά μπορεί να το "κατηγορήσει" κανείς
Είπα κι εγώ, τουλάχιστον 5 φορές έγραψα tank, δε θα βάλει ο Γιώργος το Citizen;
Κατά πόσο το θεωρούμε (το tank το κλασικό, όχι όλα τα Cartier) , σύμφωνα με τα γούστα μας, αρρενωπό.
Πέτρο, αλήθεια, πως εξηγείς τις πωλήσεις τις Cartier (θυμάμαι ότι είναι δεύτερη;), από τη στιγμή που όλοι Rolex παίρνουν, όπως λες;Καμια προβοκατορικη διάθεση απλά από περιέργεια ρωτάω.
Δεν θα με χαλουσε καθολου ενα santos 100 two tone με δερματινο...Το tank, οπως και το reverso, εχει απηχηση σε συγκεκριμενο κοσμο, δεν το βλεπεις συχνα..
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.