0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Αύγουστος 21, 2016, 15:39:54 μμΑλλά σε κάποια ευκαιρία, πιάσε ένα, περιεργάσου το, να δείς την αίσθηση και την ποιότητά του, για να έχεις πλήρη εικόνα. Και μετά, μπορείς να το λές όπως θές, δικαίωμά σου, αλλά άγγιξέ το πρώτα, ζύγισέ το, φόρεσέ το.Δεν είναι μόνον τι βλέπεις, μετράει και το άγγιγμα, και η μυρωδιά, και η γεύση. Ελπίζω να με κατανοείς. Γι αυτό είσαι ο επίτιμος...
Αλλά σε κάποια ευκαιρία, πιάσε ένα, περιεργάσου το, να δείς την αίσθηση και την ποιότητά του, για να έχεις πλήρη εικόνα. Και μετά, μπορείς να το λές όπως θές, δικαίωμά σου, αλλά άγγιξέ το πρώτα, ζύγισέ το, φόρεσέ το.Δεν είναι μόνον τι βλέπεις, μετράει και το άγγιγμα, και η μυρωδιά, και η γεύση. Ελπίζω να με κατανοείς.
Επειδή ισχύει το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα πω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι όπως και μάλλον όλα τα Cartier είναι από τα πιο κιτς ρολόγια που έχω δει (σε φωτό) το χειρότερο είναι πως είναι και πανάκριβα επίσης !Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: PK73 στις Αύγουστος 20, 2016, 16:29:19 μμΕπειδή ισχύει το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα πω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι όπως και μάλλον όλα τα Cartier είναι από τα πιο κιτς ρολόγια που έχω δει (σε φωτό) το χειρότερο είναι πως είναι και πανάκριβα επίσης !πολύ σωστά Πάνο!
Επειδή ισχύει το περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα πω ότι το συγκεκριμένο κομμάτι όπως και μάλλον όλα τα Cartier είναι από τα πιο κιτς ρολόγια που έχω δει (σε φωτό) το χειρότερο είναι πως είναι και πανάκριβα επίσης !
Εισαι απολαυση Νικολα
subir foto
share image
Δε τα πάει κι άσχημα...
Παράθεση από: Petros1 στις Αύγουστος 22, 2016, 02:01:22 πμΔε τα πάει κι άσχημα...κι ας μην αρέσει στο Νικόλα
κι ας μην αρέσει στο Νικόλα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.