Αποστολέας Θέμα: Cartier S.A.  (Αναγνώστηκε 198180 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Cartier S.A.
« Απάντηση #180 στις: Ιούλιος 05, 2016, 22:11:57 μμ »
Το 1987, σε ένα ταξίδι στην Γερμανία, στην Φρανκφούρτη, είχα βρεί ένα Cartier, που το ερωτεύτηκα, και επειδή είχα μείνει 15 ημέρες, είχα τον καιρό να το σκεφτώ-να το ξανασκεφτώ, και να το ξανα-ξανασκεφτώ.

Τελικά βουρ, το αποφάσισα, και με πιστωτική, το πήρα, ή DEM 2000 ή DEM 2700. Δεν θυμάμαι ακριβώς, και με δραχμή / DEM τότε ή 110 ή 140 περίπου . Ο Αντρέας τότε έκανε συνεχείς δοιλισθήσεις και κάποιες επίσημες υποτιμήσεις, είχαμε χάσει τον λογαριασμό !!!

Δεν είχα / έχω ξαναδεί όμοιο πουθενά, σε βιτρίνα ή σε χέρι, και είχα πάντα την απορία μήπως ήταν φαντασίωσή μου  :D.

Τότε δεν βγάζαμε φωτό όπως σήμερα, digital , μόνο φίλμ και σλαιντς, και όσα ρολόγια φαίνονται, φαίνονται κατά τύχη, ( οπως του πατέρα του Πέτρου ), και επειδή συνήθως με το κοντομάνικο, φορούσα λόγω καλοκαιριού τα αδιάβροχα, ξέρετε ποιά  :D, σχεδόν δεν υπάρχει πουθενα !

Δεν υπάρχει ? Τι λές. Να φαίνεται εδώ, που το φοράει η κοπελιά. Ηταν ένας δεσμός, που το λάτρευε, και ειδικά λόγω χρωμάτων και ασημιού, και της ταίριαζε πολύ, και στο 1,78 ταίριαζε το μέγεθος, τα γυναικεία στο χέρι της χάνονταν. Ναι, αλλά αυτή η φωτό, ΔΕΝ επιτρέπεται να κυκλοφορήσει, επειδή θα χαλάσει το σπίτι  >:(:'(  :-* Ναι, δεν το ξέρει. Το ξέρει, αλλά σαν την γάτα τα χώνουμε κάτω απο το χαλί.

Λοιπόν, αυτό ήταν ένα γλυκούλι ασημένιο, με μπλέ λουράκι, μπλέ δείκτες και μπλέ καντράν.

Ερωτας, σαν μωρουδίστικο για αγοράκι ήταν, το φόρεσα και εγώ, και μια συγκεκριμένη, και αρκετά και η αδελφή μου.

Η οποία και μου φώναζε όταν βρήκα να το πουλήσω. ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ. Αλλά την άκουγα ?

Ιδού λοιπόν, το αντικείμενο του τότε πόθου, που η ανωριμότητά μου, δεν μου επέτρεψε να το έχω σήμερα.

Βρήκα τις φωτό στο νετ, αν και αυτό είναι και σε τραγική κατάσταση.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #181 στις: Ιούλιος 05, 2016, 22:33:20 μμ »

Αυτό με τις παλιές φωτο ,πικρή ιστορία...
Αν είχα φώτο παλιων μου ρολογιών σε φιλμ θα ήταν πολύ πιθανότερο να είχα τα πάντα...
Το χειρότερο είναι ότι έχω αρκετά από τις παλιές ψηφιακές,και έχω χάσει δυο σκληρούς δίσκους από τότε με άπειρα αρχεία μέσα,εκτός από ρολόγια.Βρήκα όπως είπες του πατέρα μου,και δεν μπορώ να βρω δικές μου...

Τέλος πάντων,για το Cartier τι να σχολιάσω....ξέρεις ότι στηρίζω παγίως και αδιαλείπτως ... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #182 στις: Ιούλιος 05, 2016, 22:34:21 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιούλιος 06, 2016, 00:39:00 πμ »
Επειδη εγω δεν τα παω και πολυ καλα με τα τετραγωνα/ορθογωνια/παραλληλογραμα ρολογια θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες..Μονονγια ενθυμιο ή για συλλεκτικους λογους θα το κρατουσα αυτο Γιωργο..Βεβαια το γουστο διαφερει απο ατομο σε ατομο.. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιούλιος 06, 2016, 00:50:16 πμ »
Επειδη εγω δεν τα παω και πολυ καλα με τα τετραγωνα/ορθογωνια/παραλληλογραμα ρολογια θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες..Μονονγια ενθυμιο ή για συλλεκτικους λογους θα το κρατουσα αυτο Γιωργο..Βεβαια το γουστο διαφερει απο ατομο σε ατομο.. :)

Μιλάω μόνον γαι τα δύο συγκεκριμένα που είχα. Οχι για άλλα τετράγωνα, τρίγωνα, και πολύγωνα. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Ιούλιος 06, 2016, 11:08:58 πμ »
Τελικα απ' ό,τι εχω καταλαβει, το ποσοστο ταυτισης του γουστο εκαστου εξ'ημών για τα ρολογια ειναι πανω κατω το ιδιο με το ποσοστο συμφωνιας του γουστου των γυναικων για τους αντρες...!! ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιούλιος 06, 2016, 15:41:09 μμ »
Τελικα απ' ό,τι εχω καταλαβει, το ποσοστο ταυτισης του γουστο εκαστου εξ'ημών για τα ρολογια ειναι πανω κατω το ιδιο με το ποσοστο συμφωνιας του γουστου των γυναικων για τους αντρες...!! ;D

Τι είπες τώρα ! Και που ξέρεις ΕΣΥ το "ποσοστο συμφωνιας του γουστου των γυναικων για τους αντρες"...? ?  ???  :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιούλιος 06, 2016, 15:52:05 μμ »

Τι είπες τώρα ! Και που ξέρεις ΕΣΥ το "ποσοστο συμφωνιας του γουστου των γυναικων για τους αντρες"...? ?  ???  :D

Πες μου τωρα οτι τοσα χρονια δεν εχεις καταλαβει οτι 7 στις 10 'εχουν διαφορετικα γουστα στους αντρες...Ενω αντιστροφως 7 στους 10 αντρες συμφωνουν απολυτα οταν τους υποδειξουν ενα θηλυκο .. ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #189 στις: Ιούλιος 06, 2016, 15:54:35 μμ »

Πες μου τωρα οτι τοσα χρονια δεν εχεις καταλαβει οτι 7 στις 10 'εχουν διαφορετικα γουστα στους αντρες...Ενω αντιστροφως 7 στους 10 αντρες συμφωνουν απολυτα οταν τους υποδειξουν ενα θηλυκο .. ;D
Στους 3/10 που περισσεύουν αρέσουν τα τετράγωνα βυζιά  :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Ιούλιος 06, 2016, 18:32:14 μμ »

Οι σχέσεις μου με τις γυναίκες περιορίζονταν στα βασικά. Οπότε ΔΕΝ είχα την ευκαιρία να μάθω παραπάνω  :D :D :D :D :D :D :D :D

Σοβαρά τώρα.

Εμαθα στην σχέση μου με τις "κυρίες", ότι αν δεν σε είχε επιλέξει, δεν είχες τύχη.

Καμάρωνα ότι είχα "ρίξει" την Χ, μονο που μετά καταλάβαινα ότι "μου είχε επιτρέψει".

Σε διαλέγουν, και κατά κάποιο τρόπο, σε κάνουν να τις προσέξεις, και μετά......................εσύ καμαρώνεις ότι τα κατάφερες, και αυτές με τις φίλες τους γελάνε.

Δεν μπορώ δημοσίως να αναφέρω περισσότερα. Ο νοών νοείτο και ο έχων ώτα, ακουέτο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #191 στις: Ιούλιος 06, 2016, 18:41:19 μμ »
Εμαθα στην σχέση μου με τις "κυρίες", ότι αν δεν σε είχε επιλέξει, δεν είχες τύχη.

Καμάρωνα ότι είχα "ρίξει" την Χ, μονο που μετά καταλάβαινα ότι "μου είχε επιτρέψει".

Σε διαλέγουν, και κατά κάποιο τρόπο, σε κάνουν να τις προσέξεις, και μετά......................εσύ καμαρώνεις ότι τα κατάφερες, και αυτές με τις φίλες τους γελάνε.

Δεν μπορώ δημοσίως να αναφέρω περισσότερα. Ο νοών νοείτο και ο έχων ώτα, ακουέτο.
Σοφά μιλάς .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Ιούλιος 06, 2016, 20:11:27 μμ »
Συμφωνω, ετσι ειναι, παντα αυτες επελεγαν και αυτο ισχυει και θα ισχυει εις το διηνεκες..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιούλιος 14, 2016, 23:58:11 μμ »
Λυπηρά νέα.

Ένοπλη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο "Πατσέας"!

Στην πρόσοψη έχει μία μάρκα που έλκει κόσμο.

Και στην βιτρίνα μία άλλη που αγαπάμε μερικοί.

Εχω πάρει από τον κο 3 ρολόγια, 2 R & 1 VC. Προσπαθούσε να με πείσει να πάρω τον Φειδία, με ανταλλαγή του GMT, ( 1997 ), αλλά δεν με έπεισε.

Μετά από χρόνια, αυτο-πείστηκα και έκανα το λάθος να πάρω το overseas chrono.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 15, 2016, 00:12:00 πμ από Giorgos_I »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #194 στις: Ιούλιος 15, 2016, 12:52:05 μμ »
Στην πρόσοψη έχει μία μάρκα που έλκει κόσμο.
Γιατί άραγε...??
Άσχετος κι αυτός σαν τον άλλον στη Μύκονο...?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions