Αποστολέας Θέμα: Cartier S.A.  (Αναγνώστηκε 198197 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
Απ: Cartier S.A.
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουάριος 09, 2016, 23:01:39 μμ »

Αχ να μου εκαναν δωρο ενα cartier, ενα οποιοδηποτε, για να το πουλησω και να παρω ενα rolex ή 2 omega ή 3 heuer ή .....  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουάριος 09, 2016, 23:02:40 μμ »

Αχ να μου εκαναν δωρο ενα cartier, ενα οποιοδηποτε, για να το πουλησω και να παρω ενα rolex ή 2 omega ή 3 heuer ή .....  ;D
μπορεις  και να το κρατησεις  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουάριος 09, 2016, 23:10:19 μμ »

Ή 40 seiko....
Σκοπός αν πουλάς κάτι,είναι να πάρεις κάτι περίπου ισάξιο,κι όχι κάτι στο εν τρίτο της αξίας....
Βέβαια,όπως νομίζει ο καθένας....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουάριος 09, 2016, 23:15:45 μμ »

μπορεις  και να το κρατησεις  ;D

Αληθεια Γιωργο, εσυ θα το κρατουσες? Δε θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα απ´οσα εχω διαβασει κυριως ρολοι-κοσμημα ειναι παρα ΥΩ, διορθωστε με αν κανω λαθος..Αν αντι αυτου ηταν ΑP, VC, PP, BM κ.α. τοτε ασυζητητι πουλημα για ενα μικρο διαμερισμα, την νεα BMW X1 και 1 rolex ή 2 οmega ή ..... :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουάριος 09, 2016, 23:16:50 μμ »
the tourbillons Cartier showed in 1993, to the Collection Privée Cartier Paris (CPCP) from 1998, the first full collection with complications. These are all modern classics in their own rights, but it was in 2008, when Cartier launched the Fine Watchmaking division, that things got serious.
hodinkee

Cartier now has a mega haute horlogerie think tank and manufacture situated in the heart of the watchmaking capital of Switzerland: La Chaux-de-Fonds.

imag

A watchmaker’s first chronograph is a big deal, and while this complication is certainly not uncommon, it’s not easy to make either. That is why, after all, there were basically three chronograph calibers on earth for generations. Remember, Patek Philippe didn’t make its own chrono until 2005 with the 5960 and Rolex didn’t have one until 2000 with the caliber 4130 found in the Daytona, so Cartier isn’t that far behind. Further, until recently, it could be said that the average Cartier consumer cared very little about what was inside the case. That’s changed, and the caliber here, 1904-CH MC, is a great one. In fact, the strongest point about the Calibre de Cartier Chronograph is, in my belief, the quality of its movement.

The 11.5 ligne movement features 269 individual parts, 35 jewels, beats at 4 Hz, and provides a power reserve of 48 hours with the chronograph running.

share image
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουάριος 09, 2016, 23:22:58 μμ »

Ή 40 seiko....
Σκοπός αν πουλάς κάτι,είναι να πάρεις κάτι περίπου ισάξιο,κι όχι κάτι στο εν τρίτο της αξίας....
Βέβαια,όπως νομίζει ο καθένας....

Σιγουρα, αναλογα με τις προτεραιοτητες που ο καθενας μας θετει...Ενα τετοιο ρολοι, αναφερομαι σ´αυτα των αρκετων δεκαδων/εκατονταδων χιλιαδων ευρω, πιστευω πως ειναι κυριως επιδειξη πλουτου και για να το κουβαλαει καποιος θα πρεπει να μπορει ν'αποδεικνυει καθε στιγμη οτι μπορει να το υποστηριξει, μιλωντας παντα υποκειμενικα και χώρις ιχνος κομπλεξισμου ή αλλου συνδρομου..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουάριος 09, 2016, 23:24:43 μμ »
Δε θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα απ´οσα εχω διαβασει κυριως ρολοι-κοσμημα ειναι παρα ΥΩ, διορθωστε με αν κανω λαθος.
Αν και το Γιώργο ρώτησες,να σου πω πως ναι, κάνεις λάθος...
Η εταιρία έχει τεράστια ιστορία στο χώρο,και μοντέλα όπως το santos για παράδειγμα,θεωρούνται σταθμοί....
Για να μην πω για τους in house μηχανισμούς της,όταν μερικοί απ αυτούς που προανέφερες αγοραζαν από τρίτους....

Αν μου χάριζαν ασφαλώς και θα το κράταγα...σε θυρίδα βέβαια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουάριος 09, 2016, 23:52:07 μμ »
Δε θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα απ´οσα εχω διαβασει κυριως ρολοι-κοσμημα ειναι παρα ΥΩ, διορθωστε με αν κανω λαθος.
Η εταιρία έχει τεράστια ιστορία στο χώρο,και μοντέλα όπως το santos για παράδειγμα,θεωρούνται σταθμοί....
Για να μην πω για τους in house μηχανισμούς της,όταν μερικοί απ αυτούς που προανέφερες αγοραζαν από τρίτους....

Δεν αντιλεγω Πετρο σπλα ως νεος στον χωρο αυτο ετσι διαβασα καπου εδω μεσα και θεωρησα οτι ετσι ειναι..Λιγο πολυ καθε εταιρεια εχει την ιστορια της, τις κατοχυρωμενες πατεντες, καινοτομιες, ρολογια σταθμους και και και αλλα και παλι ΥΩ δεν ειναι..Και η perrelet ειναι η δευτερη μακροβιοτερη εταιρεια κατασκευης μηχανικων ρολογιων μετα την vc αλλα που κατατασσεται τωρα? Σε ΥΩ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουάριος 09, 2016, 23:53:40 μμ »

Δεν αντιλεγω Πετρο σπλα ως νεος στον χωρο αυτο ετσι διαβασα καπου εδω μεσα και θεωρησα οτι ετσι ειναι..Λιγο πολυ καθε εταιρεια εχει την ιστορια της, τις κατοχυρωμενες πατεντες, καινοτομιες, ρολογια σταθμους και και και αλλα και παλι ΥΩ δεν ειναι..Και η perrelet ειναι η δευτερη μακροβιοτερη εταιρεια κατασκευης μηχανικων ρολογιων μετα την vc αλλα που κατατασσεται τωρα? Σε ΥΩ?
ουτε καν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 00:02:35 πμ »
Αυτο θελω να πω Γιωργο, οτι πλεον η ιστορια δεν κανει απαραιτητα καποιον ΥΩ...Αλλωστε δεν πρεπει καν να συζηταω εγω για ΥΩ καθως πολυ ελαχιστα γνωριζω κι αυτα ειναι μονοπατια για τους ειδημονες του χωρου..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 00:06:41 πμ »
Αυτο θελω να πω Γιωργο, οτι πλεον η ιστορια δεν κανει απαραιτητα καποιον ΥΩ...Αλλωστε δεν πρεπει καν να συζηταω εγω για ΥΩ καθως πολυ ελαχιστα γνωριζω κι αυτα ειναι μονοπατια για τους ειδημονες του χωρου..
της Ελβετιας ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 00:10:35 πμ »
Δες και διάβασε αυτό που παρέθεσε ο Γιώργος πιο πάνω...
Επίσης να σου πω ότι μεγάλοι και ψαγμένοι συλλέκτες ανα τον κόσμο,έχουν συγκεκριμένα Cartier στις συλλογές τους.Ανεξάρτητα αν αρεσουν ή όχι αισθητικά ως ρολόγια στον καθένα,κρίνε μόνος σου αν ανήκει ως εταιρία στην ΥΩ...

ΥΓ.Θα σου φανεί περίεργο,αλλά το πρώο pilot ρολόι της ιστορίας,ξέρεις πιο θεωρείται?
Το Cartier Santos. ;)

https://monochrome-watches.com/history-of-the-pilot-watch-part-i-cartier-santos-1904/
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 10, 2016, 00:13:15 πμ από Petros1 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 00:18:21 πμ »
Δες και διάβασε αυτό που παρέθεσε ο Γιώργος πιο πάνω...
Επίσης να σου πω ότι μεγάλοι και ψαγμένοι συλλέκτες ανα τον κόσμο,έχουν συγκεκριμένα Cartier στις συλλογές τους.Ανεξάρτητα αν αρεσουν ή όχι αισθητικά ως ρολόγια στον καθένα,κρίνε μόνος σου αν ανήκει ως εταιρία στην ΥΩ...

ΥΓ.Θα σου φανεί περίεργο,αλλά το πρώο pilot ρολόι της ιστορίας,ξέρεις πιο θεωρείται?
Το Cartier Santos. ;)

Πετρο δεν μπορω να αντιπαρατεθω σ'αυτα που λες και δεν μπορω να εκφερω αποψη για κατι τοσο εξειδικευμενο που αφορα την ΥΩ απλα θα πω οτι προσωπικα αντιπαθω τα τετραγωνα (οχι πολυγωνα) ρολογια  και μεχρις εκει.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 00:21:41 πμ »
αυτο ειναι το προσωπικο γουστο :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουάριος 10, 2016, 00:27:40 πμ »
Δεν πρόκειται γι αντιπαράθεση έτσι κι αλλιώς.

Σου είπα,βγάζουμε έξω τον παράγοντα αισθητική.....αυτό είναι υποκειμενικό στον καθένα.

Σου εξηγώ απλά πως έχουν τα πράγματα,και γιατί είναι λάθος αυτό:
Παράθεση

Το οποίο  θεωρώ  λάθος εντύπωση .
Αυτά. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions