Καλησπερίζω όλους και για ακόμα μία φόρα ζητάω τα φώτα σας για να κάνω ένα δώρο στον αδερφό μου. Έχω ξανακάνω τέτοιο θέμα, ίσως έχω καταντήσει κουραστικός αλλα αυτή η φορά είναι διαφορετική.
Ο αδερφός μου ο Παναγιώτης ζει στην Νέα Υόρκη στο Long Island τα τελευταία χρόνια. Έχει ρίξει πολλή δουλειά και τους τελευταίους 6 μήνες είχε κάνει αίτηση στα τρένα του Long Island. Έχει δώσει άπειρες συνεντεύξεις και έχει ρίξει ΤΟ διάβασμα τους τελευταίους 5 μήνες για να περάσει κάποιες από τις πιο απαιτητικές εξετάσεις που θα μπορούσε να δώσει όποιος θέλει να μπει στο αμερικανικό δημόσιο και πόσο μάλλον σε θέσεις που έχουν μεγάλη ευθύνη προς του πολίτες.
Το αποτέλεσμα ήταν τελικά να περάσει και το διάβασμα και οι θυσίες να πιάσουν τόπο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων ξεκινάει εκπαίδευση που θα διαρκέσει 1.5 περίπου χρόνο και όπως φαίνεται θα γίνει ο πρώτος μηχανοδηγός στην ιστορία της οικογένειας.
Τι θέλω λοιπόν εγώ; Επειδή καταλαβαίνω ότι σε αυτές τις δουλειές ο χρόνος, η ακρίβεια και η συνέπεια είναι πολύ σημαντικά θέματα, θέλω να του πάρω ένα ρολόι δώρο για την προσπάθειά του για να τον επιβραβεύσω. Ένα ρολόι που δεν θα τον παρατήσει ή θα τον προδώσει ποτέ. Με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Η λύση φαίνεται μονόδρομος και πέρα του ωρολογιακού θαυμασμού μας, μόνο ένα Gshock θα ήταν το γκανιάν σε αυτήν την κούρσα.
Επειδή λοιπόν δεν έχω ασχοληθεί με τα Gshock όσο θα έπρεπε, μόνο ένα MRG 200 διαθέτω άλλωστε και είναι και το μοναδικό ψηφιακό της συλλογής μου, ποιο θα μου προτείνατε; Κοιτάζω εδώ και καιρό το 5000 full metal με μπρασελέ που έχει γίνει γι’αυτό αρκετή συζήτηση και θέματα. Ακούω λοιπόν προτάσεις και λινκ με τιμές. Όχι μόνο για το 5000 φυσικά αλλά σίγουρα όχι για frogman, mudmaster κτλ κτλ που δε θα χωρέσουν ποτέ κάτω από πουκάμισο.
Sent from my iPhone using Tapatalk