Μας τις έδειξε τις «ικανότητες» του πράγματι, κατάφερε ο ανεκδιήγητος να φέρει στην πρωθυπουργία τον υιό και την άριστη κατά τα λεγόμενα τους ομάδα του !
Οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του θα μπορούσε σχετικά άνετα να κάνει την ΝΔ να δει κυβέρνηση μετά από 20+ χρόνια αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία …
Δεν δίνω την ψήφο μου ούτε στους μεν ούτε στους δε, ποτέ δεν το έκανα οπότε με «παίρνει» η κριτική αλλά εχει πλάκα που κάποιοι είστε απόλυτα σίγουροι πως οι Συριζαίοι κατσαπλιάδες είναι χειρότεροι από τους άριστους, αλήθεια με τι σκεπτικό ; Διορθώστε με αλλα η παράταξη των άριστων έχει τα ηνία της χώρας πολλές δεκαετίες έως παρά πολλές με διάλειμμα ζαιων για …5 χρόνια, είστε λοιπόν σίγουροι πως στο διαχρονικό χάλι του νέου Ελληνικού κράτους ο Τσίπρας ή ο Πολάκης είναι μακράν οι χείριστοι ; Σοβαρά τώρα ;
...οι δύο παράγραφοί σου, δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι ικανότητές τους οδήγησαν τις πλατιές λαϊκές μάζες σε μία λιγότερα επιζήμια λύση.

Εγώ, δεν υποστηρίζω κανέναν εκ των δύο αναφερομένων. Αλλα είναι τα κριτήριά μου.
Μετά από 42 χρόνια εξαντλητικής εργασίας, ανατροφή και σπουδές 3 παιδιών, το ένα ήδη με τίτλο Δρ. , τα άλλα στην προετοιμασία για ΜΒΑ's, ( ένας ήδη εκπληρώσας την θητεία του, ο άλλος τώρα υπηρετών, μια θητεία που ΟΛΟΙ οι συνομήλικοί τους προσπαθούν να αποφύγουν ), με όλα τα χρόνια με εργασία σε πολυεθνικές που οι νόρμες είναι αφάνταστες για τον μέσο Ελληνα, παραμονή και εργασία 6-7 ετών σε χώρες της Ευρώπης και της Αμερικανικής ηπείρου, και κάποια πτυχία Μαστερ και ΜΒΑ και δυο γλώσσες, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να κρίνω τις δυνατές ( με την έννοια της πραγματοποιήσιμης ) υποσχέσεις, από τις θα...., θα..., θα...., και τα
"με ένα νόμο και ένα άρθρο".
Και δεν ξεχνώ τα επιτελεία εκάστου, από τον Γιάνη μέχρι την Φωτίου, όπως και τους τέως ΛΑΟΣ ή ΠΑΣΟΚ, που "μύρισαν" πτώμα και άλλαξαν κόμμα σαν τυπικές ύαινες.
Και είναι ΛΥΠΗΡΟ, που στην πολιτική δεν υπάρχει επίπεδο, ηθική και αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει και αντιπολίτευση, μια και η αντιπολίτευση καθορίζει την ποιότητα της διακυβέρνησης. Αντιπολίτευση = Μηδέν, Διακυβέρνηση 0,0000001. Ατυχώς.
Κάποτε, υπήρξαν κάποιοι ηγέτες, αλλά τέτοιοι βγαίνουν κάθε 100 χρόνια. Και πάλι ατυχώς.
Εμείς τουλάχιστον , οι πιο μεγάλοι, τους ζήσαμε, τους πιστέψαμε, δουλέψαμε για την επικράτησή τους, και στο τέλος, .............μας την φόρεσαν.
Σερσέ λα φαμ.Πάντα υπάρχει ο αδύναμος .............κρίκος.

Αλλουνού είναι λα φάμ,

αλλουνού είναι ένας σταθμάρχης.

Ουδείς τέλειος.