Αποστολέας Θέμα: Τραγωδία στα Τέμπη  (Αναγνώστηκε 33724 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Τραγωδία στα Τέμπη
« Απάντηση #270 στις: Μάρτιος 06, 2023, 19:49:11 μμ »
....και συνεχίζω το παραλήρημα, για να δεχθώ τα σχόλια του  _ .  ;D

Οι μεγάλες ( ...και σοβαρές  ;) ) εταιρίες, έχουν μια οργάνωση που αναφέρεται στο ΔΣ ή στον Τσέο, και ονομάζεται disaster management team.

Αυτοί, έχουν προσυμφωνημένες ανακοινώσεις, μετά από μελέτες πιθανών κινδύνων του κλαδου τους, που άν συμβεί κάτι, μόνον συγκεκριμένοι και εκπαιδευμένοι κάνουν ανακοινώσεις, έντεχνες και φτιαγμένες έτσι, και με επιλεγμένο ύφος, ωστε να προλαβαίνουν τις .......διαδόσεις.

Εδώ, .....χάος. Ουτε η κυβέρνηση, ούτε οι εμπλεκόμενοι φορείς των τρένων βγήκαν οργανωμένα να απαντήσουν / ανακοινώσουν κάτι. Κάτι βουρκωμένοι απλώς μουρμούριζαν, και όλοι ψάχνονταν, και ακόμα ψάχνονται.

Οι διοικούντες τους οργανισμούς, ανάθεμα και αν ξέρουν πως διοικείται ένας οργανισμός. Αν αύριο πχ, το δίκτυο νερού μολυνθεί, από τύχη ή κακόβουλη ενέργεια, έχει η ΕΥΔΑΠ disaster management team ? Ξέρουν τι θα πούν και πως θα αντιμετωπίσουν κάτι τέτοιο ? Και στην θέση της ΕΥΔΑΠ, βάλτε τον ΟΛΠ, την ΔΕΗ , τον οιοδήποτε.

Ανακοινώσεις και ΑΜΕΣΕΣ ενέργειες αποκατάστασης, ήδη σχεδιασμένες και προ-αποφασισμένες σε περιόδους ευημερίας, με καθαρό μυαλό, με την βοήθεια ειδικών επικοινωνιολόγων / ειδικευμένου προσωπικού.

Ζήσαμε αρκετές καταστροφές, από το Σάμαινα μέχρι και τα τρένα, ΕΝΑΣ, ένας προετοιμασμένος με άμεσο σχέδιο ανακοίνωσης / ενέργειας, δεν μου έρχεται. Το θέατρο του Τσίπρα και τα δάκρυα του Καραμανλή θυμάμαι μόνον.

Το δημόσιο, πάσχει από στελέχη έμπειρα και ικανά. Οι πολλοί, παιδιά κομματικών σωλήνων, που περιμένουν χρόνια στο κόμμα της αποβλάκωσης, μήπως και ανελιχθούν.

Αλλά, ποιό στέλεχος με ικανότητες πάει στο δημόσιο ? Και όσοι πήγαν, μετά από τις καταγγλίες των συνδικαλιστών, τις εφέσεις στο ΣτΕ, και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που αντιμετώπισαν στην παραγωγή έργου, .......εξαφανίστηκαν.

Κάποτε πήγα σε ένα συνέδριο με έναν παγκόσμιο γκουρού, που οι παρευρισκόμενοι Τσέοι μεγάλων οργανισμών έθεταν ερωτήσεις και εκείνος απαντούσε, και έκανε τα πράγματα να φαίνονται τόσο απλά !

Και κάποια στιγμή, ένας τσέος, μεγάλης βιομηχανίας, ρώτησε.

- Προκειμένου να βελτιώσουμε το ......., να προστατεύσουμε το περιβάλλον, να βελτιώσουμε τους οικονομικούς δείκτες και την παραγωγικότητα, να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς και τις αποδοχές των εργαζομένων, πρέπει να κάνουμε ....................., αλλά, το απαγορεύει ο νόμος.
Απάντηση του γκουρού
-Αλλάξτε τον νόμο. Επόμενη ερώτηση.

Πολλοί γνωρίζουν τις λυσεις σε πολλά θέματα. Αλλά, οι νομοθεσίες από την εποχή των μονοπωλείων, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ, και οι επαγγελματίες συνδικαλιστές  υπάλληλοι κομμάτων, παρεμποδίζουν.

Και λέω επαγγελματίες, μια και μέχρι το 2010, που ξερω, βγήκε συνδικαλιστής οικογενειακός φίλος σε σύνταξη, και είχε μία σύνταξη από τον φορέα, και μία συνδικαλιστική.

Αμοιρη Ελλάδα.

Χρειάζονται πολλοί Πιερρακάκηδες, για να αλλάξει η διάρθρωση του κράτους, αλλά δεν ξέρω πόσοι διατίθενται.
Κάποτε η Διαμαντοπούλου προσέγγισε τον Κριμιζή για να οργανώσουν την εκπαίδευση στην Ελλάδα. Αλλά το έργο τους το σταμάτησαν οι .........κομματικοί.
Μετά, τον έφερε ατην Ελλάδα ο Παππας, ναι αυτό το παλληκάρι, για να κάνει Υπηρεσία Διαστήματος. Αλλά, του έδινε και εντολές στο τι ακριβώς να κάνει. Και ο άνθρωπος, σοβαρός ων, ..........λούης.

Κε Κούλη, μαζέψτε τους υπουργούς σας από τα ΜΜΕ, και οργανώστε ομάδα επαγγελματικής διαχείρισης. Οι μαϊντανοί στα κανάλια, κακό σας κάνουν. Δεν είναι οι φανατισμένοι ικανοί στην διαχείριση.

Σας ευχαριστώ,

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Μάρτιος 06, 2023, 19:50:36 μμ »
Τα σχόλια είναι περιττά,θέλετε να γράφετε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Μάρτιος 06, 2023, 19:52:19 μμ »
Ναι. Διάβασα ότι ο Σκρέκας προσπαθεί αυτές τις μέρες να το περάσει στη βουλή.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρόβλημα,καλως
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Μάρτιος 06, 2023, 20:19:48 μμ »
Υπάρχει λόγος που οι πιο καλοπουλημενες εφημερίδες στην Ελλάδα είναι Μακελειό,Ελεύθερη Ώρα,Νέα.
Οι 2 πρώτες για τους αγράμματους, το 90 τοις εκατό της Ελλάδας δηλαδή και τα Νέα για το Μαρινακη.
Και....όπως πάντα, κατόπιν εορτής είμαστε οι καλύτεροι σχολιαστές στον πλανήτη.
Λόγω δουλειάς ακούω τα πάντα.
Η....καινούργια μόδα συζήτησης είναι ότι το ατύχημα έγινε....επίτηδες Λόγω εκλογών....

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Μάρτιος 06, 2023, 20:21:02 μμ »
Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Μάρτιος 06, 2023, 20:22:57 μμ »
Μήπως το προκάλεσαν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για να επέλθει ισορροπία μετά τον σεισμό;

χμμμμμ, τους πήραμε χαμπάρι.    :D
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
sub50,
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Μάρτιος 06, 2023, 20:23:24 μμ »
Έγινε λόγω εκλογών?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Μάρτιος 06, 2023, 20:41:24 μμ »
Παιδια,σιχαίνομαι και εγώ Σύριζα. Αλλα δεν μπορώ να βάλω αυτή τη σκέψη στον εγκέφαλο,μού, ότι το προκάλεσε για να κερδίσει τις εκλογές.
Αλήθεια, δεν μπορώ να βάλω αυτή τη,σκέψη στο μυαλό μου.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Μάρτιος 06, 2023, 20:47:31 μμ »
Οχι,ούτε καν, απλα έσκασε στη βάρδια τους.Δυστυχώς έτσι πάει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Μάρτιος 06, 2023, 20:49:07 μμ »
Ασε,που οι Ιταλοί ήταν η χειρότερη επιλογη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Μάρτιος 06, 2023, 21:05:20 μμ »
Οι μεγάλες ( ...και σοβαρές  ;) ) εταιρίες, έχουν μια οργάνωση που αναφέρεται στο ΔΣ ή στον Τσέο, και ονομάζεται disaster management team.

Αυτοί, έχουν προσυμφωνημένες ανακοινώσεις, μετά από μελέτες πιθανών κινδύνων του κλαδου τους, που άν συμβεί κάτι, μόνον συγκεκριμένοι και εκπαιδευμένοι κάνουν ανακοινώσεις, έντεχνες και φτιαγμένες έτσι, και με επιλεγμένο ύφος, ωστε να προλαβαίνουν τις .......διαδόσεις.

Υπάρχει disaster management team της κυβέρνησης. Όλο το team είναι αυτός....  ;D :D

https://fb.watch/j5YJeNBNdI/

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Μάρτιος 06, 2023, 21:09:40 μμ »
Παιδια,σιχαίνομαι και εγώ Σύριζα. Αλλα δεν μπορώ να βάλω αυτή τη σκέψη στον εγκέφαλο,μού, ότι το προκάλεσε για να κερδίσει τις εκλογές.

Όχι.ΕίπαμεΜε τίποτα!
Ήταν απλά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.Πηγαίναμε με μαθηματική ακρίβεια σε αυτό το δυστύχημα και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τα πάντα ευθυγραμμίστηκαν για να γίνει αυτή η απόλυτη τραγωδία. Όλες οι γνωστες ελλείψεις στα συστήματα ααφαλειας με τις διαχρονικές ευθύνες όλων των αχρήστων υπουργών,ceo κτλπ,,ο συγκεκριμένος άχρηστος σταθμάρχης με δυο βδομάδας εμπειρία,οι άλλοι σταθμαρχες που την κοπάνησαν,τριήμερο που τον είχαν χώσει τον νέο και βάρεσε μπιέλα,η άλλη γραμμή που ειχε κλεισει λόγο κλοπής καλωδίων, ο μηχανοδηγός που δεν έκανε τη σωστή αναγγελία,το σημείο που τράκαραν και δεν είχαν οπτική επαφή στο για να μετριωθει η σύγκρουση.Δεν υπήρξε τιποτα που να μη πηγε στραβά.
Τυχεροί είμασταν που δεν είχε γίνει τόσο καιρό τέτοιο δυστύχημα με τέτοιο μπουρδελο που ήταν ο ΟΣΕ.
Εντωμεταξύ ο σταθμάρχης όσο άχρηστος κι αν ήταν και οσο σκ@τά και να τα έκανε,ήταν απίστευτο θύμα. Ακόμα και εκει που τον είχαν χώσει,στο σταθμό της Λαρισας,είναι γιατί οι παλιοί και πιο έμπειροι ήταν σε σταθμους πολύ πιο εύκολους και με μεγαλύτερους μισθούς γιατί έχουν τα εκτός έδρας. Παράνοια!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Μάρτιος 06, 2023, 21:15:27 μμ »

Όχι βέβαια αν είναι δυνατόν! Εγώ πάντως δεν πάω ούτε τον Κούλη, ούτε τον Αλ6η. Αλλά με μεγάλη διαφορά, ο Αλ6ης είναι χειρότερος. Αυτός είναι επικίνδυνος για την χώρα! Ελπίζω να μην μου επιτεθούν οι φίλοι του τώρα. Την άποψή μου εκφράζω. Nothing personal.  :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions
Μιχάλης

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Μάρτιος 06, 2023, 21:28:26 μμ »
Μπορεί λένε,να πάει εκλογές το Μάιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Μάρτιος 06, 2023, 21:40:52 μμ »
Υπάρχει disaster management team της κυβέρνησης. Όλο το team είναι αυτός....  ;D :D

https://fb.watch/j5YJeNBNdI/

...αυτός, ......άστα ! :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.