Αποστολέας Θέμα: Τραγωδία στα Τέμπη  (Αναγνώστηκε 33546 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Τραγωδία στα Τέμπη
« Απάντηση #150 στις: Μάρτιος 03, 2023, 18:11:48 μμ »
Όλοι αναρωτιόμαστε μα γιατί έγινε σταθμάρχης σ' αυτήν την ηλικία και μάλιστα τοποθετήθηκε στον δύσκολο σταθμό της Λάρισας. Η απάντηση είναι απλή. Μα φυσικά γιατί είχε μέσον. Πολύ διαφωτιστικός σε όλα όσα λέει ο κύριος, πρώην σταθμάρχης Λάρισας.

https://www.tvopen.gr/watch/160640/prohnstathmarxhslarisasmesolabhsetokommakaitonekananstathmarxh
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Μάρτιος 03, 2023, 18:39:12 μμ »
Χωρίς να έχω άποψη φυσικά για να κρίνω το θέμα,θεωρώ πως ο συγκεκριμένος είναι κατατοπιστικότατος.

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Georgefosk,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Μάρτιος 03, 2023, 20:27:14 μμ »
Πρόεδρος και δ. σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το 2010-2015 και πολλοί του χρεώνουν την απαξίωσή της και ... την συνέχεια την ξέρουμε.
Μετά στο ΤΑΙΠΕΔ υπήρξε πρόεδρος του ΔΣ, από το 2021 , επιλογή του Αδ. Γεωργιάδη.

Λέγεται Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.
Είναι ο άνθρωπος που ορίστηκε να διαλευκάνει την υπόθεση του "δυστυχήματος" .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Μάρτιος 03, 2023, 22:25:39 μμ »
Πρόεδρος και δ. σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το 2010-2015 και πολλοί του χρεώνουν την απαξίωσή της και ... την συνέχεια την ξέρουμε.
Μετά στο ΤΑΙΠΕΔ υπήρξε πρόεδρος του ΔΣ, από το 2021 , επιλογή του Αδ. Γεωργιάδη.

Λέγεται Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.
Είναι ο άνθρωπος που ορίστηκε να διαλευκάνει την υπόθεση του "δυστυχήματος" .

:(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Μάρτιος 03, 2023, 22:26:28 μμ »
Χωρίς να έχω άποψη φυσικά για να κρίνω το θέμα,θεωρώ πως ο συγκεκριμένος είναι κατατοπιστικότατος.

Τους έχει σουρει πολλά. Τα μισά να είναι αλήθεια, κλάψε μας !
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
Τραγωδία στα Τέμπη
« Απάντηση #155 στις: Μάρτιος 03, 2023, 23:44:51 μμ »
Διάβασα για κάποια Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, ναι υπάρχει και αυτή ! Εμφανίστηκε κάποια πρόεδρος της και ούτε λίγο ούτε πολύ έπαιξε …το γνωστό ping pong, δήλωσε αναρμόδια και άμοιρη ευθυνών, μάλιστα ανέφερε πως έχει μόνο 4 υπαλλήλους για να κάνει έργο !
Τότε τι λόγο ύπαρξης έχει αυτή η Αρχή ; Πραγματικά φταίμε γιατί αφήνουμε να μας θεωρούν το λιγότερο ηλίθιους …
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Μάρτιος 03, 2023, 23:59:39 μμ »
Λίγα μέτρα,σε χωριζαν από τη ζωή ή το θάνατο ανάμεσα στο ίδιο τρένο, αρκεί να μην ήσουν στο λάθος βαγόνι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #157 στις: Μάρτιος 04, 2023, 00:21:56 πμ »
Ας ελπισουμε οτι οι βελτιωσεις θα ειναι αμεσες και σε βαθος
Οπως εγινε με το πεταλο του Μαλιακου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος mic

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Μάρτιος 04, 2023, 01:05:39 πμ »
Ας συνοψίσουμε. Πήραν έναν άνθρωπο 59 χρόνων, πρώην αχθοφόρο, τον εκπαίδευσαν θεωρητικά τρεις μήνες, πρακτικά άλλους τρεις, τον έχρισαν σταθμάρχη και τον έστειλαν στην Καλαμπάκα, σταθμό απομονωμένο με μόλις δυο δρομολόγια την ημέρα. Στην Καλαμπάκα έμεινε δέκα ημέρες! Μετά από αυτές τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε, τον τοποθέτησαν στον νευραλγικό και απαιτητικό σταθμό της Λάρισας. Μόνον του! Χωρίς κάποιον παλαιότερο και έμπειρο σταθμάρχη δίπλα του, για να τον εποπτεύει, να τον διδάσκει και να τον αξιολογεί. Και όλα αυτά, ενώ γνώριζαν ότι το σύστημα εποπτείας και ασφάλειας, η τηλεδιοίκηση, που αν λειτουργούσε θα απέτρεπε το κακό, σταμάτησε να λειτουργεί αρχές του 2012! Έλεος, μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Δεν αξίζουν αυτά στην Ελλάδα! Χρειάζεται μαζική αντίδραση. Δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Να βγω να διαδηλώσω, να φωνάξω; Όλοι τους, οι πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας, είναι άχρηστοι. Δεν θα ξαναψηφίσω κανέναν τους. Θα απέχω. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Αν ήμουν ένας από αυτούς τους άμοιρους γονείς, που του έδωσαν το παιδί του στάχτη, θα είχα τώρα σκοτώσει έναν από τους άχρηστους.
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
sea_dweller,Argo982001,Wolf-,
No reactions
Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Μάρτιος 04, 2023, 07:25:45 πμ »
Ας συνοψίσουμε. Πήραν έναν άνθρωπο 59 χρόνων, πρώην αχθοφόρο, τον εκπαίδευσαν θεωρητικά τρεις μήνες, πρακτικά άλλους τρεις, τον έχρισαν σταθμάρχη και τον έστειλαν στην Καλαμπάκα, σταθμό απομονωμένο με μόλις δυο δρομολόγια την ημέρα. Στην Καλαμπάκα έμεινε δέκα ημέρες! Μετά από αυτές τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε, τον τοποθέτησαν στον νευραλγικό και απαιτητικό σταθμό της Λάρισας. Μόνον του! Χωρίς κάποιον παλαιότερο και έμπειρο σταθμάρχη δίπλα του, για να τον εποπτεύει, να τον διδάσκει και να τον αξιολογεί. Και όλα αυτά, ενώ γνώριζαν ότι το σύστημα εποπτείας και ασφάλειας, η τηλεδιοίκηση, που αν λειτουργούσε θα απέτρεπε το κακό, σταμάτησε να λειτουργεί αρχές του 2012! Έλεος, μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Δεν αξίζουν αυτά στην Ελλάδα! Χρειάζεται μαζική αντίδραση. Δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Να βγω να διαδηλώσω, να φωνάξω; Όλοι τους, οι πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας, είναι άχρηστοι. Δεν θα ξαναψηφίσω κανέναν τους. Θα απέχω. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Αν ήμουν ένας από αυτούς τους άμοιρους γονείς, που του έδωσαν το παιδί του στάχτη, θα είχα τώρα σκοτώσει έναν από τους άχρηστους.
Συμφωνώ απόλυτα. ΔΕΝ μας αξίζει αυτό.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,mic,
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Saega

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Τραγωδία στα Τέμπη
« Απάντηση #161 στις: Μάρτιος 04, 2023, 08:36:51 πμ »
Μόνο ένα τρόπος υπάρχει. Γιατί θα βγεις να αντιδράσεις, να διαδηλώσεις να συμμετάσχεις σε πορεία. Ξέρεις τι θα γίνει; Θα φέρουν τα ματ να σε καταστείλουν. Και αυτοί το ίδιο μπορεί να νιώθουν αλλά παίρνουν εντολές. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Ποιος τρόπος μένει; Έρχονται εκλογές…

Του βλαμμένου προχθές του έλεγαν να χαμηλώσει το κεφάλι περισσότερο όταν έδινε συνέντευξη για να φαίνεται στεναχωρημένος. Μόνο η καρέκλα και το χρήμα τον νοιάζει. Έχουν πεθάνει ενδεχομένως 100 άνθρωποι. Τόσοι και περισσότεροι στο Μάτι. Κανένας από τους δύο δεν παραιτήθηκε. Ούτε λίγη ντροπή. Τίποτα. Και μας έχουν χωρίς επιλογές σε αυτόν τον τόπο. Θέλει ψάξιμο. Θέλει στόχο καλό η μία σφαίρα που θα ρίξω στην κάλπη. Πραγματικά θέλω να ερευνήσω την πιθανή επιλογή μου. Όλοι σκάρτοι είναι ή ανίκανοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
mic,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Μάρτιος 04, 2023, 08:42:44 πμ »

Αυτό να κάνεις, να απέχεις. Έτσι θα μπορείς μετά να βρίζεις τις κυβερνήσεις που ψήφισαν οι άλλοι. 
    ΕΓΚΛΗΜΑ !!!
Δυστυχώς αυτό έκανα κι εγώ από το 2009 μέχρι σήμερα. Φταίω!

Όταν οι κυβερνήσεις κάνουν ΤΕΡΑΤΑ και επανεκλέγονται (επιβραβεύονται) , γιατί να αλλάξουν ρότα;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Μάρτιος 04, 2023, 09:00:29 πμ »
δυστυχώς τόσα χρόνια ψηφίζουμε με γνώμονα το συμφέρον όσοι έχουν τα κονε κ όσοι δεν έχουν με το: μη χειρον βελτιστον...
πραγματικά σε πιάνει απελπισία...
που πάνε τα λεφτά μας?λεωφορεία,περιπολικά,τρενα κτλ κακοσυντηρημενα η με ελλειπή εξοπλισμό...
χτες έβλεπα ένα βίντεο στην Φλώρινα όπου άνοιξαν οι αυτόματες μπάρες  για να συνεχίσει η διέλευση κ το τρένο πέρασε 3 δευτερόλεπτα μετά!
τι διαόλο περιμένουν να το διορθώσουν κ πόσα τέτοια υπάρχουν που δεν ξέρουμε...
πραγματικά ζουμε σε ένα κράτος στο οποίο η ζωή μας ενδεχομένως να κρέμεται απ το αν θα λειτουργήσει σωστά κάτι η κάποιος...
τα παιδιά τους τα έστελναν με τα τρένα τα λαμογια?
Η ανομία βασιλεύει παντού,μπουκες σε σπιτια,ληστείες,συμμορίες ενηλίκων, ανηλίκων κ κουστουματων,πιστολιες πέφτουν πραγματικά όπου να ναι στον δρόμο,στις καφετέριες, στις πλατείες μέρα μεσημέρι...
κόσμος πεθαίνει για το τίποτα κ για πλάκα λες κ δεν έχει αξία η ζωή του...
πλέον ούτε οργή,μόνο απελπισία κ αγανάκτηση αισθάνεσαι...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Μάρτιος 04, 2023, 09:05:07 πμ »
Αυτό να κάνεις, να απέχεις. Έτσι θα μπορείς μετά να βρίζεις τις κυβερνήσεις που ψήφισαν οι άλλοι. 
    ΕΓΚΛΗΜΑ !!!
Δυστυχώς αυτό έκανα κι εγώ από το 2009 μέχρι σήμερα. Φταίω!

Όταν οι κυβερνήσεις κάνουν ΤΕΡΑΤΑ και επανεκλέγονται (επιβραβεύονται) , γιατί να αλλάξουν ρότα;

όταν το κάνεις αυτό ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να βρίζεις κ να λες την γνώμη σου...
αυτό το λέω σε όλους τους γνωστούς μου που δεν ψηφίζουν...
γιατί όταν ρωτηθηκες για την γνώμη σου την στιγμή που πραγματικά μετραγε,επέλεξες να απέχεις κ να πας να πιεις το καφεδάκι σου...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions