Αποστολέας Θέμα: ETA-Sellita  (Αναγνώστηκε 3557 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
Απ: ETA-Sellita
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 14:50:53 μμ »
Ευχαριστω!Λυμένο θέμα δλδ.😀

μ αρέσει που με ευκολία χαρακτηριζεις όσους έχουν άλλη άποψη επί του θέματος ημιμαθείς ενω δεν έχεις γνώση για τα προβλήματα που έιχε κ συνεχίζει να έχει η sw 200 /200-1.
από το 2013  που το" εφτιαξαν"μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει γνωστή κάποια άλλη αλλαγή...
με ένα search στο Google θα δεις ότι κ η sw 200-1 έχει το ίδιο πρόβλημα απλά σε μικρότερη συχνότητα.
το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα χτυπήσεις κάπου το ρολόι σου θα σταματήσει να δουλεύει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 15:01:50 μμ »
μ αρέσει που με ευκολία χαρακτηριζεις όσους έχουν άλλη άποψη επί του θέματος ημιμαθείς ενω δεν έχεις ιδέα για τα προβλήματα που έιχε κ συνεχίζει να έχει η sw 200 /200-1.
από το 2013  που το" εφτιαξαν"μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει γνωστή κάποια άλλη αλλαγή...
με ένα search στο Google θα δεις ότι κ η sw 200-1 έχει το ίδιο πρόβλημα απλά σε μικρότερη συχνότητα.
το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα χτυπήσεις κάπου το ρολόι σου θα σταματήσει να δουλεύει...
Θεωρείς χειρότερο ένα iwc με sellita από ένα iwc με eta;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 15:09:19 μμ »
👍👍

άλλαξα το αρχικό μου ποστ.το δεν έχεις ιδέα τώρα που το διάβασα είναι λιγάκι βαρύ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 15:10:31 μμ »
άλλαξα το αρχικό μου ποστ.το δεν έχεις ιδέα τώρα που το διάβασα είναι λιγάκι βαρύ...
Δε με πειράζουν αυτά.Σε ρωτησα κάτι πριν γιατί κι εγώ άλλαξα το ποστ μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 15:13:05 μμ »
Έχεις ακούσει για προβλήματα με sellita σε ρολόγια αυτού του επιπέδου.Iwc,breitling,hublot κτλπ;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 15:17:12 μμ »
Θεωρείς χειρότερο ένα iwc με sellita από ένα iwc με eta;

δεν γνωρίζω τι αλλαγές μπορεί να έχει κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία στην μηχανή,μιλάω μόνο για τις στοκ μηχανές που βγάζει η εταιρεία.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 15:19:01 μμ »
δεν γνωρίζω τι αλλαγές μπορεί να έχει κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία στην μηχανή,μιλάω μόνο για τις στοκ μηχανές που βγάζει η εταιρεία.
Ωραία επειδή εγώ δεν έχω ιδέα και εσυ το έχεις ψάξει από ότι βλέπω.Έχεις ακούσει για αυτό το πρόβλημα σε ρολόγια αυτών των εταιριών με sellita; Και δε σε ρωτάω ειρωνικά.
Και βέβαια αναφέρομαι σε προβλήματα που δε τα είχαν ποτέ με τις eta.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 15:41:42 μμ »
Ωραία επειδή εγώ δεν έχω ιδέα και εσυ το έχεις ψάξει από ότι βλέπω.Έχεις ακούσει για αυτό το πρόβλημα σε ρολόγια αυτών των εταιριών με sellita; Και δε σε ρωτάω ειρωνικά.
Και βέβαια αναφέρομαι σε προβλήματα που δε τα είχαν ποτέ με τις eta.

ξαναλέω η iwc όπως κ πολλές εταιρείες μπορεί να έχει κάνει αλλαγές στην μηχανη κ να έχει λύσει το πρόβλημα,μπορεί βέβαια κ όχι.
έχω απαντήσει νωρίτερα στο δίλημμα αυτό.
δεν εχω πρόβλημα με την sellita δεν είμαι κολλημένος αν ηξερα οτι το θεμα εχει οντως λυθει θα έπαιρνα ανετα αλλά μέχρι να δω ότι το θέμα αυτό έχει λυθεί προτιμώ την ετα.
το θέμα με τις εταιρείες που αναφέρεις είναι ότι έχουν σχετικα ακριβά ρολόγια κ μπορεί οι περισσότεροι να τα προσέχουν πολύ.
το θέμα με την sw200 ήταν ότι είτε με κούρδισμα κ συχνότερα με χτύπημα έχουν το πρόβλημα αυτό.
δηλαδή αν σου πω ότι ένα προβληματικό μοτέρ που φόραγε ένα vw τώρα το φοράει κ ένα audi αλλά το λυσανε το πρόβλημα αλλά το ίδιο audi κυκλοφορεί κ σε μια έκδοση που έχει ένα άλλο μοτέρ που δεν εβγαλε ποτε πρόβλημα πιο θα έπαιρνες?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 15:54:43 μμ »
Κ για να κλείσω μακάρι όλες οι εταιρείες που είναι στο παιχνίδι να βγάλουν καλιμπρες αξιόπιστες κ με ανταλλακτικά που να τα βρίσκεις παντού.
κέρδος για μας θα είναι άλλωστε...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 15:58:38 μμ »
ξαναλέω η iwc όπως κ πολλές εταιρείες μπορεί να έχει κάνει αλλαγές στην μηχανη κ να έχει λύσει το πρόβλημα,μπορεί βέβαια κ όχι.
έχω απαντήσει νωρίτερα στο δίλημμα αυτό.
δεν εχω πρόβλημα με την sellita δεν είμαι κολλημένος αν ηξερα οτι το θεμα εχει οντως λυθει θα έπαιρνα ανετα αλλά μέχρι να δω ότι το θέμα αυτό έχει λυθεί προτιμώ την ετα.
το θέμα με τις εταιρείες που αναφέρεις είναι ότι έχουν σχετικα ακριβά ρολόγια κ μπορεί οι περισσότεροι να τα προσέχουν πολύ.
το θέμα με την sw200 ήταν ότι είτε με κούρδισμα κ συχνότερα με χτύπημα έχουν το πρόβλημα αυτό.
δηλαδή αν σου πω ότι ένα προβληματικό μοτέρ που φόραγε ένα vw τώρα το φοράει κ ένα audi αλλά το λυσανε το πρόβλημα αλλά το ίδιο audi κυκλοφορεί κ σε μια έκδοση που έχει ένα άλλο μοτέρ που δεν εβγαλε ποτε πρόβλημα πιο θα έπαιρνες?
Τέλος πάντων για να ανακεφαλαιώσουμε. Εγώ αναφέρομαι σε αυτά που διαβάζω συνέχεια σε σχόλια στο YouTube,forums κτλπ του τύπου πολλά λεφτά για sellita το iwc,breitling,hublot κτλπ εννοώντας πως αν ήταν με ΕΤΑ θα ήταν οκ.Ή χάλια μηχανή για τέτοιο ρολόι εννοωντας πάλι πως η eta θα ήταν καλύτερη,Το να θεωρει κάποιος ένα iwc,breitling,hublot με eta καλύτερο από το αν φορούσε sellita είναι ημιμάθεια.Ή το να θέλει κάποιος ένα iwc,breitling,hublot κτλπ με sellita να κάνει πιο λίγο από το αν φόραγε eta είναι παλι ημιμάθεια.Αυτό είπα και αυτό πιστεύω. Σε αυτό το επίπεδο ρολογιών είναι το ένα και το αυτό.
Δεν αμφισβήτησα πως τα χαμηλότερα grade των sellita μπορεί να είχαν προβλήματα που δε τα είχαν οι ετα.Δε το γνωρίζω,δε με έχει απασχολήσει,δε το έχω ψάξει και δεν είναι και αυτό στο οποίο αναφέρθηκα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 15:59:09 μμ »
Ο Argo982001 ίσως γνωρίζει καλύτερα αν και τι αλλαγές έχει κάνει η Breitling στην sellita πριν την τοποθετήσει στην κάσα της...! Παλιότερα αν θυμάμαι καλά η B διαφήμιζε ότι αυτές τις μηχανές(eta sellita) τις λύνει και τις συναμορλογει από την αρχή. Πάντως υποτίθεται ότι τα προβλήματα λύθηκαν με την 200-1  !!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 16:01:53 μμ »
Ο Argo982001 ίσως γνωρίζει καλύτερα αν και τι αλλαγές έχει κάνει η Breitling στην sellita πριν την τοποθετήσει στην κάσα της...! Παλιότερα αν θυμάμαι καλά η B διαφήμιζε ότι αυτές τις μηχανές(eta sellita) τις λύνει και τις συναμορλογει από την αρχή. Πάντως υποτίθεται ότι τα προβλήματα λύθηκαν με την 200-1  !!
Όχι.Details τέτοιου τύπου δε γνωρίζω,Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αυτές οι καλιμπρες στις chronometer εκδόσεις τους δια χειρός τέτοιων εταιριών είναι από τις πιο αξιόπιστες μηχανές που υπάρχουν.
Και ότι επουδενί δε θα με αποσχολουσε αν ήθελα να πάρω πχ τον Πορτοφίνο χρονογραφο αν σήμερα φοράει την sw500 σε σχέση με τη 7750 που φόραγαν πιο παλιά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 16:07:28 μμ »

αυτό είπα κ γω,αν ξέρει κάποιος να μας πει,γιατί πολλές μεγαλες εταιρείες κάνουν αλλαγές σε γρανάζια,γέφυρες κτλ.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 16:25:11 μμ »
Λες,να βελτιώνουν τη μηχανή σε τέτοιο βαθμό που να λύνουν τα προβλήματα?Αν ήταν τόσο σημαντικά τα προβλήματα που λες,δε θα την αγόραζαν καν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 14, 2023, 16:29:57 μμ »
Λες,να βελτιώνουν τη μηχανή σε τέτοιο βαθμό που να λύνουν τα προβλήματα?Αν ήταν τόσο σημαντικά τα προβλήματα που λες,δε θα την αγόραζαν καν
Μέχρι να πάνε στις δικές τους και να ξεκινάνε των 3 δεικτών στα 6k και οι χρονογράφοι στα 9.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions