πρωτα απ ολα νιωθω την αναγκη να ζητησω συγνωμη που αναψαν τα αιματα (εκτος αν ειστε παντα θερμοαιμοι)
δευτερον, ναι μου αρεσουν τα ρολογια πολυ αλλα δεν ξερω ακομα πολλα.......
τριτον, την ερωτηση την εκανα γιατι εγινε το εξης..... οταν αγορασα το save the ocean με την 4r36 δεν ξερω πως μου ρθε και ξεκινησα να κουρδιζω....... και αρχισε να δουλευει! το φορεσα και ολα καλα! Μετα απο μερες που πηγα να ξαναφορεσω φυσικα δεν δουλευε και λεω λογικο ειναι και το ξανακουρδισα, και το ξαναφορεσα! Προχθες που το πηρα στα χερια και το κουνησα λιγο αρχισε παλι να δουλευει...... και λεω wtf........

Ειναι κουρδιστο τελικα ή με την κινηση??? Οποτε μπερδευτηκα...... Γι αυτο κ η ερωτηση μου ηταν συγκεκριμενα για αυτο τον μηχανισμο και τι σημαινει το αυτοματο για τα ρολογια (δηλαδη πως παιρνει την ενεργεια)
Γιατι ...... και συνεχιζω με το
τεταρτο..... με την δικια μου καθαρα λογικη, αυτοματο δεν ειναι κανενα...... ολα θελουν να κανεις κατι για να ξεκινησουν (κινηση, κουρδισμα, φορτιση που μου ειχατε πει για τα kinetic). Tο πιο σωστο για μενα ως εξηγηση (τουλαχιστον για αυτους που δεν ξερουν ακομα) ειναι να λεμε πως τα αυτοματα ειναι αυτα που δεν εχουν μπαταρια! Γιατι αυτοματο δεν ειναι κανενα........... Ουτε τα αυτοματα κιβωτια ταχυτητων ειναι αυτοματα (τα λεμε αυτοματα γιατι
εμεις δεν κανουμε τις αλλαγες, αυτα συνεχιζουν και κανουν αλλαγες μονα τους).