Αποστολέας Θέμα: Περί αντιγράφων  (Αναγνώστηκε 12456 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vc222

• Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Περί αντιγράφων
« Απάντηση #405 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 02:35:55 πμ »
O Glenn δε φόραγε το navitimer cosmonaute στην πτήση του.

Ο Carpenter 3 μήνες μετά τον Glenn . . .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #406 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 10:27:28 πμ »
Ο Carpenter 3 μήνες μετά τον Glenn . . .
Έτσι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 11:42:48 πμ »
Γιατί να μη γνώριζε τα Frank Muller;Από τις πλέον γνωστες εταιρίες στην Ελλάδα για όποιον παρακολουθεί το χώρο του luxury κάποια χρόνια.Τα Frank Muller,τα καλά τα χρόνια,ήταν από τις πιο προβεβλημένες εταιρίες στη χώρα μας.

αφού είπε AAA,grade που χρησιμοποιούν οι ρεπλικαδες για την ποιότητα των μαϊμούδων...
προφανώς επειδή αγοράζει αυτή μπανάνες νομίζει ότι έτσι κάνει όλος ο κόσμος.
εγώ πάντως δεν θα το άφηνα έτσι...
θα της ζητούσα να μου εξηγήσει τι είναι αυτό το ααα που είπε κάνοντας τον άσχετο κ μετά θα της απαντούσα,τέτοιο είναι το δικό σου?
εκτός αν το ΑΑΑ ήταν ααααααα οπότε αλλάζει το πράμα....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 13:24:30 μμ »
Αν θυμάμαι καλά τις είχα ξανά ανεβάσει στο παρελθόν αλλά σήμερα που έψαχνα το tablet μου για να το καθαρίσω από άχρηστες φωτογραφίες τις ξανά πέτυχα,όποτε τις ανεβάζω ξανά εδώ γιατί νομίζω απαντάνε ακριβώς στο θέμα.😂

upload img
friendly
0
funny
3
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Gnl1977,Georgefosk,Wolf-,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 13:40:07 μμ »
Εξαιρετικά τα Stein. Το Stein GMT το έδωσα, γιατί έχω σιχαθεί πια να βλέπω αυτό το σχέδιο, ό,τι κι αν γράφει πάνω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Makis2020

• Sr. Member
  • 2020 ξεκίνησα το χόμπυ
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 14:38:41 μμ »
γέλασα, αλλά στο πρώτο καρέ ο bond φόραγε submariner, υπήρχε σύνδεση δηλαδή πάνω αριστερά εικόνας με πάνω δεξιά. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, όχι. εκτός κι αν χάνω κάτι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 14:40:10 μμ »
γέλασα, αλλά στο πρώτο καρέ ο bond φόραγε submariner, υπήρχε σύνδεση δηλαδή πάνω αριστερά εικόνας με πάνω δεξιά. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, όχι. εκτός κι αν χάνω κάτι
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει άμεση σύνδεση της αριστερής στήλης με τη δεξιά.Υπάρχει σύνδεση ως προς το καλαίσθητο,το αυθεντικό.
Ότι είναι το homage για το αυθεντικό ρολόι είναι η κάτω δεξιά φωτό για την πάνω δεξιά.
Πχ

friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Wolf-,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 14:55:05 μμ »
Αν θυμάμαι καλά τις είχα ξανά ανεβάσει στο παρελθόν αλλά σήμερα που έψαχνα το tablet μου για να το καθαρίσω από άχρηστες φωτογραφίες τις ξανά πέτυχα,όποτε τις ανεβάζω ξανά εδώ γιατί νομίζω απαντάνε ακριβώς στο θέμα.

upload img
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πολυ καλο και επεξηγηματικο....

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Argo982001,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Makis2020

• Sr. Member
  • 2020 ξεκίνησα το χόμπυ
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 15:03:02 μμ »
Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει άμεση σύνδεση της αριστερής στήλης με τη δεξιά.Υπάρχει σύνδεση ως προς το καλαίσθητο,το αυθεντικό.

ναι αλλά στην πρώτη υπήρχε, τσπ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 15:09:42 μμ »
ναι αλλά στην πρώτη υπήρχε, τσπ
Ετυχε.Μπορεί και να υπάρχει σχέση,μπορεί και όχι.Δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός τους όμως.Το θέμα ειναι από τη μια το καλαίσθητο,το αυθεντικό και από την άλλη το αντιαισθητικό,αστειο κακέκτυπο.
Πχ εδώ τυχαίνει και υπάρχει σχέση. Μην στεκόμαστε σε αυτά και χάνουμε το point.
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Wolf-,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 15:58:14 μμ »
Haters gonna hate.

Τα ρολογια ειναι αξεσουαρ και σημασια εχει να τα κοιταμε και να μας αρεσουν. Οι αντιγραφες χαλανε τη συνταγη σε αυτους που πληρωνουν για μουρη υπερκοστολογημενα ρολογια στο 1/100 της τιμης. Και εγω αν ειχα αυτο το σκεπτικο το ιδιο θα ενιωθα αλλα ευτυχως δεν το εχω οποτε δεν χαλιεμαι κιολας  ;D

Τα περι ακριβειας τα ακουω βερεσε, τα μηχανικα ρολογια προσπαθουν να λυσουν ενα πολυ απλο προβλημα με πολυ πολυπλοκο τροπο, το μονο τους ουσιαστικο πλεονεκτημα ειναι η καλη ποιοτητα κατασκευης, αν και με τις A+ ρεπλικες το πλεονεκτημα δεν ειναι τοσο μεγαλο.

Οποιος γουσταρει την κασα και το πως καθεται στον καρπο ενα ρολοι, καλα θα κανει να παει σε μια ποιοτικη ρεπλικα.
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Wolf-,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 16:22:08 μμ »
Haters gonna hate.

Τα ρολογια ειναι αξεσουαρ και σημασια εχει να τα κοιταμε και να μας αρεσουν. Οι αντιγραφες χαλανε τη συνταγη σε αυτους που πληρωνουν για μουρη υπερκοστολογημενα ρολογια στο 1/100 της τιμης. Και εγω αν ειχα αυτο το σκεπτικο το ιδιο θα ενιωθα αλλα ευτυχως δεν το εχω οποτε δεν χαλιεμαι κιολας  ;D

Τα περι ακριβειας τα ακουω βερεσε, τα μηχανικα ρολογια προσπαθουν να λυσουν ενα πολυ απλο προβλημα με πολυ πολυπλοκο τροπο, το μονο τους ουσιαστικο πλεονεκτημα ειναι η καλη ποιοτητα κατασκευης, αν και με τις A+ ρεπλικες το πλεονεκτημα δεν ειναι τοσο μεγαλο.

Οποιος γουσταρει την κασα και το πως καθεται στον καρπο ενα ρολοι, καλα θα κανει να παει σε μια ποιοτικη ρεπλικα.
Το να φοράς 🐒  🐒 🐒  κατά την γνώμη μου είναι αγάπη για επίδειξη και ίσως λίγο για "απάτη" μέσα σε εισαγωγικά..! Αν αγαπάς όντως τα ρολόγια και δεν έχεις τα χρήματα για ένα πανάκριβο ελβετικό υπάρχουν ενα σωρό homage εκεί έξω από εταιρείες όπως η steeldive τα οποία μοιάζουν αρκετά άλλα δεν είναι ρέπλικες. Ο σκοπός των 🐒  🐒 είναι η εξαπάτηση για αυτό κιόλας θα πετύχεις ρομα στον δρόμο να προσπαθούν να τα πουλήσουν για αυθεντικά δήθεν κλεμμένα. Επισης πιστεύω ότι αυτός που φοράει 🐒 ίσως και να θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο γιατί καταφέρνει να ξεγελάει τους γύρω του.  Γνωρίζω ότι υπάρχουν άπειρες 🐒 🐒 εκεί έξω και έχω δει και έχω πιάσει στα χέρια μου πάρα πολλές γιατί τα φέρνουν πολλοί για επιδιορθωσεις σε μαγαζί φίλου μου που πάω πολλές φορές και αράζω. Φυσικά η νοοτροπία όλων αυτών των κατόχων είναι να μην λένε ότι τα ρολόγια δεν είναι αυθεντικά...! Τους αρέσει η μόστρα και η εξαπάτηση του διπλανού. Αν τους άρεσαν τα ρολόγια θα είχαν ένα πολύ πιο ποιοτικό από την 🐒 citizen...!!
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
criss6,mic,
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 16:23:36 μμ »
Ωραία τα λες,αλλά η μάχη έχει χαθεί
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pumba

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 16:37:38 μμ »
Το να φοράς 🐒  🐒 🐒  κατά την γνώμη μου είναι αγάπη για επίδειξη και ίσως λίγο για "απάτη" μέσα σε εισαγωγικά..! Αν αγαπάς όντως τα ρολόγια και δεν έχεις τα χρήματα για ένα πανάκριβο ελβετικό υπάρχουν ενα σωρό homage εκεί έξω από εταιρείες όπως η steeldive τα οποία μοιάζουν αρκετά άλλα δεν είναι ρέπλικες. Ο σκοπός των 🐒  🐒 είναι η εξαπάτηση για αυτό κιόλας θα πετύχεις ρομα στον δρόμο να προσπαθούν να τα πουλήσουν για αυθεντικά δήθεν κλεμμένα. Επισης πιστεύω ότι αυτός που φοράει 🐒 ίσως και να θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο γιατί καταφέρνει να ξεγελάει τους γύρω του.  Γνωρίζω ότι υπάρχουν άπειρες 🐒 🐒 εκεί έξω και έχω δει και έχω πιάσει στα χέρια μου πάρα πολλές γιατί τα φέρνουν πολλοί για επιδιορθωσεις σε μαγαζί φίλου μου που πάω πολλές φορές και αράζω. Φυσικά η νοοτροπία όλων αυτών των κατόχων είναι να μην λένε ότι τα ρολόγια δεν είναι αυθεντικά...! Τους αρέσει η μόστρα και η εξαπάτηση του διπλανού. Αν τους άρεσαν τα ρολόγια θα είχαν ένα πολύ πιο ποιοτικό από την 🐒 citizen...!!

Δεν ειμαι εντελως βεβαιος αν συμφωνουμε η αν διαφωνουμε. Homage/replicas λιγο πολυ τα βλεπω σαν ιδια. Αφορμη για το ποστ μου ηταν η παραπανω υποτιμητικη φωτο για μια εταιρεια σαν την Steinhart που δινει αξιολογοτατα ρολογια σε πολυ καλες τιμες. Ο καθενας φοραει ρεπλικες/homage για τον δικο του λογο. Ακομα και στην περιπτωση ομως που καποιος θελει να φοραει μια αντιγραφη/μαιμου οπως το λες, με γεια του και χαρα του, παροτι δε συμφωνω ουτε θα φοραγα ποτε ενα μαιμου ρολεξ, αν ειναι αυτο που εννοεις. Προσωπικα βρισκω προβλημα μονο αν καποιος προσπαθησει να πουλησει μια ρεπλικα για αυθεντικο, που σε αυτη την περιπτωση μιλαμε για απατη. Σε καθε αλλη περιπτωση, δεν μας πεφτει λογος πως την βρισκει ο καθενας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Φεβρουάριος 09, 2023, 16:43:05 μμ »
Βαριέμαι να τα ξαναλέω...
Αλλο ρεπλικα..
Αλλο homage.. 
 Και άλλο 🐒.. δηλαδή ρεπλικα από κάποιον τρίτο χωρίς την άδεια του δημιουργού...!
 ;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like: