Αποστολέας Θέμα: Περί αντιγράφων  (Αναγνώστηκε 12580 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
Απ: Περί αντιγράφων
« Απάντηση #120 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 11:10:58 πμ »
Η δική μου άποψη για τις αντιγραφές είναι ότι: Η φτήνια τρώει τον παρά.... κυριολεκτικά καμένα λεφτά...! Οσο καλή και να είναι η ρεπλικα πάντα στην άκρη του μυαλού σου θε έχεις ότι δεν είναι το original αλλά μια μαϊμού...!

υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει κ νομιζουν οτι στην εφεραν κ ολας,επειδή πληρώσανε λιγότερα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 11:12:18 πμ »
Στο άλλο φόρουμ πρόσφατα, ανέβασε κάποιος ένα μαγαζί εδώ που λέει καθαρά ότι πουλάει ρέπλικες με τη διακιολογία να δοκιμάσει κάποιος που θέλει να πάρει αυθεντικό  ;D
Άρχισε λοιπόν μια σχετική πλάκα και για τρολάρισμα ανεβάζω μια φωτογραφία με το δικό μου ρολόι και λέω ότι εγώ πήγα και ψώνισα και φαίνεται καλό.
Πορφανώς πολλοί κατάλαβαν (εξάλλου το δικό μου είναι και παλιό μοντέλο) ή και κάποιοι μπορεί να μην κατάλαβαν ότι κάνω πλάκα.
Το αστείο είναι ότι έλαβα π.μ. να με ρωτήσουν αν είμαι όντως ευχαριστημένος.
Κατά τ' άλλα οι ορολογόφιλοι δεν κοιτάμε τις ρέπλικες  :D :D :D
friendly
0
funny
2
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Beastaras,pugman,
Members reacted like:
mic,
No reactions
My way...

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 11:24:59 πμ »
Το καλυτερο ειναι να ερθεις σε επαφη με τον πωλητη και να δεις το προιον ζωντανο . Υπαρχουν στην Ελλαδα καλοι πωλητες με καλης ποιοτητας προιοντα . Απο την άλλη καποια σαιτ που διαφημιζονται παντου (facebook, instagram κλπ) ειναι μουφες . Ψευτικες φωτογραφιες , κακιστη ποιοτητα προιοντος κλπ. Τα εχουν ρομά , κι αν προσπαθησεις να ζητησεις εξηγησεις για την ποιοτητα που παρελαβες απλά την πατησες .

αν κ έχει λογική αυτό που λες,σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα από κοντά να δω προϊόν το οποίο είναι παράνομο...
για πολλούς λόγους...
τώρα άμα αποφασίσει κάποιος να ανοίξει τέτοιες δουλειές πρέπει να καταλαβαίνει ότι υπάρχει κ ένα ρίσκο το προϊόν που θα πάρει να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες...ούτε εγγύηση, ούτε τίποτα...
προσωπικά πιστεύω ότι με 300 ευρώ υπάρχουν ωραιότατα ρολόγια αυθεντικά κ πιο πολύ τόπο θα πιάσουν τα λεφτά μου...
Ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα ρεπλικα ειναι αν ήθελα να πάρω κάτι πολυ ακριβό για να δω αν θα είχα την ίδια κάψα μετά από ένα 2μηνο πχ.
επίσης τις ρεπλικες τις έχω μελετήσει κ τις μελετάω όταν θέλω να αγοράσω κάτι κ δεν έχω έρθει σε επαφή με το αυθεντικό για να μειωθεί το ρίσκο να φάω καμία φόλα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 11:30:41 πμ »
Ναι,ασε που σε κάποιες μεγαλύτερες χώρες του εξωτερικού είναι παράνομο και πλέον σε τρέχουν,κυρίως τους πωλητές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 11:35:53 πμ »
Στο άλλο φόρουμ πρόσφατα, ανέβασε κάποιος ένα μαγαζί εδώ που λέει καθαρά ότι πουλάει ρέπλικες με τη διακιολογία να δοκιμάσει κάποιος που θέλει να πάρει αυθεντικό  ;D
Άρχισε λοιπόν μια σχετική πλάκα και για τρολάρισμα ανεβάζω μια φωτογραφία με το δικό μου ρολόι και λέω ότι εγώ πήγα και ψώνισα και φαίνεται καλό.
Πορφανώς πολλοί κατάλαβαν (εξάλλου το δικό μου είναι και παλιό μοντέλο) ή και κάποιοι μπορεί να μην κατάλαβαν ότι κάνω πλάκα.
Το αστείο είναι ότι έλαβα π.μ. να με ρωτήσουν αν είμαι όντως ευχαριστημένος.

Ο καθένας κάνει οτι καταλαβαίνει,δεν κρίνω κανέναν για τέτοιους είδους επιλογές.
μόνο μην μου ρθει με την ρεπλικα κ προσπαθήσει να την πλασάρει για οριτζιναλ...
καλό είναι πάντως να έχεις γνώση που μπορεί να φτάσει μια αντιγραφή...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #125 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 11:42:05 πμ »
Καποτε οι ιδιες οι εταιρείες κυνηγουσαν τις ρεπλικες , πωλητες και κατασκευαστες, (δεν υπαρχουν μονο στα ρολογια αλλα σε καθε τι που μπορεις να φανταστεις) . Τα τελευταια χρονια μαλλον αυτο εχει εξασθενησει αρκετα αφου ειναι πρακτικα αδυνατον να υπαρξει ελεγχος . Λερναια υδρα η κατασταση με εκατομμυρια προιοντα απο την Ασια να κατακλυζουν την παγκοσμια αγορα με χιλιαδες σαιτ να τα πουλανε . Οι τιμες τους σε καποιες περιπτωσεις ξεπερνουν το λογικο πατωντας κυριως στη ματαιοδοξια του αγοραστη ο/η οποιος αδυνατει να αποκτησει το ορίτζιναλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 11:44:28 πμ »
Καλά είσαι  :D :D Βέβαια για ωρολογοφιλοι δεν ξέρω αλλά έχεις δίκιο!Δεν είναι τυχαίο που τα βίντεο στο YouTube με τα super clone κτλπ έχουν τρελά views.Ο κόσμος ψοφάει για ρόλεξ(κυριως) είτε αυθεντικό,είτε μαϊμού/homage πείτε το όπως θέλετε.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 11:48:49 πμ »
Καποτε οι ιδιες οι εταιρείες κυνηγουσαν τις ρεπλικες , πωλητες και κατασκευαστες, (δεν υπαρχουν μονο στα ρολογια αλλα σε καθε τι που μπορεις να φανταστεις) . Τα τελευταια χρονια μαλλον αυτο εχει εξασθενησει αρκετα αφου ειναι πρακτικα αδυνατον να υπαρξει ελεγχος . Λερναια υδρα η κατασταση με εκατομμυρια προιοντα απο την Ασια να κατακλυζουν την παγκοσμια αγορα με χιλιαδες σαιτ να τα πουλανε . Οι τιμες τους σε καποιες περιπτωσεις ξεπερνουν το λογικο πατωντας κυριως στη ματαιοδοξια του αγοραστη ο/η οποιος αδυνατει να αποκτησει το ορίτζιναλ
ναι θυμάμαι κάνουν κ διαφορά ads του τυπου fake watches are for fake people... Η το αλλο το ωραίο buy a fake cartier get a genuine criminal record  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #128 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 12:05:41 μμ »
Στην Τουρκια υπαρχουν τουλαχιστον 3000 βιοτεχνιες που κατασκευαζουν ρούχα και παπουτσια με τον λογοτυπο διασημων brands (BOSS, Lacoste, Diesel κλπ)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 15:29:12 μμ »
Πρώτα απ' όλα να διορθώσω το Ωρολογόφιλοι που σας έβγαλα τα μάτια  :D

Ούτε εγώ κρίνω κανέναν για τις επιλογές του.
Περισσότερο σαν ένα αστείο περιστατικό το αντιμετώπισα και έτσι το ανέφερα.
Απλά μου έκανε εντύπωση που άνθρωποι που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε ωρολογιακά φόρουμ που απαγορεύεται αυστηρά η όποια συζήτηση για ρέπλικες, ψάχνουν κάποιον μέσα από το φόρουμ να τους προτείνει που θα αγοράσουν ρέπλικα. ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος zikos

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 19:36:00 μμ »
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ότι, επειδη δεν μπορώ να αγοράσω ένα ακριβό  ρολόι, πρέπει να πάρω αντίγραφο του
Με την ίδια λογική επειδή δεν μπορώ να αγοράσω PORSCHE θα αγοράσω αντίγραφο, σαν κάτι που φτιάχνουν στο YouTube
Υπάρχουν τόσο καλά ρολόγια εκεί έξω ρε παιδιά ,που δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε μαϊμούδες μόνο και μόνο για να πουλήσουμε μούρη
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,sub50,sea_dweller,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #131 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 19:48:53 μμ »
Μα το flexαρισμα είναι το ζητούμενο !
Πώς θα κάνει ο άλλος στορι και τικ τοκ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 20:03:40 μμ »
Προφανως,τι άλλο
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
Περί αντιγράφων
« Απάντηση #133 στις: Ιανουάριος 24, 2023, 20:50:39 μμ »
σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα από κοντά να δω προϊόν το οποίο είναι παράνομο...
για πολλούς λόγους...

Η ρέπλικα/μαϊμού/μούφα διαχρονικά δεν με αφορούσε, είτε ήταν σε ρολόι είτε σε ρούχο ή σε παπούτσι και πάει λέγοντας
Δεν νιώθω οκ φορώντας κάτι τέτοιο γιατί ξέρω εγώ πρωτίστως πως δεν είναι το γνήσιο !
Το αποτρεπτικό στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι το παράνομο της υπόθεσης, σιγά για αγορά ρολογιού μιλάμε όχι για διακίνηση ουσιών κτλ
Αυτό που με απωθεί είναι η ίδια η αίσθηση πως κοροϊδεύω τον εαυτό μου.
Δεν εχω να φορέσω Prada; δεν θα φορέσω Prada μαϊμού σίγουρα, δεν έχω να πάρω Rlx ; θα πάρω Citizen ή Seiko και θα νιώθω σούπερ
Είναι εντωμεταξύ και κάτι ακόμα, το λάιφσταϊλ, δεν νοείται στον δικό μου κόσμο να φορέσω Ελβετικό ειδικά μούφα υποτίθεται πολλών χιλιάδων ευρώ αλλά να έχω απλήρωτη ΔΕΗ, να οδηγώ αμάξι με ξεβαμμένο καπό γιατί δεν έχω 200 ευρώ να το βάψω και ούτω καθεξής, σε ποιον να κάνω flex ;!
friendly
0
funny
0
like
6
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,Argo982001,zikos,Beastaras,criss6,pugman,