Αποστολέας Θέμα: Περί αντιγράφων  (Αναγνώστηκε 12604 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Περί αντιγράφων
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 01:34:14 πμ »
εγώ επιμένω ότι αν δεν είναι Franken το πιο εύκολο για να μην ταλαιπωρίεσαι ένας μακρο φακός η μία λουπα κ θα δεις τα γρέζια στους δείκτες κ τις κακοτεχνίες που δεν φαίνονται εύκολα με γυμνό μάτι...δεν πα να ναι κ 180Α.

Απολύτως σωστός κύριε  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 01:36:57 πμ »
Έχω πάει για κούρεμα σε μπαρμπέρη νεαρό, προσέχω πως φοράει κάτι που έμοιαζε με Sub two tone, έτοιμος ήμουν να του πω να το βγάλει να το περάσω κόσκινο !

....η αντανάκλαση από το ζαφείρι, από το μπρασελέ, από την στεφάνη, φωνάζουν. Δεν τα κάνουν τα αντίγραφα.

Και υπό γωνία, με την περιστροφή των δεικτών ( χρυσός εδώ, ή λευκόχρυσος στα απλά ) αντανακλά. Δεν την τρώς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 01:37:03 πμ »
έχω δει τύπο με hulk στο ιατρικό να διαμαρτυρεται έντονα για μια σχετικά μικρή χρέωση φυσικά ήμουν αρκετά μακρυά για να ξέρω αν ήταν μουφα κ δεν λέω ότι το περιστατικό υποδηλώνει ότι ήταν μαϊμού αλλά μιλάμε για ευτελές πόσο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 01:40:14 πμ »
Φορανε τη ρεπλικα εξω για πουλ μουρ και κρατανε το γνησιο στο χρηματοκιβωτιο
Λογικο ειναι να υπαρχουν διαφορες σε ποιοτητα φινιρισμα ,η διαφορα στη τιμη ειναι ιλιγγιωδης,  αλλα οπως ειπατε ολοι με ενδελεχη ελεγχο
Σε φευγαλεο περασμα η εικονα ειναι η ιδια με το γνησιο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 01:47:50 πμ »
Φορανε τη ρεπλικα εξω για πουλ μουρ και κρατανε το γνησιο στο χρηματοκιβωτιο
Λογικο ειναι να υπαρχουν διαφορες σε ποιοτητα φινιρισμα ,η διαφορα στη τιμη ειναι ιλιγγιωδης,  αλλα οπως ειπατε ολοι με ενδελεχη ελεγχο
Σε φευγαλεο περασμα η εικονα ειναι η ιδια με το γνησιο

Οσοι έχουν γνήσιο, το φοράνε. Δεν αγοράζουν μαϊμού, για να φοράνε, και κρατάνε το "καλό" στο χρηματοκιβώτιο. Αυτά τα κάνουν όσοι δεν είχαν ποτέ, και παίρνουν για ...........επένδυση  :D :D :D :D

Και αυτό γίνεται γιατί, αν το ζήσουν, ξέρουν ότι αντέχει τα πάντα, και αν πάθει κάτι, φτιάχνεται. Ειναι αυτό που ΔΕΝ κατανοούν όσοι δεν είχαν ποτέ.

Εγώ, έχω δύο στην θυρίδα, αλλά για άλλους λόγους. Αφού, φορέθηκαν για .......50 χρόνια. Και δεν πήρα μαϊμού έναντι. Αλλά, Casio Duro.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 02:01:07 πμ »
Λοιπον έχω δει, έχω πιάσει, έχω περιεργαστεί πάρα πολλές ρεπλικες λόγω του ότι αράζω πολλές φορές σε κοσμηματοπωλείο που έχει φιλαράκι μου και κάνει και service (όχι ο ίδιος)...! Ειναι απίστευτο το πόσες ρεπλικες κυκλοφορούν εκεί εξω. Τα ρολόγια που τα καταλαβαίνεις ευκολότερα είναι αυτά που έχουν το περισσότερο μέταλλο.. δηλαδή φοράνε μπρασελέ. Τα Rolex τα καταλαβαίνεις εύκολα όταν τα πιάσεις στα χέρια σου σε πάρα πολλά σημεία αλλά και από την γενικότερη αίσθηση του ρολογιού. Ειδικα αν η ρεπλικα έχει φορεθεί για κάποιο διάστημα το μπρασελέ ξεκινά να "πλαδαρευει"..! Υπάρχουν πάρα πολλά σημεία να κοιτάξει κάνεις τα οποία κάνουν μπαμ και τα έχω γράψει αναλυτικά παλιότερα. Συνοπτικά:
1)Το Laser στο 6..  οι φθηνές ρεπλικες δεν έχουν τίποτα ενώ οι καλές έχουν κάτι που δεν είναι απο Laser.
2)Οταν είναι σταματημένο ένα R δεν ξεκινάει αμέσως να δουλεύει με το που το κουνήσεις όπως οι φτηνές αντιγραφές ετα των αντιγραφων.
3) Ξεβιδωσε την κορώνα..  φτιάξε ώρα, ημερομηνία..  βίδωσε..  Το ρολεξ είναι νυστέρι...!
4)Το κούμπωσε ξεκουμπωσε το clasp του ρολεξ δεν αντιγράφεται.
5) Αλλα το σημαντικότερο η όλη αίσθηση που σου αφήνει το ρολόι..  ενα ρολεξ αγγίζει την τελειότητα..!
 Το πρόβλημα για μένα είναι ότι δεν φοράει μπρασελέ...  πχ τις πολύ καλές ρεπλικες Panerai εγώ δεν μπορώ να τις καταλάβω, βέβαια δεν τα γνωρίζω καλά κιόλας τα ρολόγια..! Επισης ότι είναι open back σίγουρα με μια lupa βγάζουν μάτι..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 03:55:11 πμ »
Το κομμάτι τους θέλουν να κανουν
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 04:00:01 πμ »
Το έχουν ανεβάσει τόσο ψηλά το επίπεδο ;
Σωστά τα λεει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 10:30:39 πμ »
έχω δει τύπο με hulk στο ιατρικό να διαμαρτυρεται έντονα για μια σχετικά μικρή χρέωση φυσικά ήμουν αρκετά μακρυά για να ξέρω αν ήταν μουφα κ δεν λέω ότι το περιστατικό υποδηλώνει ότι ήταν μαϊμού αλλά μιλάμε για ευτελές πόσο.
Γνωρίζω τουλάχιστο δυο τρεις περιπτώσεις ανθρώπων εδώ που ενώ έχουν το οικονομικό υπόβαθρο για κάποιο λόγο που μόνο αυτοί ξέρουν φορούν ρέπλικες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 11:01:25 πμ »
Α, τον ξέρω κι εγώ το λόγο:
Το ότι έχουν λεφτά δεν σημαίνει ότι γουστάρουν να τους πιάνουν τον κ@λο.
Δεν πάνε όλοι οι φραγκάτοι στα μπουζούκια να πετάνε 10.000 για να φλεξάρουνε χρήμα.
Δεν δίνουν όλοι οι φραγκάτοι 15.000 για ένα ρολόι, ιδιαίτερα όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να το εκτιμήσουν, δεν διακρίνουν δηλαδή κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ του ρόλεξ και της ρέπλικας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος boutsk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 11:32:46 πμ »
 Απο τη στιγμη που η τεχνολογια γινεται ολοενα και πιο προσιτη, τα ''αντιγραφα'' γινονται ολοενα και πιο πιστα, σε οτι αφορα κυριως το εμφανισιακο κομμάτι. Και τα fails που θα βρει κανεις σε μια καλή ρεπλικα θα είναι γιατι αυτη ειναι η πολιτικη των κατασκευαστων που φτιαχνουν τετοια ρολογια. Βγαζω καθε χρονο αλλη εκδοση, κατι διορθωνω - κατι χαλαω, ετσι αυτος που ειχε αγορασει την περσινη να τρεξει να παρει την 'αναβαθμισμένη'.
Οι διαφορες είναι κυριως στην αισθηση της μηχανης και στον ποιοτικο έλεγχο οπου κατι μπορει να τοποθετηθηκε στραβα, λογω της μαζικης και βιαστικης παραγωγης. Το προβλημα το εχουν εντοπισει καποιες εταιρειες και εχουν παρει τα μετρα τους. Και αυτο δεν ειναι άλλο απο το open caseback και την κατασκευη πιο complicating μηχανισμων. Εκει φαινεται ξεκαθαρα αν το ρολοι ειναι γνησιο η ρεπλικα. Και το θεωρω πολυ σωστο, διοτι δινεις στον κατοχο την αισθηση οτι κρατα στα χερια του κατι πραγματικά high-end.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος biscuit

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 11:50:50 πμ »
(μιλώντας πάντα για τα άτομα με πολλά λεφτά) πέραν από το επιχείρημά του φοράω το fake για να διατηρήσω το brand new γρήσιό μου σε τέλεια κατάσταση κρυμμένο σε μια τρύπα, έχω πετύχει να λένε ότι το κάνουν και ώστε αν τους κλέψουν, μη χάσουν πολλά λεφτά. Ναι αλλά ποιά λεφτά. Αν πάνε να σε κλέψουν κινδυνεύει η ζωή σου εξίσου και στις δύο περιπτώσεις. Αν μένεις φάση κέντρο Λονδίνου και κινδυνεύεις να σε μαχαιρώσουν, καλύτερα τότε βάλε καμιά πιο ψαγμένη μάρκα αντί τόσο γνωστό fake.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
PK73,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 12:18:34 μμ »
Α, τον ξέρω κι εγώ το λόγο:
Το ότι έχουν λεφτά δεν σημαίνει ότι γουστάρουν να τους πιάνουν τον κ@λο.
Δεν πάνε όλοι οι φραγκάτοι στα μπουζούκια να πετάνε 10.000 για να φλεξάρουνε χρήμα.
Δεν δίνουν όλοι οι φραγκάτοι 15.000 για ένα ρολόι, ιδιαίτερα όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να το εκτιμήσουν, δεν διακρίνουν δηλαδή κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ του ρόλεξ και της ρέπλικας.
Σωστά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 12:19:31 μμ »
Απο τη στιγμη που η τεχνολογια γινεται ολοενα και πιο προσιτη, τα ''αντιγραφα'' γινονται ολοενα και πιο πιστα, σε οτι αφορα κυριως το εμφανισιακο κομμάτι. Και τα fails που θα βρει κανεις σε μια καλή ρεπλικα θα είναι γιατι αυτη ειναι η πολιτικη των κατασκευαστων που φτιαχνουν τετοια ρολογια. Βγαζω καθε χρονο αλλη εκδοση, κατι διορθωνω - κατι χαλαω, ετσι αυτος που ειχε αγορασει την περσινη να τρεξει να παρει την 'αναβαθμισμένη'.
Οι διαφορες είναι κυριως στην αισθηση της μηχανης και στον ποιοτικο έλεγχο οπου κατι μπορει να τοποθετηθηκε στραβα, λογω της μαζικης και βιαστικης παραγωγης. Το προβλημα το εχουν εντοπισει καποιες εταιρειες και εχουν παρει τα μετρα τους. Και αυτο δεν ειναι άλλο απο το open caseback και την κατασκευη πιο complicating μηχανισμων. Εκει φαινεται ξεκαθαρα αν το ρολοι ειναι γνησιο η ρεπλικα. Και το θεωρω πολυ σωστο, διοτι δινεις στον κατοχο την αισθηση οτι κρατα στα χερια του κατι πραγματικά high-end.

δεν ξέρω, έχουν αρχίσει κ κάνουν πολύ καλά open back οι Κινέζοι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 23, 2023, 12:30:13 μμ »
(μιλώντας πάντα για τα άτομα με πολλά λεφτά) πέραν από το επιχείρημά του φοράω το fake για να διατηρήσω το brand new γρήσιό μου σε τέλεια κατάσταση κρυμμένο σε μια τρύπα, έχω πετύχει να λένε ότι το κάνουν και ώστε αν τους κλέψουν, μη χάσουν πολλά λεφτά. Ναι αλλά ποιά λεφτά. Αν πάνε να σε κλέψουν κινδυνεύει η ζωή σου εξίσου και στις δύο περιπτώσεις. Αν μένεις φάση κέντρο Λονδίνου και κινδυνεύεις να σε μαχαιρώσουν, καλύτερα τότε βάλε καμιά πιο ψαγμένη μάρκα αντί τόσο γνωστό fake.
γνωστή η τραγική κατάληξη σε περιστατικό με γιο γνωστού υπουργού στο Μεξικό πριν χρόνια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions