Αποστολέας Θέμα: SEIKO SKX007 vs TUTIMA PACIFIC 677-01  (Αναγνώστηκε 18469 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kkostas

• Επισκέπτης
Απ: SEIKO SKX007 vs TUTIMA PACIFIC 677-01
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 20:56:40 μμ »
Αν πάρεις το τούτιμα, αργά ή γρήγορα θα πάρεις και το 007 γιατί δεν είναι και κανένα μεγάλο ποσό.... Αν πάρεις το Σεικο, θα έχεις πιο πολύ καιρό να το σκεφτείς για το Πασιφικ και κατά συνέπεια, θα είναι πιο ώριμη η αγορά του αν γίνει....

Ψήφισα Σεικο γιατί ενώ το τουτιμα μου αρέσει, το 007 είναι μπροστά... Επιπλέον, η κασα του πασιφικ μου θυμίζει Bund κι όχι diver...

Στη σειρά military ανήκει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 21:12:23 μμ »
skx. δεν παιζει να δωσω τοσα χρηματα για ενα ψευτοδυτη. αν σε καποιον αρεσει μπορει να το αγορασει. σε καμια μα καμια περιπτωση ομως δεν συγκρίνεται με αλλα ρολογια σε αυτο το budjet. προσωπικά για μενα αστοχη αγορα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 21:14:27 μμ »
γιατι ψευτοδυτης το τουτιμα γιαννη? Tι σε κανει να το λες αυτο?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 21:17:02 μμ »
Ηλια μου κανει εντυπωση που κανεις δεν ανεφερε την απουσια λουμινοβας στο δεικτη δευτερολεπτων. μονο αυτο το βγαζει απο την κατηγορια divers,  ;) οποτε συγκρίνουμε δυο διαφορετικα ρολογια  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 21:22:49 μμ »
Ο δείκτης δευτερολέπτων του Tutima είναι υψηλής ευκρίνειας/ορατότητας, σαν αυτόν του Fortis μαρινεμάστερ για παράδειγμα...?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 21:28:47 μμ »
Ο δείκτης δευτερολέπτων του Tutima είναι υψηλής ευκρίνειας/ορατότητας, σαν αυτόν του Fortis μαρινεμάστερ για παράδειγμα...?
απανταω γρηγορα και επανερχομαι. και να εχει, σε απολυτο σκοταδι δεν φαινεται.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος ennea

• Sr. Member
  • Κράτησα τη ζωή μου... κατά το πλάγιασμα της βροχής
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 21:29:16 μμ »
Κώστα, το SKX είναι πιο "λογική" επιλογή. Σε απόλυτους όρους απόδοσης-τιμής, προσφέρει περισσότερα σε σχέση με το Tutima, το οποίο χαντακώνεται από τη (νέα) τιμή του.
Το θέμα είναι πoιο θες περισσότερο. Εγώ νομίζω ότι θες περισσότερο το 677. Αν ισχύει αυτό, και τελικά το κοινό αποφανθεί υπέρ του SKX και αγοράσεις το Seiko, σε βλέπω μετά από λίγο να αγοράζεις και το Tutima.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 21:35:28 μμ »
απανταω γρηγορα και επανερχομαι. και να εχει, σε απολυτο σκοταδι δεν φαινεται.

Δεν το είπα για να αντιπαρατεθώ σε αυτό που επισήμανες, απλά βρήκα αφορμή να ρωτήσω για πληροφόρηση, εξάλλου αυτό που λες κατά βάση είναι σωστό... ;)

ISO 6425 standard for diving watches

The presence of an indication that the watch is running in total darkness. This is usually indicated by a running second hand with a luminous tip or tail.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 21:52:18 μμ »
το γνωριζω φιλε desmo, απλα ειχα στο μυαλο μου τις λεξεις που παρεθεσες.
να ζητήσω προκαταβολικα συγνωμη, και να διευκρινησω πως οτι πω δεν εχει σκοπο να θιξει ΚΑΝΕΝΑΝ.
το skx ειναι ισως το μοναδικο ρολοι αυτη τη στιγμη στην αγορα που καταριπτει τον κανονα οτι δινεις παιρνεις. παιρνεις υποπολλαπλάσια απο αυτα που δινεις. αν ηταν σε περιορισμενη παραγωγη οπως το samurai, ακρετοι αυτη την στιγμη θα πρακαλουσαν με 500+ ζεστα και μετρητα για να το αγορασουν. ο φιλος Eis στην αρχη εθιξε το θεμα της μηχανης. απανταω χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. απο την στιγμη που το καπακι δεν ειναι openback και η μηχανη ειναι 'κρυμενη' πως μπορουμε να μιλησουμε για ποιοτητα μηχανης οταν σε καθημερινη βαση δεν ερχομαστε σε επαφη μαζι της? απο αποψη χρονομετριας, δεχομαι να στειλω σε οποιον θελει, με δικα μου εξοδα το ρολοι μου, να το μετρησει και αν μου πει οτι η χρονομετρια μου ειναι χειροτερη απο cosc εγω του το κανω δωρο. συνεχιζοντας για το θεμα ποια ειναι καλύτερη θα πω απλα πως το ενα ειναι inhouse και το αλλο δεν ξερει ποιον εχει πατερα. και απο την στιγμη που οπως ανεφερα εχω καλύτερη χρονομετρια και την μηχανη ΔΕΝ την βλεπω, αρα δεν με νοιαζει αν εχει φινίρισμα η οχι, για ΜΕΝΑ η eta απλα ειναι αδιαφορη. αν το παμε λιγο παραπερα απο αποψη σχεδιασμου, το seiko κουβαλα μια παρουσια που θυμιζει ενδοξα diver ρολογια, εχει μια κασα σχεδόν μοναδικη που φέρνει σε doxa και κραταει απο το 6105, εχει iso που ακομα και ακριβοτερα ρολογια πολυ απλα δεν ξερουν τι ειναι και τελος.. περιμενω τα σχολια σας για την αποψη μου  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Phoenix

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 21:56:25 μμ »
Το Seiko χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το tutima προσωπικά το βρίσκω τουλάχιστον αδιάφορο αισθητικά.

Αν διέθετα ένα 1000ρικο για έναν αξιοπρεπή δύτη, φυσικά και θα στρεφόμουν σε Legend Diver, Marinmaster, Squale, Lagunare, ....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2012, 21:58:05 μμ από Phoenix »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
...in the words of Herbert von Karajan, the most beautiful of all symphonies...

90º V8 DOHC / 1.995cc / 78.0mmx52.2mm / 10.1:1 / 230 bhp@8800 rpm / 200 Nm@7000 rpm

..only 18 have been made

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 21:57:20 μμ »
skx. δεν παιζει να δωσω τοσα χρηματα για ενα ψευτοδυτη. αν σε καποιον αρεσει μπορει να το αγορασει. σε καμια μα καμια περιπτωση ομως δεν συγκρίνεται με αλλα ρολογια σε αυτο το budjet. προσωπικά για μενα αστοχη αγορα.

Το Pacific ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DIVER και συνεπώς ούτε ψευτοδύτης.
Ξαναλέω ανήκει στην σειρά MILITARY της TUTIMA, η οποία έχει μεγάλη παράδοση στα στρατιωτικά ρολόγια.
Το ότι έχει στεφάνη και μεγάλη υδατοστεγανότητα το καθιστούν ικανό και για καταδυτική χρήση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 22:00:10 μμ »
Το Seiko χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το tutima προσωπικά το βρίσκω τουλάχιστον αδιάφορο αισθητικά.

Άν διέθετα ένα 1000ρικό για έναν αξιοπρεπή δύτη, θα στρεφόμουν σε Legend Diver, Marinmaster, Squale, Lagunare, ....

Έχω το legend αλλά δεν θα το χαρακτήριζα και τόσο αξιοπρεπή δύτη.
Η λουμινόβα του είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Κατά τα υπόλοιπα όμως είναι καταπληκτικό, χαμαιλέοντας κλπ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 22:01:06 μμ »

Ξαναλέω ανήκει στην σειρά MILITARY της TUTIMA, η οποία έχει μεγάλη παράδοση στα στρατιωτικά ρολόγια.
Το ότι έχει στεφάνη και μεγάλη υδατοστεγανότητα το καθιστούν ικανό και για καταδυτική χρήση.
επισεις η απουσια λουμινοβας αυτομάτως ακυρωνει την καταδυση. οποτε το βουτας μεχρι τα 45 μετρα που μπορεις να δεις το ρολοι χωρις φως
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 22:02:37 μμ »
Κώστα, το SKX είναι πιο "λογική" επιλογή. Σε απόλυτους όρους απόδοσης-τιμής, προσφέρει περισσότερα σε σχέση με το Tutima, το οποίο χαντακώνεται από τη (νέα) τιμή του.
Το θέμα είναι πoιο θες περισσότερο. Εγώ νομίζω ότι θες περισσότερο το 677. Αν ισχύει αυτό, και τελικά το κοινό αποφανθεί υπέρ του SKX και αγοράσεις το Seiko, σε βλέπω μετά από λίγο να αγοράζεις και το Tutima.

Πολύ το φοβάμαι κι εγώ αγαπητέ  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

kkostas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 15, 2012, 22:03:47 μμ »

επισεις η απουσια λουμινοβας αυτομάτως ακυρωνει την καταδυση. οποτε το βουτας μεχρι τα 45 μετρα που μπορεις να δεις το ρολοι χωρις φως

Αυτό το καλοκαίρι έχω στόχο τα 5μ.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions