Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.
Έχω αποφασίσει να προσθέσω στη συλλογή το NY0040 σε μαύρο χρώμα με το μπρασελέ του. Να σημειωθεί πως το έχω ήδη σε μπλε. Τις τελευταίες μέρες κοιτάζω τιμές διαδικτυακά και τα οικονομικότερα που βρίσκω είναι από Ιταλία μέσω Chrono24. Μου διαφεύγει κάτι; Που αλλού να το ψάξω; Αξίζει τον κόπο να κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά; θα το βρω με μπρασελέ σε φυσικό κατάστημα ή κυκλοφορεί μόνο με λουρί; Θέλω να είναι τελευταίας γενιάς, με την 8204 και το κουτσουρεμένο τρίγωνο στη στεφάνη. Αν το βρω και με την μπουκάλα είναι μπόνους, αλλά δεν το θεωρώ προϋπόθεση.
Τέλος, αν έχετε να προτείνετε κάποια εναλλακτική στα ίδια χρήματα, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, αν και νομίζω πως το NY είναι μονόδρομος για το μπάτζετ που θέλω να διαθέσω. Στη συλλογή έχω 3 SKX, 007, 009 και 011, ένα μάυρο Orient Mako πρώτης γενιάς (με το σπυρί για τους παλιούς) (αυτό δεν το φοράω, δεν είναι δύτης, ψάξε βρες!) και το Citizen που ανέφερα ήδη. Είμαι λίγο μονοθεματικός, το ξέρω, αλλά μου αρέσουν οι δύτες, τι να κάνω; Αλλωστε στο χόμπι μας δεν υπάρχει λογική!