Αποστολέας Θέμα: Music streaming (mobile)  (Αναγνώστηκε 2872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
Απ: Music streaming (mobile)
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 27, 2022, 10:17:13 πμ »
Δε θα το έλεγα και uninspiring . Πανέμορφο είναι
Λένε πως δεν είναι κάτι το κραυγαλέο οδηγικά (πάντα με δεδομένο τον ανταγωνισμό στην κατηγορία του), και δεν έχουν άδικο - αυτό εννοούσα.

Προσωπικά δεν έχω ούτε την εμπειρία ούτε τη φιλοδοξία για τρέλες στο δρόμο, αλλά όπως ισχύει για όλους μας η ενεργητική ασφάλεια που μας δίνει η όποια σημαντική ιπποδύναμη ή ροπή είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 27, 2022, 10:27:12 πμ »
@Tangerine Dream πανέμορφο!!!
Να το χαρείς όσο δε πάει
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Ευρυάναξ

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 27, 2022, 10:53:07 πμ »
Ωραιο το οχημα .
Υγεια να εχεις να το χαιρεσαι .

Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions
Να ευχαριστησω τη νονα μου , Λουκρητια Βοργια .

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 27, 2022, 11:24:48 πμ »
Χρήστο ευχαριστώ για την απάντηση.

Το (πλέον προηγούμενης γενιάς) joystick στο Lexus είναι όντως ένα από τα 3-4 μειονεκτήματα (αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη) στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το γνώριζα αυτό καλά διότι το χρησιμοποίησα λίγο την ημέρα που έκανα book το αυτοκίνητο, εμένα δεν με ενοχλεί προσωπικά αλλά μετά έψαξα και βρήκσ ότι πολύς κόσμος έχει εκφράσει δυσαρέσκεια με τη χρήση του.

Από εχθές που παρέλαβα δεν έχω θέμα, κι έτσι το περίμενα, οπότε σε αυτό είμαι ΟΚ.

Apple car play ή Google Play δεν προτίθεμαι να βάλω, μόλις έκανα monthly subscription στο YouTube Preminum (€6/μήνα και ξεκινά από τέλη Μαρτίου αφού δίνουν 4 μήνες free). Κάνω download αυτά που θέλω και τελειώσαμε, ούτε mobile streaming ούτε άλλες ιστορίες.

Πήγα στο Soundcloud πριν λίγο για να κατεβάσω (επί πληρωμή) ένα δίωρο DJ set που μου αρέσει, ώστε να το βάλω στο αυτοκίνητο για να το ακούσω, και λέει το Soundcloud "...δουλεύουμε ώστε το paid subscription και τα downloads να είναι διαθέσιμα και στη χώρα σας..."

Κάθομαι τώρα να ψάχνω πώς και από πού θα κατεβάσω μιά δίωρη συναυλία. Αρκετά. Το YouTube Premium θα συνδεθεί και με το YouTube Music (που ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει) οπότε αφού ούτως ή άλλως από εκεί βλέπω ό,τι βιντεάκια/συναυλίες βλέπω, είμαστε μιά χαρά - και όποτε θέλει κανείς σταματά τη 'συνδρομή'.

Πάμε τώρα στους χάρτες.

Μου έδειξαν το MiniSD card εχθές, κι είναι latest updated, αλλά ο πωλητής με τον οποίο έκανα όλη τη διαδικασία της αγοράς & παράδοσης μου είπε "...μεταξύ μας, αυτά κανείς δεν τα πληρώνει, εγώ είχα BMW και μου ζητούσε η εταιρεία χίλια Ντίρχαμς [σσ. €261] κάθε Μάρτιο για να μου κάνει update τους χάρτες - οι περισσότεροι χρησιμοποιούν Google Maps στο κινητό τους..."

Πιθανόν η πραγματικότητα να απέχει κάπως από αυτά τα απλοποιημένα λόγια, και είναι γεγονός πως δεν γίνεται να έχεις ένα σύγχρονο και συνάμα ακριβό αυτοκίνητο και την ίδια στιγμή να πηγαίνεις με το κινητό στο δεξί χέρι όταν θες βοήθεια στην πλοήγηση.

Όμως η τεχνολογία προχωρά πολύ γρήγορα και ήδη στο συγκεκριμένο μοντέλο το navigation θεωρείται προηγούμενης γενιάς. Η άποψή μου, και πάνω σε αυτό πάτησα και αποφάσισα, είναι πως κάπου πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις - εκτός κι αν έχεις 150 χιλιάδες Ευρώ να διαθέσεις για ένα ολοκαίνουργιο BMW, Mercedes ή ό,τι άλλο.

Θα μπορούσα να έχω Apple Car Play / Google Play και ενημερωμένους χάρτες για 5 χρόνια σε οθόνη τελευταίας τεχνολογίας με ένα ολοκαίνουργιο KIA Sportage 2023 δίλιτρο, το οποίο κοστίζει €2700 πιό φθηνά από το μεταχειρισμένο 'uninspiring' τετρακύλινδρο δίλιτρο που αγόρασα (και το περιγράφουν ως uninspiring διότι όντως δεν έχει πολύ σπορτίφ χαρακτήρα ή τέλος πάντων τρελές αποκρίσεις στο γκάζι).

Όμως διάλεξα ποιότητα κύλισης και ηχομόνωσης, 241 άλογα αντί των 156, ροπή ακριβώς διπλή από 1600 ως 4600 στροφές, πολύ δυνατά φρένα, εξαιρετικό κιβώτιο 8 ταχυτήτων, 10 αερόσακους (γόνατα οδηγού/συνοδηγού, πλαϊνά, κλπ.), ηχοσύστημα με 10 ηχεία (που είναι απίστευτο - σκεφθείτε δηλαδή το Mark Levinson στα ακριβά Lexus πώς θα είναι), κλπ. Το αυτοκίνητο είναι του 11/2019, ακριβώς τριετίας δηλαδή, και για τα 75800 χλμ που έχει στην πλάτη η τιμή ήταν καλή δεδομένου πως είναι CPO (Certified Pre-Owned).

Οπότε μετά χαράς άφησα τους χάρτες και τα whatever 'Play' απ'έξω.

Όλα στη ζωή είναι επιλογές.

Σκεφτόμαστε πολύ παρόμοια και δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες. Προσωπικά πιο πολύ για τους χάρτες ενδιαφέρομαι, να είναι up to date.

Απλά στο έγραψα να το έχεις στα υπόψιν.  Για το συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει συσκευουλα που στην ουσία "προσθέτει" Android Auto (και CarPlay). Χωρίς αλλαγή οθόνης, χωρίς άλλο ηχοσύστημα χωρίς καμία παρέμβαση στην κονσόλα του αυτοκινήτου.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 27, 2022, 17:52:48 μμ »
.......................
Όμως διάλεξα ποιότητα κύλισης και ηχομόνωσης, 241 άλογα αντί των 156, ροπή ακριβώς διπλή από 1600 ως 4600 στροφές, πολύ δυνατά φρένα, εξαιρετικό κιβώτιο 8 ταχυτήτων, 10 αερόσακους (γόνατα οδηγού/συνοδηγού, πλαϊνά, κλπ.), ηχοσύστημα με 10 ηχεία (που είναι απίστευτο - σκεφθείτε δηλαδή το Mark Levinson στα ακριβά Lexus πώς θα είναι), κλπ. Το αυτοκίνητο είναι του 11/2019, ακριβώς τριετίας δηλαδή, και για τα 75800 χλμ που έχει στην πλάτη η τιμή ήταν καλή δεδομένου πως είναι CPO (Certified Pre-Owned).

..........................

Ρε φίλε, εγώ έχω 29 στο 2CV και 39 στο Seicento, σύνολο ------> 68  ;)

Σου εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.  :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Tangerine Dream,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Συνδεδεμένος Tangerine Dream

• Members+
  • Sr. Member
  • KR
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοέμβριος 27, 2022, 18:42:49 μμ »
Χρήστο καλά έκανες και το έγραψες, δεν το είχα υπ'όψιν μου κι είναι χρήσιμο να το γνωρίζω.

Ευχαριστώ και για το πρόσθετο σχόλιο σχετικά με τη συσκευή. Δεν θα άλλαζα τίποτε στο τωρινό configuration, ούτε βέβαια οθόνη, ούτε πρόσθετο display ή κάτι άλλο στην κονσόλα (αν είναι δυνατόν).

Νίκο και Βάϊε σας ευχαριστώ.

Γιώργο μου καλό και το 2CV, είναι για τους πολύ συνειδητοποιημένους κι εγώ δεν έχω φτάσει ακόμη εκεί...

Αν δεν απατώμαι ήταν ο ιδρυτής της Nissan που έλεγε "Big car, small man"...

Πήγα μια βόλτα προς το Abu Dhabi σήμερα, pairing του κινητού με τη μία και φουλ το YouTube video (ως μουσική) που είχα κατεβάσει.

Τις ευλογίες που έχει κανείς πρέπει να τις εκτιμά.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,sea_dweller,