Αποστολέας Θέμα: Αλήθεια ή ψέματα;  (Αναγνώστηκε 7811 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
Απ: Αλήθεια ή ψέματα;
« Απάντηση #75 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:28:50 μμ »
Με ερωτήσεις προσπαθώ να καταλάβω κάτι που μου είναι τελείως ξένο,Σου είπα με τις αγοραπωλησίες δεν το έχω καθολου.Αυτό που μου λες το βλέπω να γίνεται σε διάφορες αγγελίες και απλά δε το καταλαβαίνω.Δέχομαι πως όταν πουλάς ζητάς χ και όταν ανταλλάσεις  ζητάς ρολόι αξίας χ + . Σωστά; Όποτε ο κάτοχος του ρολογιού των 6,5k που ανέφερε πριν τα 6.5κ ειναι όσα θα έπαιρνε σε περίπτωση πώλησης.Και αυτος σε ανταλλαγή εμπλέκεται τώρα. Γιατί όταν όταν το ανταλλάσσει πάει να το κάνει με ρολόι των 5.5k και δεν το  κάνει  με τον κανόνα που λέει ανταλλαγή με ρολόι μεγαλύτερης αξίας από αυτά που θα έπαιρνε αν το πουλούσε; Και αυτός ανταλλαγή κάνει. Αυτό  που μου λες είναι ότι ο ένας το ανταλλάσσει με ρολόι μεγαλύτερης αξίας από το δικό του και ο άλλος μικρότερης και εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο καθένας κοστολογεί όσο θέλει τα ρολόγια αλλά στην ουσία ίδια τιμή μεταπώλησης έχουν.Γι αυτο στέκομαι στο παράδειγμα με το navitimer.  :) Βέβαια αυτό που λες τώρα εμμέσως είναι ότι ναι μεν 14 (στο παράδειγμα με τη rolex) αλλά αν μπορεί ας τα πάρει αν πάει να το πουλησει .Αλλοιώς θα το πούλαγε να τα πάρει και δε θα το έδινε για κάτι που θα αγόραζε με 12 αν είχε το κασέρι.Άρα ψιλοαυθαιρετα τα 14. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Δεν είναι αυθαίρετα τα 14.000 Βασίλη. Τόσο κάνει το ρολόι του καινούργιο. Όπως είπα,έχει ένα ρολόι των 14.000.
Τώρα αν θα τα πάρει στη 2γενη ,όπως σωστά είπες,αυτό είναι άλλο θέμα

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:35:10 μμ »
Μισό.
Είπα θα πάρει ένα ρολόι των 6500 ευρώ. Δεν είπα ότι το δικό του κάνει τόσο. Το δικό του θα κάνει 7500 και πάνω.
Επίσης αν έχεις ένα ρολόι ακριβό, είναι σχεδόν μονόδρομος, να το πουλήσεις σε έμπορο.

Κατ αρχάς ,δε θέλω να σε πριζω και να γίνομαι κουραστικός,  :) Σοβαρά προσπαθω να το φιλτράρω και γι αυτό οι ερωτήσεις για να το καταλάβω κι εγώ. Είναι τελείως ξένο για μένα όποτε δεν το έχω καν φιλτράρει.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:39:21 μμ »
Δεν είναι αυθαίρετα τα 14.000 Βασίλη. Τόσο κάνει το ρολόι του καινούργιο. Όπως είπα,έχει ένα ρολόι των 14.000.
Τώρα αν θα τα πάρει στη 2γενη ,όπως σωστά είπες,αυτό είναι άλλο θέμα

Ααα. Η πρώτη ερώτηση που έκανα αν μιλάμε για τιμές μεταχειρισμένων. Ε τότε εντάξει. Δε λέει τίποτα αυτό.υπάρχουν ρολόγια που έχουν καινούργια 14k και κάνουν μεταχειρισμένα 7. Εντάξει τότε.
Πάντως η απορία μου ξεκίνησε γιατί έχει τύχει να δω σε αγγελίες να λένε πώληση τιμή 3k και τιμή ανταλλαγής 4k και μου φαίνεται τρομερά χαζό. Ε παρε το δικό μου ρολόι που το πουλάω 3 κι εγώ αλλά το έχω τιμή ανταλλαγής στα 5  :D να μου χρωστάς και 1.  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:43:41 μμ »
Υγ2: Αρχίζει να μου βγάζει νόημα αυτό που λες αν το ρολόι που θα πάρεις είναι καινούριο. Δλδ έχω ένα ρολόι των 8k,μεταχειρισμένο το πουλάω 5.5 αλλά το ανταλλασω με καινούριο ρολόι,με τα αυτοκόλλητα του,των 7k τιμή retail.Αυτό ναι!Μου βγάζει νόημα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:50:13 μμ »

Κατ αρχάς ,δε θέλω να σε πριζω και να γίνομαι κουραστικός,  :) Σοβαρά προσπαθω να το φιλτράρω και γι αυτό οι ερωτήσεις για να το καταλάβω κι εγώ. Είναι τελείως ξένο για μένα όποτε δεν το έχω καν φιλτράρει.  :) Όποτε πάμε πάλι.
Λοιπόν αυτό που λες τώρα ενισχύει ακόμα πιο πολύ αυτό που λέω. Λες πουλάω x και όταν ανταλλασω,ανταλλάζω με κάτι που κάνει x + . Ωραία.Ας πάμε τώρα στη μεριά του κατόχου που έχει το ρολόι των 7.5k που λες τώρα ή 6.5( δεν πολυκατάλαβα πως το ρολόι των 6.5 έγινε των 7.5 αλλά δεν έχει σημασία) .Και αυτός μπαίνει σε διαδικασία ανταλλαγής αντί για πώληση. Αυτός γιατί δεν το ανταλλάσσει με κάτι που κάνει 7.5k plus και το ανταλλάσσει με κάτι που κάνει 5,5k;

Δεν με πριζεις ποτέ, ίσα ίσα το ξέρεις και ξέρεις και την απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό που σου έχω.
Είναι οι νόμοι της αγοράς όσο αφορά τις τιμές που σου φαίνονται παράξενες.  Χωρίς αυτούς, υποθέτω,δεν θα υπήρχε καν 2γενη αγορά.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Οκτώβριος 26, 2022, 23:50:42 μμ »
Υγ2: Αρχίζει να μου βγάζει νόημα αυτό που λες αν το ρολόι που θα πάρεις είναι καινούριο. Δλδ έχω ένα ρολόι των 8k,μεταχειρισμένο το πουλάω 5.5 αλλά το ανταλλασω με καινούριο ρολόι,με τα αυτοκόλλητα του,των 7k τιμή retail.Αυτό ναι!Μου βγάζει νόημα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Οκτώβριος 27, 2022, 00:22:12 πμ »
Εγώ καταλαβαίνω πως όταν έχεις ένα ρολόι με τιμή λιανικής στα 14.000 θα το ανταλλάξεις με ένα με παρόμοια τιμή  λιανικής και αντίστοιχη κατάσταση..! Αν όμως  θελήσεις να το πουλήσεις.. εκεί θα πάρεις όσα δίνει η αγορά...  πχ.. τα μισά...  7K...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Οκτώβριος 27, 2022, 07:33:34 πμ »
Στην ουσία τα ρολόγια ανταλλάσσονται με ρολόγια που αν τα πουλήσεις παίρνεις τα ίδια λεφτά.Πχ σε αυτο που μας έλεγε πριν ο Αλεξανδρος,θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει 10k cash από το sub και με τα 10k να αγοράσει το ρολόι που λέει των 14k τιμή καταλόγου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Οκτώβριος 27, 2022, 08:59:42 πμ »
Ο πριντεζης στα μεταχειρισμένα εχει τις πιο ακριβές τιμές.
εδώ είχε πριν κάνα μήνα τα moonswatch 850 euro!
πότε πότε φέρνει κανένα καλό σε καλή τιμή όπως ένα speedy reverse panda που έφυγε μπαμ.
στο ora 24 τα on request πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να στο φέρει να το δεις.
βέβαια σε μοντέλα που πριν λίγο καιρό έγραφε τιμές πλέον δεν αναφέρει.
ποιος θα πάρει τόσο ακριβο ρολόι από χε μωρέ?γενικά από ιδιώτη σε αυτήν την τιμή μόνο αν τον γνωρίζεις.
σε μαγαζί θα πάρεις τουλάχιστον εγγύηση καλής λειτουργίας κ πιστοποιητικό αυθεντικοτητας άμα γίνει στραβή.
οι τιμές θα επανέλθουν κάποια στιγμή το θέμα είναι ότι το μάρκετ άρχισε να ανεβαίνει
πριν την φούσκα.
ρολόγια που ανέβηκαν οι τιμές σταδιακά κ για άλλους λόγους δεν θα πέσουν πολύ.
Ο Αλέξανδρος έχει ένα ρολοι που.η τιμη επηρεάζεται μεν από την όλη κατάσταση αλλά είναι ένα ρολόι το οποίο
μέχρι πριν την φούσκα ανέβαινε σταδιακά η τιμή του οπότε δεν θα χάσει πολλά λεφτά.
επίσης στο chrono για να βρεις  την μέση τιμή πας στην πώληση ρολογιου βάζεις το ρολόι που θέλεις αν έχει παρελκόμενα κτλ κ σου βγάζει τιμή.οι τιμές που δίνει είναι μια μίξη από τα ρολόγια στις τιμές που πιάνουν στην αγορά αλλά κ πόσο τελικά πουλιούνται σύμφωνα με αυτά που έχεις επιλέξει κ πάλι όμως παίζουν διαφορές στην κατάσταση που βρίσκεται το εκάστοτε ρολόι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
Αλήθεια ή ψέματα;
« Απάντηση #84 στις: Οκτώβριος 27, 2022, 10:29:14 πμ »
Στην ουσία τα ρολόγια ανταλλάσσονται με ρολόγια που αν τα πουλήσεις παίρνεις τα ίδια λεφτά.Πχ σε αυτο που μας έλεγε πριν ο Αλεξανδρος,θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει 10k cash από το sub και με τα 10k να αγοράσει το ρολόι που λέει των 14k τιμή καταλόγου.
Χωρις να ειμαι ειδικος στις αγοροπωλησιες…μαλλον αυτο π θεωρητικα κανει 14 χιλ ειναι καποιο κομματι που ειναι σχεδον δυσκολο να φυγει…και ο εμπορος προτιμαει να χασει απο αυτο (να χασει εννοω να εχει μικροτερο κερδος) και να παρει στα χερια του ενα σαμπ που θα φτγει πολυ ευκολοτερα…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Giorgos_I,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Οκτώβριος 27, 2022, 11:03:35 πμ »
Ο πριντεζης στα μεταχειρισμένα εχει τις πιο ακριβές τιμές.
εδώ είχε πριν κάνα μήνα τα moonswatch 850 euro!
πότε πότε φέρνει κανένα καλό σε καλή τιμή όπως ένα speedy reverse panda που έφυγε μπαμ.
στο ora 24 τα on request πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να στο φέρει να το δεις.
βέβαια σε μοντέλα που πριν λίγο καιρό έγραφε τιμές πλέον δεν αναφέρει.
ποιος θα πάρει τόσο ακριβο ρολόι από χε μωρέ?γενικά από ιδιώτη σε αυτήν την τιμή μόνο αν τον γνωρίζεις.
σε μαγαζί θα πάρεις τουλάχιστον εγγύηση καλής λειτουργίας κ πιστοποιητικό αυθεντικοτητας άμα γίνει στραβή.
οι τιμές θα επανέλθουν κάποια στιγμή το θέμα είναι ότι το μάρκετ άρχισε να ανεβαίνει
πριν την φούσκα.
ρολόγια που ανέβηκαν οι τιμές σταδιακά κ για άλλους λόγους δεν θα πέσουν πολύ.
Ο Αλέξανδρος έχει ένα ρολοι που.η τιμη επηρεάζεται μεν από την όλη κατάσταση αλλά είναι ένα ρολόι το οποίο
μέχρι πριν την φούσκα ανέβαινε σταδιακά η τιμή του οπότε δεν θα χάσει πολλά λεφτά.
επίσης στο chrono για να βρεις  την μέση τιμή πας στην πώληση ρολογιου βάζεις το ρολόι που θέλεις αν έχει παρελκόμενα κτλ κ σου βγάζει τιμή.οι τιμές που δίνει είναι μια μίξη από τα ρολόγια στις τιμές που πιάνουν στην αγορά αλλά κ πόσο τελικά πουλιούνται σύμφωνα με αυτά που έχεις επιλέξει κ πάλι όμως παίζουν διαφορές στην κατάσταση που βρίσκεται το εκάστοτε ρολόι.
Ο πριντεζης μάλλον αναγράφει τις τιμές ανταλλαγής ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις..! Δεν ξέρω..  λέω..! Λογικά αν πας να αγοράσεις με μετρητά θα κάνει αρκετά καλύτερη τιμή..! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς εγώ τουλάχιστον γιατί οι τιμές του είναι εκτός λογικής..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Οκτώβριος 27, 2022, 11:25:13 πμ »
Ο πριντεζης μάλλον αναγράφει τις τιμές ανταλλαγής ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις..! Δεν ξέρω..  λέω..! Λογικά αν πας να αγοράσεις με μετρητά θα κάνει αρκετά καλύτερη τιμή..! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς εγώ τουλάχιστον γιατί οι τιμές του είναι εκτός λογικής..!
Έχω φύγει δυσαρεστημένος στο παρελθόν από το συγκεκριμένο κατάστημα.Τόσο από την συμπεριφορά όσο και του ότι ρολόγια που αναφέρονται ως διαθεσιμα δεν υπάρχουν και τα χρησιμοποιούν ως κράχτες μάλλον.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Οκτώβριος 27, 2022, 11:35:38 πμ »
Χωρις να ειμαι ειδικος στις αγοροπωλησιες…μαλλον αυτο π θεωρητικα κανει 14 χιλ ειναι καποιο κομματι που ειναι σχεδον δυσκολο να φυγει…και ο εμπορος προτιμαει να χασει απο αυτο (να χασει εννοω να εχει μικροτερο κερδος) και να παρει στα χερια του ενα σαμπ που θα φτγει πολυ ευκολοτερα…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Γι αυτό είπα πριν πως αυτές οι τιμές είναι ψιλόαυθαίρετες .Αντε δωστο στα 14k,αν δε φεύγει τότε δεν είναι κι αυτή η τιμή του.Βέβαια θα ήθελα διευκρίνιση αν η αγορά του σαμπ πχ θα είναι με ρολόι ολοκαίνουριο με τα αυτοκόλλητα του και τιμή καταλόγου 14k. Εκεί όπως είπα απόλυτα λογικό trade.Και φυσική έχει σημασία βέβαια και για τι ρολόι μιλάμε.
Στην ουσία οι ανταλλαγές γίνονται μεταξύ ρολογιών με ίδιες street prices.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Οκτώβριος 27, 2022, 12:55:03 μμ »
Είχα πάει για αγορά καινούριου στον Πειραιά.
Πιάσαμε την κουβέντα για ρολόγια κ επειδή έχω μια λοξά με τα ρολόγια της δεκαετίας του 90 κ μ τα omega ειδικότερα,μου έβγαλε όλα τα omega που είχε διαθέσιμα
Κ οι τιμές ήταν αυτές που αναγράφονται στο site.
Μετρητά εννοείς νατα ξοφλήσεις επιτόπου?γιατί συνήθως  δεν δέχονται πάνω από 500 ευρώ μετρητα.παντως στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα πρόβλημα,μου άφησαν καλή εντύπωση,μου είπε μάλιστα επειδή το παρκάρισμα είναι δύσκολο εκεί ότι έχει ένα πάρκινγκ από την πίσω μεριά κ να του πηγαίνω το χαρτί κ θα το κανονίζει αυτός.
Δεν έτυχε να το κάνω ποτέ αλλά έμεινα ευχαριστημένος από την συμπεριφορά τους.
Τα ρολόγια υπάρχουν απλά έχει 3 καταστήματα κ είναι διασκορπισμενα.τα ομεγκα τότε τα είχε όλα στον Πειραιά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Μεταλας

• Επισκέπτης
« Απάντηση #89 στις: Οκτώβριος 27, 2022, 13:42:43 μμ »
Εγω πάντως δεν γνωριζω εμπορο ειτε ρολογιων ειτε εσωρουχων που να μην βγαινει κερδισμενος πολυ ή λιγο, απο αγορα-πωληση-ανταλλαγη.
Ο συγκεκριμενος μου προσφερε 2000 για το καθε  Tudor μου και αφου του ειπα οτι ενδιαφερομαι για αγορα submariner 
Με λιγα λογια και κοψοχρονια τα ρολογια μου και η τιμη του ρολεξ στο θεο.
Δουλευουν με ενα ποσοστο κερδους κοντα στο 50% ισως και παραπανω.
Το datejust tt που ειχα μου το επαιρναν 4000 εγω το πουλησα μονος μου 6100.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions