Αποστολέας Θέμα: Σε ποια εταιρια ρολογιων...  (Αναγνώστηκε 29786 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Σε ποια εταιρια ρολογιων...
« στις: Ιανουάριος 12, 2012, 12:50:32 μμ »
..εχετε αδυναμια και γιατι?

Προσωπικα στην Rolex,γιατι προσφερει ενα καλο και ποιοτικο πακετο ,που δεν χανει αξια στο χρονο! ;D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
Απ: Σε ποια εταιρια ρολογιων...
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 12:53:29 μμ »
εγω στη seiko.. υπαρχουν μοντελα που προσφερουν οτι προσφερουν τα rolex σε μικροτερη κλιμακα βεβαια.  :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 12:55:27 μμ »
Μερικα απο τα πολλα της Rolex

TIDES OF INNOVATION
As early as 1926, Rolex, founded by the visionary Hans Wilsdorf in 1905, had already written one of the most compelling chapters in watchmaking history by producing and patenting the Oyster, the world's first waterproof wristwatch, put to the ultimate test by Britain's Mercedes Gleitze during her Channel swim in 1927.

The underlying principles of waterproofness, of which the iconic Oyster is the symbol par excellence, are the Rolex-patented watch case with screw-down case back and bezel, and screw-down winding crown.

Preceding the invention of the first waterproof wristwatch, however, were other singular Rolex achievements in the history of watchmaking technology, notably in 1910 – when a Rolex wristwatch obtained the first precision certificate ever awarded to a timepiece of this size and stature by the Official Watch Rating Centre in Bienne, Switzerland – and in 1914, when Kew Observatory, in the United Kingdom, awarded this miniature marvel of a timepiece, which would come to replace the ubiquitous pocket watch, a class “A” precision certificate, heretofore reserved for marine chronometers. Armed with the certainty that wristwatch and precision could go hand in hand, Wilsdorf then continued the spirited search for a hermetically sealed timepiece shielded from both dust and water that could compromise its absolute precision.

In 1931 Rolex patented the Perpetual rotor, symbolic of the inexhaustible spirit of innovation that has fuelled a tide of Rolex inventions since 1926. The first free rotor self-winding movement for a wristwatch enabled the nascent Oyster Perpetual to run continuously, with the simple motion of the wrist. The Perpetual rotor represented yet another technical attribute that would further reinforce the waterproofness, and thus the chronometric precision, of the Oyster.

DEEP THINKING
Rolex's affinity with the deep led to a continuum of groundbreaking technological innovations and ever more sophisticated timepieces tailored to the underwater world: the Oyster Perpetual Submariner (1953), originally waterproof to 100 metres (330 feet) and waterproof today to 300 metres (1,000 feet), the Oyster Perpetual Sea- Dweller 2000, launched in 1967, waterproof to 610 metres (2,000 feet) and featuring a helium valve to protect it during deep dives, and the 1978 Oyster Perpetual Sea- Dweller 4000, waterproof to 1,220 metres (4,000 feet), culminating in the creation of the revolutionary Oyster Perpetual Deepsea of 2008, waterproof to the extreme depth of 3,900 metres (12,800 feet).

http://www.ted.com/pages/462
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 13:31:53 μμ »
ΩΩΩΩΩΩΩ.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 13:33:01 μμ »
ΩΩΩΩΩΩΩ.....

Σε εχει εντυπωσιασει η Rolex ε? :P

γιατι Ωμεγα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 13:37:48 μμ »
ΩΩΩΩΩΩΩ.....

Σε εχει εντυπωσιασει η Rolex ε? :P

γιατι Ωμεγα?

η Ρολεξ καθολου φιλε....  :)

Η Ω κυριως για την ιστορια της, την συνεργασια με την Lemania, τους θρυλικους της χρονογραφους: moon, flightmaster, τις παμπολλες διακρισεις στους διαγωνισμους χρονομετριας και για τις μηχαναρες που εβγαζε στα αυτοματα της την περιοδο 70 (5ΧΧ)...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 13:50:46 μμ »
Η δικη μου επιλογη εχει να κανει με μια εταιρεια που

-εχει ιστορια
-εχει συνεργαστει με την λεμανια
-εχει παρουσιασει τον αρχετυπικο χρονογραφο (για την δικη μου αισθητικη)-Speedmaster
-αυτος ο χρονογραφος εχει φορεθει απο τους ηρωες μου στο φεγγαρι. (πιλοτους και αστροναυτες)
-εχει παρουσιασει ρολογια καταδυτικα με πολλες ιστορικες πρωτιες και καινοτομιες-Seamaster 300, seamaster chrono 120, Ploprof, seamaster 1000
-εχει παρουσιασει εξαιρετικα ρολογια με παραξενες κασες, και τρομερα dial-Speedmaster Mk series, ΜκΙΙ racing, chronostop, flightmaster 910/911, Schumacher speedy, Railmaster
-γενικα τολμουσε και το κανει ακομη. Για εμενα αυτο ειναι οτι πιο σημαντικο για μια εταιρεια.

Ωμεγα

Πολυ κοντα, πολυ κοντα ομως ειναι η IWC
για την απαραμιλη αισθητικη της, για την ιστορια της για τις λιτες και στρατιωτικες γραμμες που χαρακτηριζουν τα ρολογια της.

και η Ζενιθ
για την επισης ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορια της, για τον Ελ πριμερο, για τις εκπληκτικες τις καινοτομιες, και γιατι οποτε βλεπω τα ρολογια της απλα θαυμαζω σαν χαζος
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 12, 2012, 13:55:42 μμ από Elio5 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 14:21:34 μμ »
Για μένα μία ήταν είναι και θα είναι η εταιρία στο μυαλό μου ως συνώνυμο της λέξης ρολόι, η Patek Philippe ! Όταν ήμουν μικρός και μου πήρε η μητέρα μου το πρώτο μου ρολόι (ένα καταδυτικό Swatch, τετάρτη δημοτικού), τη ρωτάω: Μαμά ποιο είναι το καλύτερο ρολόι του κόσμου ? και μου απαντάει το Patek Philippe! Τότε άκουσα για πρώτη φορά αυτή την εταιρία! Για μένα τα έχει όλα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 14:30:35 μμ »
Rolex.
Την ημέρα που ο άνθρωπος πέτυχε τη μεγαλύτερη κατάκτησή του (Έβερεστ) στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις, το ρολόι του ήταν το explorer.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos78

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 14:32:53 μμ »
Για τα κυβικά μου και την τσέπη μου (μέχρι μικρά τετραψήφια νούμερα και όχι 5ψήφια) πολύ δύσκολα κάποια άλλη εταιρία θα σπάσει την "Αγία Τριάδα "μου: Ω, Panerai, ΙWC
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 14:34:58 μμ »
Η δικη μου επιλογη εχει να κανει με μια εταιρεια που

-εχει ιστορια
-εχει συνεργαστει με την λεμανια(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
-εχει παρουσιασει τον αρχετυπικο χρονογραφο (για την δικη μου αισθητικη)-Speedmaster
-αυτος ο χρονογραφος εχει φορεθει απο τους ηρωες μου στο φεγγαρι. (πιλοτους και αστροναυτες)
-εχει παρουσιασει ρολογια καταδυτικα με πολλες ιστορικες πρωτιες και καινοτομιες-Seamaster 300, seamaster chrono 120, Ploprof, seamaster 1000
-εχει παρουσιασει εξαιρετικα ρολογια με παραξενες κασες, και τρομερα dial-Speedmaster Mk series, ΜκΙΙ racing, chronostop, flightmaster 910/911, Schumacher speedy, Railmaster
-γενικα τολμουσε και το κανει ακομη. Για εμενα αυτο ειναι οτι πιο σημαντικο για μια εταιρεια.

Ωμεγα

Πολυ κοντα, πολυ κοντα ομως ειναι η IWC
για την απαραμιλη αισθητικη της, για την ιστορια της για τις λιτες και στρατιωτικες γραμμες που χαρακτηριζουν τα ρολογια της.

και η Ζενιθ
για την επισης ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορια της, για τον Ελ πριμερο, για τις εκπληκτικες τις καινοτομιες, και γιατι οποτε βλεπω τα ρολογια της απλα θαυμαζω σαν χαζος

και η Rolex για σενα ,που ειναι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 14:37:39 μμ »
Στη Seiko και την Breitling.
Απο ολες τις υπολοιπες μου αρεσουν μεμονωμενα μοντελα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 14:42:26 μμ »

Σεβασμος για την Ρολεξ, οχι ομως λατρεια.

Λιγο πιο κατω...... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 14:43:25 μμ »
Στη Seiko και την Breitling.
Απο ολες τις υπολοιπες μου αρεσουν μεμονωμενα μοντελα.

Θοδωρη γιατι Σεικο και γιατι Β?

Εξηγησε παρακαλω τους λογους ωστε να γινει ενα ενδιαφερον νημα.....

ευχαριστω ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 12, 2012, 14:45:12 μμ »

Σεβασμος για την Ρολεξ, οχι ομως λατρεια.

Λιγο πιο κατω...... ;)

Ναι αλλα αυτο?

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions