Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με Citizen Promaster NY0086-16L  (Αναγνώστηκε 5239 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PK73

• VIP Member
    • Προφίλ
Απ: Πρόβλημα με Citizen Promaster NY0086-16L
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 08:52:35 πμ »
Είναι το γνωστό κατάστημα με τα ρολόγια στο Ναύπλιο ; Έχει και φυσικό κατάστημα

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlkr

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 09:45:11 πμ »
Είναι το γνωστό κατάστημα με τα ρολόγια στο Ναύπλιο ; Έχει και φυσικό κατάστημα
Ναι, εκει θα παρω τηλεφωνο

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlkr

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 10:29:03 πμ »
Η πρωτη επαφη. Να το στειλω σε αυτους,με εξοδα αποστολης δικα τους, θα το ελεγξουν και θα με ενημερωσουν. Σε ερωτηση μου για την εγγυηση μου απαντησαν οτι φυσικα ειναι εντος εγγυησης αλλα θα πρεπει να το δουν πρωτα για να μου πουν αν θα υπαρξει καποια οικονομικη επιβαρυνση.Υποθετω οτι θελουν να σιγουρευτουν οτι δεν το εζω κακομεταχειριστει με συνεπεια να προξενησω εγω βλαβη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 10:30:28 πμ »
Πάρε και ένα τηλέφωνο στον επίσημο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlkr

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 10:30:56 πμ »
Επισης σε ερωτηση για να το παω καπου στην Αθηνα μου απαντησαν :καλυτερα να το δουμε εμεις που ξερουμε :)
Γιατι αν γινει κατι δεν θα μπορεσουμε να σας καλυψουμε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 10:59:52 πμ »
Να αναφέρω μια αρνητική εμπειρία που είχαμε παλιότερα με φίλο και την έχω ξαναναφέρει εδώ, η οποία με κάποιο τρόπο σχετίζεται με την κουβέντα μας εδώ (δεν θέλω να αναφέρω όνομα καταστήματος ή άλλα στοιχεία για ευνόητους λόγους, που θα διαβάσετε και παρακάτω).
Του είχα παροτρύνει να αγοράσει από το κατάστημα για το οποίο είχα πολύ καλή άποψη ένα orient καταδυτικό.
Μετά από κάποιο καιρό του έμεινε η κορώνα στο χέρι και να θυμάμαι καλά το ρολόι είχε και θέμα στη χρονομετρία
Του είπα να μιλήσει πρώτα με την αντιπροσωπεία, αλλά από εκεί δεν δέχτηκαν να τον καλύψουν γιατί όπως υποστήριξαν δεν ήταν δικιά τους εισαγωγή, αλλά του καταστήματος (λάθος μεν, αλλά δεν είναι της παρούσης).
Τελικά μίλησε με το κατάστημα και του είπαν ότι θα το αναλάβουν αυτοί και να μην πάει στην αντιπροσωπεία. Δεν τον υποστήριξαν δλδ στο θέμα της επίσημης εγγύησης.
Τους το έστειλε τελικά και μετά από τον έλεγχο που έκαναν οι ίδιοι του είπαν ότι φταίει αυτός και ότι χάλασε το ρολόι ο ίδιος και επίσης ότι θα πρέπει να παραγγείλουν κορώνα οι ίδιοι με χρόνο αναμονής περίπου 2 μήνες) και να του το επισκευάσουν με κόστος αν θυμάμαι καλά στα 50 ευρώ (πέρα από τα κόστη μεταφορικών κλπ.)
Όταν τους πίεσε για το θέμα της εγγύησης και μίλησε εντονότερα ζητώντας να τον καλύψουν και επέμεινε στο ζήτημα ότι δεν έχει το ρολόι επίσημη εγγύηση αντιπροσωπίας, επικοινώνησε μαζί του ο δικηγόρος τους απειλώντας τον με νομικά μέτρα.
Του είπα να πάρει πίσω το ρολόι και να το πάμε στον τεχνικό μας εδώ, αλλά δεν ήθελε να μπλέξει άλλο και τους πλήρωσε κανονικότατα. Συνολικό κόστος επισκευής μετά 3-4 μήνες χρήσης του ρολογιού στα μισά λεφτά απ’ ότι είχε πληρώσει για την αγορά του, πέρα από το μεγάλο χρόνο αναμονής…
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 11:05:28 πμ »
Καλά ξεμπερδεματα με το επίσημο σέρβις της Citizen στην Ελλάδα.............
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 11:07:52 πμ »
Έχεις κάποια προσωπική εμπειρία?Εναλλακτική πρόταση,θα ενδιέφερε πολλούς
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 11:11:40 πμ »
Έχεις κάποια προσωπική εμπειρία?Εναλλακτική πρόταση,θα ενδιέφερε πολλούς

Προσωπική εμπειρία δεν έχω....
Έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους όμως, μεταξύ των οποίων και καταστηματάρχες που "τρέμουν" να στείλουν ρολόγια πελατών τους αυτό επίσημο σέρβις.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 11:14:30 πμ »
Όποιος έχει να προτείνει τεχνιτες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Badass Gentleman

• Members+
  • VIP Member
  • Billy
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 11:32:45 πμ »
Να αναφέρω μια αρνητική εμπειρία που είχαμε παλιότερα με φίλο και την έχω ξαναναφέρει εδώ, η οποία με κάποιο τρόπο σχετίζεται με την κουβέντα μας εδώ (δεν θέλω να αναφέρω όνομα καταστήματος ή άλλα στοιχεία για ευνόητους λόγους, που θα διαβάσετε και παρακάτω).
Του είχα παροτρύνει να αγοράσει από το κατάστημα για το οποίο είχα πολύ καλή άποψη ένα orient καταδυτικό.
Μετά από κάποιο καιρό του έμεινε η κορώνα στο χέρι και να θυμάμαι καλά το ρολόι είχε και θέμα στη χρονομετρία
Του είπα να μιλήσει πρώτα με την αντιπροσωπεία, αλλά από εκεί δεν δέχτηκαν να τον καλύψουν γιατί όπως υποστήριξαν δεν ήταν δικιά τους εισαγωγή, αλλά του καταστήματος (λάθος μεν, αλλά δεν είναι της παρούσης).
Τελικά μίλησε με το κατάστημα και του είπαν ότι θα το αναλάβουν αυτοί και να μην πάει στην αντιπροσωπεία. Δεν τον υποστήριξαν δλδ στο θέμα της επίσημης εγγύησης.
Τους το έστειλε τελικά και μετά από τον έλεγχο που έκαναν οι ίδιοι του είπαν ότι φταίει αυτός και ότι χάλασε το ρολόι ο ίδιος και επίσης ότι θα πρέπει να παραγγείλουν κορώνα οι ίδιοι με χρόνο αναμονής περίπου 2 μήνες) και να του το επισκευάσουν με κόστος αν θυμάμαι καλά στα 50 ευρώ (πέρα από τα κόστη μεταφορικών κλπ.)
Όταν τους πίεσε για το θέμα της εγγύησης και μίλησε εντονότερα ζητώντας να τον καλύψουν και επέμεινε στο ζήτημα ότι δεν έχει το ρολόι επίσημη εγγύηση αντιπροσωπίας, επικοινώνησε μαζί του ο δικηγόρος τους απειλώντας τον με νομικά μέτρα.
Του είπα να πάρει πίσω το ρολόι και να το πάμε στον τεχνικό μας εδώ, αλλά δεν ήθελε να μπλέξει άλλο και τους πλήρωσε κανονικότατα. Συνολικό κόστος επισκευής μετά 3-4 μήνες χρήσης του ρολογιού στα μισά λεφτά απ’ ότι είχε πληρώσει για την αγορά του, πέρα από το μεγάλο χρόνο αναμονής…
κάτι τέτοια πουστ..λικια μου έκανε γνωστή εταιρεία κινητής όταν μετά από αναχώρηση μου από το πρόγραμμα σε λιγότερο από 1 εβδομάδα μου ζητούσαν 200+ευρώ.
όταν τους είπα ότι δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις που μου έδωσαν κ παρέθεσα κ τα στοιχεία μου τους απείλησα ότι θα πάω στον συνήγορο του καταναλωτή αρχικά κ μετά βλέπουμε...
την επόμενη η μέρα με πήρε μια ευγενέστατη κυρία η οποία μου είπε ότι έχει επιληφθεί του θέματος κ σε 2 μέρες μηδενίσε το κοντέρ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
«Παντού υπάρχει νόμος, στα ρολογια όχι όμως...» 

Αποσυνδεδεμένος vlkr

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 15:27:59 μμ »
Προσωπική εμπειρία δεν έχω....
Έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους όμως, μεταξύ των οποίων και καταστηματάρχες που "τρέμουν" να στείλουν ρολόγια πελατών τους αυτό επίσημο σέρβις.....
Σε αναζητηση στο google για το επισημο σερβις βγαζει καταστημα στην Ερμου για το οποιο εχουν γραφτει κακες κριτικες, κυριως για θεματα συμπεριφορας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος myron

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Νοέμβριος 24, 2022, 15:59:25 μμ »
Στην Ερμου πηγα το δικο μου προπερυσι που μου το εριξε κατω ο μικρος και ειχε σταματησει να δουλευει. Το εφτιαξαν, συνηλθε και η χρονομετρια γιατι πηγαινε λιγο μπροστα και νομιζω εδωσα γυρω στα 50 ευρω. Εχω δει και εγω τις διαφορες κριτικες. Προσωπικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
george_,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlkr

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 13, 2022, 16:53:48 μμ »
Παρελαβα σημερα το ρολοι απο το σερβις τους και στις λιγες ωρες που το φοραω ολα ειναι καλα. Η αποστολη και επιστροφη εγινε με εξοδα δικα τους.Ειναι το καταστημα Κωσταρελος στο Ναυπλιο. Να λεμε και τα καλα,οταν υπαρχουν :)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Dante80,