καλώς ήρθες στην παρέα
Για την αντιπροσωπεία, θα συμφωνήσω με το τον κάτω παύλα_ Και γω στην αντιπροσωπεία θα το πήγαινα. ειδικά για μια τέτοια περίπτωση.
Στην αντιπροσωπεία, όταν το ρολόι είναι παλιό, συνήθως το στέλνουν στο εξωτερικό. στη συνέχεια σε ενημερώνουν πόσο θα είναι το κόστος και αποφασίζεις εάν θα προβείς στην επισκευή (αυτό ίσχυε το 2014 όταν το έψαξα, τώρα ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν ξέρω). όμως να ξέρεις ότι εάν θα πεις ότι οκ επισκευάστε το, τότε η Ω θα κάνει ότι αλλαγές κρίνει αναγκαίες. ΠΧ μπορεί να σου αλλάξει καντράν δείκτες χωρίς να ερωτηθείς και μάλλον δεν θα λάβεις πίσω τα αρχικά ανταλλακτικά.
το θετικό είναι ότι θα έχεις κορώνα γνήσια, καινούργια, από το συγκεκριμένο μοντέλο ενώ και το ρολόι, όταν θα το παραλάβεις θα είναι σαν καινούργιο. δεν ξέρω όμως εάν θες πραγματικά αυτό ή να παραμείνουν πάνω στο ρολόι τα σημάδια χρήσης από τον πατέρα σου... Εάν σε ενδιαφέρει το δεύτερο, ΔΕΝ πας στην αντιπροσωπεία. Γιατί ακόμη και εάν το ζητήσεις να μην πειράξουν κάσα, καντράν, δείκτες, δεν είναι σίγουρο τί θα αποφασίσει να κάνει ο τεχνικός στην ελβετία. Εάν πας σε εξωτερικό τεχνίτη, τότε θα σου στοιχίσει πιο φθηνά και του ζητάς τι ακριβώς θέλεις να κάνει στο ρολόι σου....Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να βρει κορώνα γνήσια για το συγκεκριμένο μοντέλο (που φορούσε αυτό το μοντέλο δηλ)
όπως και να χει, εύχομαι να καταστεί λειτουργικό το ρολόι σου...και να παραμείνεις ενεργός στο φόρουμ.
Καλοί είμαστε, λίγο βαρεμένοι βέβαια....