Αποστολέας Θέμα: Αγορά λάπτοπ  (Αναγνώστηκε 7736 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wagner669

• Members+
  • Hero Member
  • Αλέξανδρος 😎
    • Προφίλ
    • Instagram
Απ: Αγορά λάπτοπ
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 27, 2022, 21:59:51 μμ »
Η προσωπική μου εμπειρία: πριν περίπου 8 χρόνια, αφού είχε κρασάρει για 2η φορά ένα άθλιο laptop που είχα πάρει απ´ το πλαίσιο, βγήκα στην αναζήτηση για καινούργιο laptop.
Όντας fan της Apple, κατέληξα σε ένα MacBook Pro, 13-άρι. Τότε ένα πολύ καλό windows compatible laptop έκανε κανένα 800-άρι και το MacBook το πήρα 1,400€. Τεράστια διαφορά τιμής.
Από τότε το χρησιμοποιώ non-stop, έκανα μόνο μία μικρή αναβάθμιση της τάξεως των 150€ και συνεχίζει ακάθεκτος. Η κατάσταση του (οθόνη, πληκτρολόγιο κλπ.) είναι σαν να τον έχω 2-3 χρόνια.
Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή. Αμφιβάλω για το εάν ένα άλλο laptop των (τότε) 800€ θα είχε επιβιώσει μέχρι σήμερα και αν θα παρέμενε σε τέτοια κατάσταση.
Η χρήση που του κάνω είναι αμιγώς «οικιακή». Τουτέστιν browsing στο internet, κανένα κείμενο ή κανένα excel που και που (στη σουίτα της Microsoft εννοείται) αποθήκευση και μικρή επεξεργασία φωτογραφιών. Δεν είμαι gamer, ούτε έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε γραφικά/ήχους  κλπ. Βέβαια η οθόνη του ήταν & παραμένει εξαιρετική…
Τέλος συγχρονίζει/συνεργάζεται άψογα με όλα τα i-phones που έχουν περάσει απ´ τα χέρια μου.
Μόνο για apple θα το άλλαζα…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν μπλέξεις με Apple ecosystem, δύσκολα φεύγεις
Τα καλά Lenovo ThinkPad αντέχουν στον καιρό και ειναι ποιοτικά ανώτερα απο οτιδήποτε κυκλοφορεί στα ίδια λεφτά.
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
george_,
No reactions
No reactions
No reactions

Η Cartier βγάζει έργα τέχνης που έχουν ως δεύτερη ιδιότητα την χρονομετρία.
Όλοι οι άλλοι είναι Υ.Ω. που προσπαθούν να γίνουν τέχνη

Αποσυνδεδεμένος Thodorisklm

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 28, 2022, 10:54:53 πμ »
Τα καλά Lenovo ThinkPad αντέχουν στον καιρό και ειναι ποιοτικά ανώτερα απο οτιδήποτε κυκλοφορεί στα ίδια λεφτά.
Είναι πάνω από 1000αρικο και αυτά αποτι είδα

Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 28, 2022, 11:36:23 πμ »
Πιο κάτω είναι, από 8 κατοστάρικα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 28, 2022, 13:49:19 μμ »
Νομίζω ότι δύσκολα φεύγεις από οποιοδήποτε «οικοσύστημα» μπλέξεις. Είναι η δύναμη και η ευκολία της συνήθειας. Δύσκολα μπαίνεις σε λογική να μπεις σε διαφορετική (έστω & παρόμοια λογική).
Με τα PC δεν έχω θέμα, καθώς στη δουλειά έχω Windows & στο σπίτι το Mac.

Αλλά εκεί που έφαγα επική ήττα, ήταν όταν δοκίμασα να πάρω ένα κινητό Android, απηυδισμένος από τις ψηλές τιμές των i-phones. Πήρα ένα (χαμηλού budget) το δοκίμασα 1-2 εβδομάδες και έκτοτε είναι στο κουτί του :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like: