0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kafu στις Οκτώβριος 25, 2012, 10:27:55 πμΠαράθεση από: bost στις Οκτώβριος 25, 2012, 09:21:12 πμΣωτήρη εγω την εχω σαν κόρη μου! Εχω μεγάλο κόλλημα κ της εχω αδυναμία αλλα δεν την λυπάμαι όταν με κοιτάει με το διαρκώς παραπονιαρικο και θλυμμενο βλέμμα ! Δεν με τουμπαρει κ γιαυτο για basset hound υπακούει σε σημείο που ούτε εκτροφεις δεν το πιστεύουν ! Αλλα οι αγκαλιές , τα φιλία, οι λιχουδιές και τα δώρα πανε σύννεφο ! Εδώ βρήκα g lide g shock να της βάλω στο κολαρο της Χαχαχα Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.Κ καλα κανεις!! Αμα ειναι εξυπνο κ υπακουο το σκυλι,ειναι 1000 φορες καλυτερο απο ανθρωπο..(το λεω κ το εννοω αυτο)!!!Να σου ζησει.. ειναι μεγαλη σε ηλικια?Κ τι ακριβως βρηκες για το κολαρο? G shock? πως θα το παντρεψεις πανω στο κολαρο?2 ετών ειναι εχω μερικά παλιά G και ένα απο αυτά εχει υποδοχές για ΝΑΤΟ ή βελκρο οπότε θα περάσει απο μέσα το υφασμάτινο 24 αρι λουρί της καλο; Χαχαχα όταν γίνει θα βάλω φωτο!Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
Παράθεση από: bost στις Οκτώβριος 25, 2012, 09:21:12 πμΣωτήρη εγω την εχω σαν κόρη μου! Εχω μεγάλο κόλλημα κ της εχω αδυναμία αλλα δεν την λυπάμαι όταν με κοιτάει με το διαρκώς παραπονιαρικο και θλυμμενο βλέμμα ! Δεν με τουμπαρει κ γιαυτο για basset hound υπακούει σε σημείο που ούτε εκτροφεις δεν το πιστεύουν ! Αλλα οι αγκαλιές , τα φιλία, οι λιχουδιές και τα δώρα πανε σύννεφο ! Εδώ βρήκα g lide g shock να της βάλω στο κολαρο της Χαχαχα Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.Κ καλα κανεις!! Αμα ειναι εξυπνο κ υπακουο το σκυλι,ειναι 1000 φορες καλυτερο απο ανθρωπο..(το λεω κ το εννοω αυτο)!!!Να σου ζησει.. ειναι μεγαλη σε ηλικια?Κ τι ακριβως βρηκες για το κολαρο? G shock? πως θα το παντρεψεις πανω στο κολαρο?
Σωτήρη εγω την εχω σαν κόρη μου! Εχω μεγάλο κόλλημα κ της εχω αδυναμία αλλα δεν την λυπάμαι όταν με κοιτάει με το διαρκώς παραπονιαρικο και θλυμμενο βλέμμα ! Δεν με τουμπαρει κ γιαυτο για basset hound υπακούει σε σημείο που ούτε εκτροφεις δεν το πιστεύουν ! Αλλα οι αγκαλιές , τα φιλία, οι λιχουδιές και τα δώρα πανε σύννεφο ! Εδώ βρήκα g lide g shock να της βάλω στο κολαρο της Χαχαχα Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
για την πιτμπουλινα αν θελεις βαλε μια αγγελία στο pitbull.gr στο Facebook η στο forum.edit: εχω 5 και δεν ειμαι για 6ο δυστυχώς.
Αλέξανδρε "You know what? That makes me mad." (Droopy)
Πιστεύω πως η Σίσσυ θα μπορούσε πλέον να έχει δικό της thread στο forum! Έχει γίνει φίρμα - βέβαια είναι και πανέμορφη.Ομολογώ πως πριν δω τις φωτο της δεν είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα Basset Hound. Πλέον είμαι fan.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.