0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να και η Σισσυ ...η δικιά μου η μαντάμ στολίσαμε δέντρο παρέα..και έκανε ζήλιες..εεε και στόλισα και εκείνη καλές γιορτές σε εσάς και τους 4ποδους φίλους σας
Παράθεση από: bost στις Δεκέμβριος 15, 2014, 21:18:50 μμΝα και η Σισσυ ...η δικιά μου η μαντάμ στολίσαμε δέντρο παρέα..και έκανε ζήλιες..εεε και στόλισα και εκείνη καλές γιορτές σε εσάς και τους 4ποδους φίλους σας Πολύ μου χε λείψει η φάτσα της Σίσσυς!!!Είναι άλλωστε γνωστή φορουμόφατσα Αλέκο να τη χαίρεσαι!!
Παράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 16, 2014, 22:28:31 μμεπιτηδες το κανεις!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 16, 2014, 22:33:10 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Δεκέμβριος 16, 2014, 22:28:31 μμεπιτηδες το κανεις!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κούκλος ο σκύλος να τον χαίρεσαι...αλλά και το ρολόι....μου τρέχουν τα σάλια...!!!(Ευχαριστώ Μάριε )
Καλά Χριστούγεννα σε όλη την παρέα...γουφ...γουφ......Ευχές απο την Σισσυ <3
Κουκλί το ροντβαιλερ!!!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.