0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: stavros_ch στις Δεκέμβριος 06, 2014, 11:58:03 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κουκλος ειναι Σταυρο!!Να περνατε παντα ετσι ωραια Στο νερο μπαινει??
Παράθεση από: PanosI στις Δεκέμβριος 06, 2014, 11:46:20 πμΠαράθεση από: Αγγελος στις Νοέμβριος 27, 2014, 01:09:31 πμΠοζεράς !!!!Η ερώτηση είναι : το ξέρει ότι τον παίρνουν φωτό και είναι "ψωνάρα" και στήνεται ή είναι από του φυσικού του έτσι ;Ειναι ψωναρα οχι Πανο κατι εχει δει κ ειναι λιγο στην τσιτα
Παράθεση από: Αγγελος στις Νοέμβριος 27, 2014, 01:09:31 πμΠοζεράς !!!!Η ερώτηση είναι : το ξέρει ότι τον παίρνουν φωτό και είναι "ψωνάρα" και στήνεται ή είναι από του φυσικού του έτσι ;
χα χα χα Χαρη δικο σου ειναι ο μουργος???
Να και η Σισσυ ...η δικιά μου η μαντάμ στολίσαμε δέντρο παρέα..και έκανε ζήλιες..εεε και στόλισα και εκείνη καλές γιορτές σε εσάς και τους 4ποδους φίλους σας
κύριοι να τους χαίρεστε τους σκύλους και τις σκυλίτσες σας...Τα σκυλιά μας κάνουν πολύ καλύτερους ανθρώπους και μας μαθαίνουν την έννοια της πραγματικής αγάπης. Να τα χαίρεστε και να είναι γερά και ζωηρά και μην τους κάνετε ολα τα χατίρια σαν εμένα τον γαζοσκυλά χαζομπαμπα...οπου πλεον εχω και καμια 10αρια γάτες στον κήπο...αφού κανένας δήμος δεν στειρώνει ..κανένας δεν ταίζει...για φόλες όμως...μια χαρά βρίσκονται άπλετα καθίκια...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.