0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απίστευτη φάτσα!!Μόνο που το βλέπεις, ό,τι και να σου συμβαίνει, αρχίζεις να χαμογελάς!
Δεν βλέπω μεταμέλεια στο πρόσωπό του.
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 21, 2014, 17:26:31 μμΑπίστευτη φάτσα!!Μόνο που το βλέπεις, ό,τι και να σου συμβαίνει, αρχίζεις να χαμογελάς!ακομα και αν σου φαει το ρολοι?
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 21, 2014, 17:26:31 μμΑπίστευτη φάτσα!!Μόνο που το βλέπεις, ό,τι και να σου συμβαίνει, αρχίζεις να χαμογελάς!εγώ δεν του κρατάω κακία και δεν μπορώ να τον μαλώσω(κακώς βέβαια)...η γυναίκα όμως βαράει εγκεφαλικά επί καθημερινής βάσεως...
Απιστευτος ο μικρος! Με τετοια φατσα πως να τον μαλωσεις.
ευχαριστω Σταυρο! Ειναι το καλυτερο της Ευρωπης... ετσι τουλαχιστον λεγεται... Οι Ελληνες εκτροφεις εδω δεν ειχαν γεννες συντομα η ηταν κλεισμενες... και επρεπε να κοιταξω εξω και το παληκαρι μου εδωσε και πρωτη επιλογη κουταβιου... τωρα ειναι στο τρενο και ερχεται...
Παράθεση από: _Batman_ στις Ιανουάριος 22, 2014, 01:44:57 πμευχαριστω Σταυρο! Ειναι το καλυτερο της Ευρωπης... ετσι τουλαχιστον λεγεται... Οι Ελληνες εκτροφεις εδω δεν ειχαν γεννες συντομα η ηταν κλεισμενες... και επρεπε να κοιταξω εξω και το παληκαρι μου εδωσε και πρωτη επιλογη κουταβιου... τωρα ειναι στο τρενο και ερχεται...Έπρεπε να πας στα σίγουρα με creation...Αν κολλήσει τελωνείο, να δω τί θα κάνεις!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.