Πωωωωωωωωωωωωω!!!!!
Μάχη λέμε

Τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχαν αυτές οι δύο λατρεμένες εταιρείες στο χώρο έπρεπε να λέμε!
Citizen για vfm για τιτάνιο ecodrive κλπ ούτε λόγος αλλά εδώ δεν εξετάζουμε συγκεκριμένα πράγματα ή κατηγορίες (τιμών κλπ) ..
Ενίοτε ιστορικές και οι δύο και πάντα θα τιμούμε τα καλούδια τους αλλά να μου επιτρέψετε να πάρω το μέρος της seiko.
Δεν βάζω συναισθήματα κλπ είμαι απλά ρεαλιστής,λατρεύω τη citizen (ήταν και το πρώτο μου σοβαρό ρολόϊ)αλλά με έχει εγκλωβίσει με τα ecodrive που είναι τίμια οκ αλλά δεν βλέπω φως πλέον..
Η seiko από την άλλη την βλέπω όχι προσωπικά αλλά με δεδομένη την εξέλιξη της και από σχόλια στα μκδ οτι έχει πάρει τα πάνω της και είναι σε ανηφορική διαδρομή και εξηγώ:
-Δεν βλέπεις συχνά πλέον misalignment σε σχέση με παλαιότερα στα φθηνά μοντέλα της.
- ΓΟΥΣΤΑΡΩ την νέα πολιτική της παρόλο που κάποιοι το βλέπουν επιδερμικά σαν αρνητικό..δλδ το ότι ανεβάζει τις τιμές συνηφασμένο και με τη ποιότητα αυτό κάποιους τους ξενίζει..; ..κάποτε και εμένα με είχε πειράξει αλλά σκεφτείτε την άνοδο τιμών όλων των εταιρειών (πχ Ελβετία, Γερμανία,Γαλλία)πόσο παραπάνω είναι από τη seiko....αλλά αυτό το "ξεχνάς φίλε που έχεις επιλεκτική αμνησία"
Μας πειράζει που περνάμε sumo με 370€ και τώρα έχει 780€..;
Ξεχνάμε τιμές των sub,moon etc..
-οσο για τα reissue και τα limited edition...ναι ρε Seikara γουστάρω που είσαι η μόνη που το κάνεις σε σχέση με τους υπόλοιπους!!
-Seiko λοιπόν γιατί έχει τα πάντα κυριολεκτικά!
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk