Αποστολέας Θέμα: vs χρονογραφων  (Αναγνώστηκε 12601 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: vs χρονογραφων
« Απάντηση #60 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 11:59:07 πμ »
αν ειναι να παρω damasko αγοραζω fortis που και πανεμορφα ειναι και πιο γνωστα

μακριά από γερμανικά προϊόντα πια  (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
χωρίς να έχω δει sinn, πιστεύω ότι το hamilton είναι ανώτερο σε ποιότητα, η εταιρεία λόγω του γκρουπ καταφέρνει να πετυχαίνει πολύ καλές αποδόσεις σχέσεων ποιότητας/τιμής πράγμα το οποίο λίγες εταιρείες μπορούν να κάνουν, αν τα πιάσεις στο χέρι θα βγάλεις πιο ξεκάθαρο συμπέρασμα...

Αφου δεντα εχεις δει βρε Σπυρο,πως κρινεις?

υπάρχει μέλος του φόρουμ ο οποίος φοράει το sinn γιατί δείχνει φθηνό ρολόι κ κατεβαίνει κέντρο Αθήνας για να μη φοβάται να τον κλέψουν...
από αυτή τη δήλωση κρίνω κ από τα hamilton που γνωρίζω ότι για τα λεφτά τους έχουν ίσως τη καλύτερη ποιότητα...

Σπυρο εχω δοκιμασει και το πανEurope και Σινν ιδιας τιμης...
Η διαφορα ειναι ταξεων μεγεθους. Το λουρακι ακομα του Hamilton ειναι πλαστικο σχεδον...Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης...Ακομα και τα Φορτις που τα εχω σε παρα πολυ μεγαλη εκτιμηση πιστευω οτι υστερουν σε ορατη ποιοτητα στα ιδια χρηματα. Αν δεις Sinn των 1400€ που εχει  το Hamilton θα κρεμασει το στομα σου...

Δεν υπαρχει καμμια συγκριση...πιστεψε με...

Και σε γενικες γραμμες ειναι σαν να πας να παρεις μασκα για ψαροτουφεκο απο σουπερ μαρκετ και απο καταστημα με ειδη καταδυσης...Ποιο θα προτιμουσες? ;)

Φιλικα παντα νομιζω οτι η κριση σου δεν ειναι τοσο αντικειμενικη εφοσον δεν τα εχεις βαλει διπλα διπλα :-*

Ποιο Sinn εχεις δει απο κοντα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 12:46:27 μμ »

χωρίς να έχω δει sinn, πιστεύω ότι το hamilton είναι ανώτερο σε ποιότητα, η εταιρεία λόγω του γκρουπ καταφέρνει να πετυχαίνει πολύ καλές αποδόσεις σχέσεων ποιότητας/τιμής πράγμα το οποίο λίγες εταιρείες μπορούν να κάνουν, αν τα πιάσεις στο χέρι θα βγάλεις πιο ξεκάθαρο συμπέρασμα...

υπάρχει μέλος του φόρουμ ο οποίος φοράει το sinn γιατί δείχνει φθηνό ρολόι κ κατεβαίνει κέντρο Αθήνας για να μη φοβάται να τον κλέψουν...
από αυτή τη δήλωση κρίνω κ από τα hamilton που γνωρίζω ότι για τα λεφτά τους έχουν ίσως τη καλύτερη ποιότητα...

Η διαφορα ειναι ταξεων μεγεθους. Το λουρακι ακομα του Hamilton ειναι πλαστικο σχεδον...Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης...Ακομα και τα Φορτις που τα εχω σε παρα πολυ μεγαλη εκτιμηση πιστευω οτι υστερουν σε ορατη ποιοτητα στα ιδια χρηματα. Αν δεις Sinn των 1400€ που εχει  το Hamilton θα κρεμασει το στομα σου...

Και σε γενικες γραμμες ειναι σαν να πας να παρεις μασκα για ψαροτουφεκο απο σουπερ μαρκετ και απο καταστημα με ειδη καταδυσης...Ποιο θα προτιμουσες? ;)

Φιλικα παντα νομιζω οτι η κριση σου δεν ειναι τοσο αντικειμενικη εφοσον δεν τα εχεις βαλει διπλα διπλα :-*

δεκτό Δημήτρη, κ το είπα εξαρχής δε κρύφτηκα ότι δε τα γνωρίζω τα Ζινν!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• Co-Founder
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 15:24:55 μμ »

Ποιο Sinn εχεις δει απο κοντα?

103,757,ezm3 και μερικα αλλα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 17:13:30 μμ »

Μα καλα και δεν μπηκες στον πειρασμο να αρπαξεις καποιο ,απ'ολα  αυτα?! :P
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• Co-Founder
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 19:58:22 μμ »

Μα καλα και δεν μπηκες στον πειρασμο να αρπαξεις καποιο ,απ'ολα  αυτα?! :P

Στο 757,142,157 μπηκα...αλλα προτιμησα πανερι πρωτα... 8)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions