Αποστολέας Θέμα: Στοχος αγορας 2012  (Αναγνώστηκε 12759 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

kkostas

• Επισκέπτης
Απ: Στοχος αγορας 2012
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 02, 2012, 22:45:54 μμ »
Ωραίο το tutima Κώστα, πραγματικά μοναδικό vintage dial, η στεφάνη με χαλάει κάπως αλλά καταπίνεται

Νικόλα η στεφάνη είναι όλα τα λεφτά.
Aν σε χαλάει τόσο υπάρχει και το hanhart pioneer monocontrol με domed bezel αλλα εμενα δεν μου αρεσει.
http://www.hanhart.com/Kollektion/Pioneer/MonoControl/722-210-001.aspx
Επισης υπαρχει και η προτιμωτερη κατ' εμε επιλογη να κανεις το σκατο σου παξιμαδι και να παρεις moon  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos78

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 02, 2012, 23:44:21 μμ »
Στο τελευταίο μου τη σπάει που παρακόβονται τα νούμερα από τα subdials!  ;D

Αkούγομαι γεροπερίεργος αλλά θα είναι ο πρώτος μου μηχανικος χρονογράφος, μέχρι τώρα δεν μου χρειάστηκε ποτέ και δεν αγόρασα  κανέναν, οπότε θέλω να είναι όπως τον ονειρεύομαι....αλλά με low budget γιατί ποιος ξέρει τι θα μας ξημερώσει εποχές που ζούμε.  Μου χει κολλήσει οτι σε μια συλογή πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας.   :D
Το moon πάντα ήταν, είναι και θα είναι ένα option ακόμα και αν προκληθεί μεγάλη καθυστέρηση σε αυτό το project  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 02, 2012, 23:46:50 μμ από Nikos78 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 00:19:49 πμ »
Moon 2ο χερι?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 00:35:32 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos78

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 08:02:40 πμ »
Καλημέρα!
Ρολόι σαν το moon θα το θελα κάποια στιγμή καινούριο. Παρόλα αυτά σε μεταχειρισμένα αυτή είναι η δεύτερη επιλογή πίσω από το IWC chrono pilot. Έχω δοκιμάσει και τα 2  και κάθονται τέλεια στον καρπό, έχουν το ιδανικό μέγεθος για το χέρι μου.
Ο λόγος που δίνω στο IWC ένα μικρό προβάβισμα είναι διότι από τις 3 αγαπημένες μου μάρκες του "μεσαίου" επιπέδου - Ω , Panerai, IWC - έχω ένα ρολόι από τις 2 πρώτες. Θεωρώ επίσης ότι είναι πιο δύσκολο να βρω ένα Ω moon  σε άριστη κατάσταση από δεύτερο χέρι. Οι πραγματικοί συλλέκτες ή έστω αυτοί που έχουν μεράκι με τα ρολόγια,τα προσέχουν και τα αγαπάνε, μου φαίνεται αδιανόητο να πουλούσαν ενα τόσο ιστορικό κομμάτι από τη συλλογή τους.

Παρατηρώ πάντως μια τάση για μεταχειρισμένο από τους περισσότερους συμφορουμήτες!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 08:58:21 πμ »
να ρωτησω εγω κατι? η ποιοτητα των glycine ειναι αντιστοιχη της τιμης τους? με μια αναζητηση που εκανα ειδα οτι οι τιμες ειναι σχετικα.... πολυ. μηπως πληρωνουμε ενα μεγαλο μερος ιαστοριας και ενα μικροτερο μερος ποιοτητας? το mforce και το sumo πως στεκονται απεναντι σε ρολογια οπως αυτα? (χιλια και πανω) δεν κρυβω πως μονο απο τον Αλεξανδρο ακουσα το lld που μου αρεσει και μενα πολυ, μου εκανε ομως εντυπωση γιατι περιμενα να ειναι απο τα καλητερα σε αυτη την κατηγορια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos78

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 09:56:39 πμ »
SYZo επειδή εσύ δεν ενδιαφέρεσαι απαραίτητα για χρονογράφο στα λεφτά αυτά που διαθέτεις (1000-1500 ευρώ) θα πήγαινα καρφί για Longines, είτε LD είτε κάποιο HydroConquest είτε από τη σειρά heritage. Για πιο φαντεζί κάσα με γωνίες (σε στυλ ΑΡ) κοίτα και τη σειρα riviera από Beaume & Mercier, τα οποία όμως είναι στο ταβάνι του budget σου.
Τέλος για καθαρόαιμα καταδυτικά θα πήγαινα καρφί για oris, αλλά διάβασα πως το κεφάλαιο αμιγώς σπορ ρολόι το έχεις κλείσει.  :)

Σε all around ρολόι το Legend diver με τους συνδιασμούς λουριών σίγουρα είναι βασικό υποψήφιο. 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 10:18:24 πμ »
SYZo επειδή εσύ δεν ενδιαφέρεσαι απαραίτητα για χρονογράφο στα λεφτά αυτά που διαθέτεις (1000-1500 ευρώ) θα πήγαινα καρφί για Longines, είτε LD είτε κάποιο HydroConquest είτε από τη σειρά heritage. Για πιο φαντεζί κάσα με γωνίες (σε στυλ ΑΡ) κοίτα και τη σειρα riviera από Beaume & Mercier, τα οποία όμως είναι στο ταβάνι του budget σου.
Τέλος για καθαρόαιμα καταδυτικά θα πήγαινα καρφί για oris, αλλά διάβασα πως το κεφάλαιο αμιγώς σπορ ρολόι το έχεις κλείσει.  :)

Σε all around ρολόι το Legend diver με τους συνδιασμούς λουριών σίγουρα είναι βασικό υποψήφιο.

+ 1000 ....του τα λέω και γώ στην πρώτη σελίδα αλλά δεν με ακούει, του έβαλα και εικονίτσες  :D  :D  :D  καλημέρα σε όλους!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 14:55:24 μμ »

σε πιο κλασσικό πιλότο χρονογράφο κ οικονομικό μπορείς να δεις

kirowa

http://www.network54.com/Forum/306982/message/1098614088/Reissue+Issues
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 18:15:54 μμ »
Ωραιο το τουτιμα οντως αλλα ειναι 38αρι. 38,5 για την ακριβεια.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος marios_ch

• Hero Member
  • Ω speedmaster
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 18:33:51 μμ »
να ρωτησω εγω κατι? η ποιοτητα των glycine ειναι αντιστοιχη της τιμης τους? με μια αναζητηση που εκανα ειδα οτι οι τιμες ειναι σχετικα.... πολυ. μηπως πληρωνουμε ενα μεγαλο μερος ιαστοριας και ενα μικροτερο μερος ποιοτητας? το mforce και το sumo πως στεκονται απεναντι σε ρολογια οπως αυτα? (χιλια και πανω) δεν κρυβω πως μονο απο τον Αλεξανδρο ακουσα το lld που μου αρεσει και μενα πολυ, μου εκανε ομως εντυπωση γιατι περιμενα να ειναι απο τα καλητερα σε αυτη την κατηγορια

απο το δικο μου Glycine παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ποιοτητα και συνολικο πακετο αποδοσης τιμης...

δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο μεγαλες εταιρειες........
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 21:18:17 μμ »

απο το δικο μου Glycine παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ποιοτητα και συνολικο πακετο αποδοσης τιμης...

δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο μεγαλες εταιρειες........
σε αυγκριση με καποιο fortis longines sinn?

αυτο?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 03, 2012, 21:21:18 μμ από SYZo »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 21:29:00 μμ »
SINN EZM7

The new EZM 7 Firefighter takes its inspiration from the now retired Sinn EZM 4, which was the first watch that the company designed specifically for timing firefighting and rescue missions. That watch, along with the Sinn EZM 1 are among the most collectible watches released by Sinn.

The Mission Timer (EZM) 7 with its colour-coded bezel is easy to operate, making it child’s play for people using breathing protection apparatus to set and read off the relevant durations – from CSA to LPA.

The rotating bezel can even be set when wearing gloves as with Sinn's U Diving Series.

The EZM 7 Firefighter has been designed for use in the most difficult conditions – it is especially resilient to the penetration of water and dust, to scratches, changes of temperature and the influence of magnetic forces.

The case is fully Tegimented, and features a surface hardness of 1200 Vickers.

And the sapphire crystal glass with anti-reflective coating on both sides and luminous indices ensures optimum readability by day or night. Ideal for heavy-duty use by the fire brigade or rescue services.

This watch is also ideal for heavy duty use by fire department or rescue services.

The case back is nickel free, perfect for those with allergic reactions to case metals. Other features include protection from magnetic fields of up to 80,000 A/m and a copper sulphate capsule to keep the movement free of humidity.

The second time zone can be set directly through the second position of the crown and uses a 24 hour indication to differentiate AM and PM.

Sand-blasted stainless steel case with solid back. Dial is matte black with Arabic numerals and offset date display at 4.  The rotating bezel and dial are elaborately marked with colors and scales to measure elapsed time.

Watch is water resistant to 20 ATM.

The crown has been relocated to the left side of the case as is typical for EZM watches.

This watch measures 43 mm by 12 mm.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 21:32:16 μμ »
Ηλια τα διαβασα αυτα. δεν ξερω ομως η μηχανη του τι παιζει.. αληθεια θα προτιμουσα καποια μηχανη 'λιγο' καλητερη απο την 6r15 που εχω στο alpinist
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιανουάριος 03, 2012, 21:39:24 μμ »
Ηλια τα διαβασα αυτα. δεν ξερω ομως η μηχανη του τι παιζει.. αληθεια θα προτιμουσα καποια μηχανη 'λιγο' καλητερη απο την 6r15 που εχω στο alpinist

Το ξερω οτι τα διαβασες. απλα τα ποσταρα ωστε να τα διαβασουν οι συμφορουμιτες και να σου πουν καμμια γνωμη.

Νομιζω πως εχει ΕΤΑ 2893-2 τοπ. Εξαιρετικη ειναι.....

Ποια.... η μαλλον ποιες μηχανες θεωρεις καλυτερες απο την 6r15?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions