0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 05, 2013, 22:00:52 μμΠαράθεση από: rose στις Ιούνιος 05, 2013, 21:59:52 μμΕνα dive master 500 με 300E σας χαλαει? Ειχα ενα και εδωσα, αξιζει.ηταν καλο?Μετανιωσα που το εδωσα.
Παράθεση από: rose στις Ιούνιος 05, 2013, 21:59:52 μμΕνα dive master 500 με 300E σας χαλαει? Ειχα ενα και εδωσα, αξιζει.ηταν καλο?
Ενα dive master 500 με 300E σας χαλαει? Ειχα ενα και εδωσα, αξιζει.
Ναι ναι το εδωσα.
Παράθεση από: rose στις Ιούνιος 05, 2013, 22:10:22 μμΝαι ναι το εδωσα.Έχει δίκιο ο rose! Εγώ που το πήρα (και το έδωσα στον αδερφό μου) σας λέω αξίζει όσο ελάχιστα quartz από όσα έχουν πέσει στα χέρια μου! Πολύ ΠΟΙΟΤΙΚΟ!ΦιλικάΝίκος
Το βρήκα προσφορά, που την έκρινα πολύ καλή, σε γνωστό κατάστημα της "νύμφης του Θερμαϊκού" και...Με γεια μου...!!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...Από φωτο...Ό,τι μπορώ κάνω...!!!
Το βρήκα προσφορά, που την έκρινα πολύ καλή, σε γνωστό κατάστημα της "νύμφης του Θερμαϊκού" και...Με γεια μου...!!! Μια χαρά "κάθεται" στο χέρι και φαίνεται πολύ στιβαρό και ποιοτικό...!!! :smile: Για τυχόν παρατηρήσεις...Όταν περάσουν μια δυο μερούλες στο χέρι μου...!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.