Κάτσε γιατί μάλλον παρεξηγήθηκε και αυτό που είπα εγώ.
Τονίζω και πάλι ότι είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία που ξεκίνησε και μπράβο στο Νίκο και τα μέλη που το έτρεξαν.
Αυτή τη στιγμή όμως, γίνεται μέσω του φόρουμ μια καλή διαφήμιση στην εταιρία, καθώς εδώ και μερικούς μήνες συζητάμε κατά διαστήματα με καλά λόγια γι’ αυτήν. Εγώ τουλάχιστον αυτό πιστεύω.
Αν δεν είναι αυτό, τι ακριβώς πιστεύεται ότι κερδίζει η εταιρία από την επαφή με το φόρουμ?
Να μάθει τις τάσεις τις αγοράς των ορολογόφιλων του GWF? Αν θέλει κάτι τέτοιο, μπορεί απλά να βάλει έναν υπάλληλο να κάθεται 2 φορές τη μέρα από 15 λεπτά και να κάνει μια “αποδελτίωση” αυτών που γράφονται μέσα στη σχετική κατηγορία θεμάτων.
Μήπως θέλουν απλά να συζητήσουν με άλλους ορολογόφιλους για την αγάπη τους για τα ρολόγια? Τότε απλά μπορούσε να γραφτεί ατομικά σαν μέλος και να μιλάει ανοιχτά με όλους.
Προσωπικά, πιστεύω ότι η επικοινωνία με το φόρουμ έχει σκοπό να γνωρίσουν τα πολλά μέλη του φόρουμ την εταιρία και να σχηματίσουν μια καλή εικόνα γι’ αυτή.
Και κατά τη γνώμη μου πολύ σωστά κάνει και κινείται με αυτόν τον τρόπο.
Άρα πιστεύεις ότι έγινε προσέγγιση από την εταιρεία και το όφελος της είναι η ευρεία και ανεξοδη διαφημίση μεσω του φόρουμ ?
Εξάλλου εγώ είχα πει από παλιά ότι δεν θα είναι κακό να ανοιχτεί το φόρουμ προς τις εταιρίες και να επιτρέπεται μια ελεγχόμενη διαφήμιση με κάποια προνόμια για το φόρουμ, αλλά τότε είχα πάρει ξεκάθαρη απάντηση ότι το φόρουμ δεν δέχεται διαφημίσεις κλπ. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχει αυτό τώρα.
Οπότε ξαναλέω, πολύ καλώς γίνεται η επαφή με την εταιρία και πολύ καλώς διαφημίζεται άμεσα ή έμμεσα η εικόνα της εταιρίας προς τα μέλη του φόρουμ.
Χχχμμμμ. Jumping on conclusions
Δεν είναι έτσι ακριβώς και φυσικά δεν απαντάται με ένα ναι ή όχι
Διαφήμιση άμεση θα ήταν αν μου έλεγαν "πάρε αυτά τα λεφτά έλα εδώ βγάλε φωτογραφίες και γράψε για εμάς"
Προφανώς και δεν υπήρχε καμία σκέψη από εμένα για κάτι τέτοιο ( δεν λέω ότι το είπες)
Καλεστηκαμε σε μια εκδήλωση εννοείται όταν θα γράψουμε για αυτήν είναι έμμεση διαφήμιση ηθελημένη ή μη προς την seiko
Πολύ σωστά ο _ είχε πει ότι σε ένα φόρουμ οι διαφημίσεις δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί δημιουργούνται σχέσεις εξάρτησης
Εκ των πραγμάτων όμως στο βαθμό που κάποιος μπορεί με ένα ποστ να επηρεάσει κόσμο είτε θετικά είτε αρνητικά μπορεί να θεωρηθεί διαφημίση/ δυσφήμιση, μπορει όμως απλά να λέει την άποψη του
Υπάρχουν γενικά ιδέες για διαφήμιση ( δεν είναι επί του παρόντος αλλά το έχουμε συζητήσει στην κατηγορία "ΓΙΑ ΜΕΛΗ") με όφελος προς τα μέλη αλλά έχουν να κάνουν με καταστήματα και εμπόρους και όχι με μια αντιπροσωπεία
Αυτό που λέω όμως είναι ότι επειδή ισχύει αυτό, όπως το βλέπω εγώ, δεν συμφωνώ με τη θέση του να χαιρόμαστε αν μας δώσουν και κανένα ρολόι να ληρώσουμε σα να είμαστε οι ιθαγενείς που τους πετάνε καθρεφτάκια.
Πραγματικά αν ήσουν μπροστά την ώρα που ειπώθηκε αυτό, σίγουρα δεν θα το εκλαμβανες όπως το έγραψες
Αντίθετα, θεωρώ ότι θα ήταν σημαντικό να χτιστεί μια πιο μόνιμη σχέση με την εταιρία με ευρύτερα οφέλη για το φόρουμ, ώστε να είναι και οι δύο πλευρές κερδισμένες και θα δείξει εάν υπάρχει εκτίμηση προς το φόρουμ.
Αυτό συγνώμη αλλά δεν πιστεύω ότι φτηναίνει την επικοινωνία μας με την εταιρία.
Όσο καιρό έχω που
τυχαία γνωριστηκα με τον ιδιοκτήτη της Rist Ελλάς μου βγάζει αυτό που ακριβώς γράφεις
συγγνώμη γενικά σε όλους όσους κάναμε με την συμπεριφορά μας να φαίνεται ότι κάνουμε σαν "χαζοχαρουμενοι" επειδή πιθανόν να μας δωθεί ένα ρολόι.
Ξαναγράφω αν μπορούσατε να είσαστε όλοι εκεί θα βλέπατε και θα "ζούσατε" πράγματα που δεν μπορούν να μεταφερθούν δια του γραπτού λόγου.
Όπως προείπα εδώ θα είμαστε