Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση με Rist Hellas - ρεπορτάζ  (Αναγνώστηκε 25995 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
Απ: Συνάντηση με Rist Hellas - ρεπορτάζ
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 15:11:00 μμ »
Το ότι προσκλήθηκε και παραβρέθηκε το φόρουμ στην επίσημη παρουσίαση της νέας αντιπροσωπείας ενός εκ των μεγαλύτερων ονομάτων στο χώρο της ωρολογοποιίας νομίζω μας τιμά όλους και πολύ περισσότερο τον Νίκο ,ο οποίος  δεν κράτησε την επαφή σε προσωπικό επίπεδο αλλά την μοιράστηκε με όλα τα μέλη .Και μόνο η παρουσία μας ως φόρουμ στο γεγονός αυτό ήταν  μεγάλο κέρδος και αναγνώριση της δυναμικής μας στον χώρο .Δεν θα πρέπει να μετριούνται νομίζω όλα με χρήματα η ποσοστά έκπτωσης.
friendly
0
funny
0
like
6
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Gnl1977,yannisb,criss6,Revilles,pugman,Karthan7,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 15:25:11 μμ »
Ή με εκατοστά.
Πες τα Σπύρο!

friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Spyoly,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 15:31:16 μμ »
Λοιπόν, για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις...:
- Τα μέλη του GWF που παραβρέθηκαν στην συνάντηση, σίγουρα δεν πήγαν εκεί για τον μπουφέ. Πήγαν γιατί θεώρησαν αρκούντως τιμητικό το γεγονός ο αντιπρόσωπος δύο μεγάλων εταιρειών θέλησε μια επαφή με το μεγαλύτερο ωρολογιακό φόρουμ στην χώρα μας. (Όπως επίσης θετικότατο είναι πως οι άνθρωποι παρακολουθούν τα νήματα του φόρουμ, στην προσπάθεια τους ίσως να πιάσουν τον σφυγμό των ατόμων που ασχολούνται με το θέμα ρολόι).

- Ειλικρινά, το θέμα με τα "οφέλη" για τα μέλη, δεν μπορώ να το κατανοήσω. Αν κάποιος περίμενε πως από αυτήν την πρώτη επαφή θα μπορούσε να προκύψει δυνατότητα εκπτώσεων, επέκταση εγγύησης, πρόσβαση σε μοντέλα άλλων αγορών (εδώ γελάμε), κτλ, μάλλον ζεί εκτός πραγματικότητας.
( Για παράδειγμα, πώς μπορεί να δινόταν επέκταση εγγύησης από το αντιπρόσωπο ? Θα πήγαινε πχ κάποιος στο καταστημα και κατά την αγορά θα έλεγε "είμαι μέλος του GWF, θέλω την εκτεταμένη εγγύηση στο ρολόι??? " )  :D :D :D

- Την κουβέντα με τους ανθρώπους της Rist μονοπώλησε η Seiko, όπως ήταν φυσικό αφού ήμουν εκεί.  ;D ;D
Το πρώτο που ερωτηθήκαμε ήταν τί περιμένουμε ως καταναλωτές με λίγη παραπάνω γνώση απο τον μέσο αγοραστή , στο κομμάτι προβολής της εταιρείας. Τί θέλουμε να δούμε να γίνεται.  Έγινε επίσης κουβέντα για τα παράπονα μας, και εκεί φυσικά τέθηκαν τα θέματα QC και αυξήσεων των τιμών χωρίς ανάλογη αυξηση της ποιότητας- ειδικά των μηχανισμών. Αυτό που μας μεταφέρθηκε είναι πως τα παράπονα φτάνουν εκεί που πρέπει να ακουστούν πλέον και γίνονται κινήσεις βελτίωσης (αυτό θα το δείξει ο χρόνος, προφανώς).

Φυσικά, απο αυτήν την πρώτη επαφή πρέπει να κρατήσουμε πως υπάρχει η διάθεση να συνεχιστεί η επικοινωνία και αυτό είναι το σημαντικό, κατά την ταπεινή μου γνώμη.
friendly
0
funny
0
like
4
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,criss6,pugman,Karthan7,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 15:36:50 μμ »
Να το πούμε κι αυτό.

Είναι όφελος ότι κάποιος μας ακούει. Θετικό!

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 15:38:58 μμ »
Γιώργο 77,καλά τα λες εσύ,αλλά υπάρχει πάντα και άλλο κομμάτι,εγώ θα τους πω για την ποιότητα τους?Να το δουν και να το φτιάξουν!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 15:40:04 μμ »
Και εγώ σας ακούω να ξέρετε

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 15:53:11 μμ »
Ωχ, εμφανίστηκε κι η μαύρη βίβλος...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 15:55:14 μμ »
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να εκφράσουμε και μια διαφορετική άποψη χωρίς να παραποιούνται αυτά που λέμε και να αρχίζει ο χλευασμός.

Δλδ δεν μπορεί να βλέπει κάποιος και κάτι διαφορετικό σε αυτή τη συνάντηση χωρίς να μειώνει την αξία του γεγονότος και των μελών που συμμετείχαν?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 16:00:08 μμ »
Δεν έχω παρατηρήσει σε όλη την συζήτηση χλευασμό
Θα τα ξαναδιαβάσω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 16:09:08 μμ »
Λέω ότι η αντιπροσωπεία είναι αντιπροσωπεία. Η αντιπροσωπεία κάνει deals με τους εμπόρους. Κι εμείς ως υποψήφιοι αγοραστές ψωνίζουμε από εμπόρους. Οι έμποροι δεν έχουν μία φίρμα, έχουν πχ 10 ή 20. Οι έμποροι είναι πολλοί.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η επαφή με τη Rist είναι κάτι αδιάφορο. Αλλά νομίζω ότι ο έμπορος είναι πιο ευέλικτος σε θέματα τιμών ή εκπτώσεων.

Να τονίσω ότι δεν κρίνω ούτε κάνω παρατηρήσεις. Σκέψεις ρίχνω. Και ίσως κάποιες να είναι λάθος. Θα χαιρόμουν να μάθω αν σκέφτομαι με λάθος τρόπο.

Από εδώ το πρώτο ποστ:
Απάντηση, ο έμπορος κάνει εκπτώσεις πολύ σωστά τα λες.
Εμείς πήγαμε σε μια εκδήλωση, μιας αντιπροσωπείας, οχι για να πάρουμε εκπτώσεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 16:10:14 μμ »
Κάτσε γιατί μάλλον παρεξηγήθηκε και αυτό που είπα εγώ.

Τονίζω και πάλι ότι είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία που ξεκίνησε και μπράβο στο Νίκο και τα μέλη που το έτρεξαν.

Αυτή τη στιγμή όμως, γίνεται μέσω του φόρουμ μια καλή διαφήμιση στην εταιρία, καθώς εδώ και μερικούς μήνες συζητάμε κατά διαστήματα με καλά λόγια γι’ αυτήν. Εγώ τουλάχιστον αυτό πιστεύω.

Αν δεν είναι αυτό, τι ακριβώς πιστεύεται ότι κερδίζει η εταιρία από την επαφή με το φόρουμ?
Να μάθει τις τάσεις τις αγοράς των ορολογόφιλων του GWF? Αν θέλει κάτι τέτοιο, μπορεί απλά να βάλει έναν υπάλληλο να κάθεται 2 φορές τη μέρα από 15 λεπτά και να κάνει μια “αποδελτίωση” αυτών που γράφονται μέσα στη σχετική κατηγορία θεμάτων.
Μήπως θέλουν απλά να συζητήσουν με άλλους ορολογόφιλους για την αγάπη τους για τα ρολόγια? Τότε απλά μπορούσε να γραφτεί ατομικά σαν μέλος και να μιλάει ανοιχτά με όλους.

Προσωπικά, πιστεύω ότι η επικοινωνία με το φόρουμ έχει σκοπό να γνωρίσουν τα πολλά μέλη του φόρουμ την εταιρία και να σχηματίσουν μια καλή εικόνα γι’ αυτή.
Και κατά τη γνώμη μου πολύ σωστά κάνει και κινείται με αυτόν τον τρόπο.

Εξάλλου εγώ είχα πει από παλιά ότι δεν θα είναι κακό να ανοιχτεί το φόρουμ προς τις εταιρίες και να επιτρέπεται μια ελεγχόμενη διαφήμιση με κάποια προνόμια για το φόρουμ, αλλά τότε είχα πάρει ξεκάθαρη απάντηση ότι το φόρουμ δεν δέχεται διαφημίσεις κλπ. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχει αυτό τώρα.

Οπότε ξαναλέω, πολύ καλώς γίνεται η επαφή με την εταιρία και πολύ καλώς διαφημίζεται άμεσα ή έμμεσα η εικόνα της εταιρίας προς τα μέλη του φόρουμ.

Αυτό που λέω όμως είναι ότι επειδή ισχύει αυτό, όπως το βλέπω εγώ, δεν συμφωνώ με τη θέση του να χαιρόμαστε αν μας δώσουν και κανένα ρολόι να κληρώσουμε σα να είμαστε οι ιθαγενείς που τους πετάνε καθρεφτάκια. 

Αντίθετα, θεωρώ ότι θα ήταν σημαντικό να χτιστεί μια πιο μόνιμη σχέση με την εταιρία με ευρύτερα οφέλη για το φόρουμ, ώστε να είναι και οι δύο πλευρές κερδισμένες και θα δείξει εάν υπάρχει εκτίμηση προς το φόρουμ.

Αυτό συγνώμη αλλά δεν πιστεύω ότι φτηναίνει την επικοινωνία μας με την εταιρία.

Βασίλη ωραία όλα αυτά που λες, μπορούν να παρερμηνευτουν όμως σε μεγάλο βαθμό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 16:16:32 μμ »
Βασίλη ωραία όλα αυτά που λες, μπορούν να παρερμηνευτουν όμως σε μεγάλο βαθμό
Νίκο μου, ο καθένας μπορεί να παρερμηνεύσει και να πατραποιήσει ό,τι θέλει βάσει του πως τον εξυπηρετεί.

Χαίρομαι πραγματικά που μείνατε ικανοποιημένοι από τη συνάντηση!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions
My way...

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 16:49:13 μμ »
Κάτσε γιατί μάλλον παρεξηγήθηκε και αυτό που είπα εγώ.

Τονίζω και πάλι ότι είναι πολύ σημαντική η επικοινωνία που ξεκίνησε και μπράβο στο Νίκο και τα μέλη που το έτρεξαν.

Αυτή τη στιγμή όμως, γίνεται μέσω του φόρουμ μια καλή διαφήμιση στην εταιρία, καθώς εδώ και μερικούς μήνες συζητάμε κατά διαστήματα με καλά λόγια γι’ αυτήν. Εγώ τουλάχιστον αυτό πιστεύω.

Αν δεν είναι αυτό, τι ακριβώς πιστεύεται ότι κερδίζει η εταιρία από την επαφή με το φόρουμ?
Να μάθει τις τάσεις τις αγοράς των ορολογόφιλων του GWF? Αν θέλει κάτι τέτοιο, μπορεί απλά να βάλει έναν υπάλληλο να κάθεται 2 φορές τη μέρα από 15 λεπτά και να κάνει μια “αποδελτίωση” αυτών που γράφονται μέσα στη σχετική κατηγορία θεμάτων.
Μήπως θέλουν απλά να συζητήσουν με άλλους ορολογόφιλους για την αγάπη τους για τα ρολόγια? Τότε απλά μπορούσε να γραφτεί ατομικά σαν μέλος και να μιλάει ανοιχτά με όλους.

Προσωπικά, πιστεύω ότι η επικοινωνία με το φόρουμ έχει σκοπό να γνωρίσουν τα πολλά μέλη του φόρουμ την εταιρία και να σχηματίσουν μια καλή εικόνα γι’ αυτή.
Και κατά τη γνώμη μου πολύ σωστά κάνει και κινείται με αυτόν τον τρόπο.

Άρα πιστεύεις ότι έγινε προσέγγιση από την εταιρεία και το όφελος της είναι η ευρεία και ανεξοδη διαφημίση μεσω του φόρουμ ?

Παράθεση
Εξάλλου εγώ είχα πει από παλιά ότι δεν θα είναι κακό να ανοιχτεί το φόρουμ προς τις εταιρίες και να επιτρέπεται μια ελεγχόμενη διαφήμιση με κάποια προνόμια για το φόρουμ, αλλά τότε είχα πάρει ξεκάθαρη απάντηση ότι το φόρουμ δεν δέχεται διαφημίσεις κλπ. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά έχει αυτό τώρα.

Οπότε ξαναλέω, πολύ καλώς γίνεται η επαφή με την εταιρία και πολύ καλώς διαφημίζεται άμεσα ή έμμεσα η εικόνα της εταιρίας προς τα μέλη του φόρουμ.

Χχχμμμμ. Jumping on conclusions
Δεν είναι έτσι ακριβώς και φυσικά δεν απαντάται με ένα ναι ή όχι

Διαφήμιση άμεση θα ήταν αν μου έλεγαν "πάρε αυτά τα λεφτά έλα εδώ βγάλε φωτογραφίες και γράψε για εμάς"
Προφανώς και δεν υπήρχε καμία σκέψη από εμένα για κάτι τέτοιο ( δεν λέω ότι το είπες)
Καλεστηκαμε σε μια εκδήλωση εννοείται όταν θα γράψουμε για αυτήν είναι έμμεση διαφήμιση ηθελημένη ή μη προς την seiko

Πολύ σωστά ο _ είχε πει ότι σε ένα φόρουμ οι διαφημίσεις δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί δημιουργούνται σχέσεις εξάρτησης

Εκ των πραγμάτων όμως στο βαθμό που κάποιος μπορεί με ένα ποστ να επηρεάσει κόσμο είτε θετικά είτε αρνητικά  μπορεί να θεωρηθεί διαφημίση/ δυσφήμιση, μπορει όμως απλά να λέει την άποψη του

Υπάρχουν γενικά ιδέες για διαφήμιση ( δεν είναι επί του παρόντος αλλά το έχουμε συζητήσει στην κατηγορία "ΓΙΑ ΜΕΛΗ")  με όφελος προς τα μέλη αλλά έχουν να κάνουν με καταστήματα και εμπόρους και όχι με μια αντιπροσωπεία

Παράθεση
Αυτό που λέω όμως είναι ότι επειδή ισχύει αυτό, όπως το βλέπω εγώ, δεν συμφωνώ με τη θέση του να χαιρόμαστε αν μας δώσουν και κανένα ρολόι να ληρώσουμε σα να είμαστε οι ιθαγενείς που τους πετάνε καθρεφτάκια. 

Πραγματικά αν ήσουν μπροστά την ώρα που ειπώθηκε αυτό,  σίγουρα δεν θα το εκλαμβανες όπως το έγραψες

Παράθεση
Αντίθετα, θεωρώ ότι θα ήταν σημαντικό να χτιστεί μια πιο μόνιμη σχέση με την εταιρία με ευρύτερα οφέλη για το φόρουμ, ώστε να είναι και οι δύο πλευρές κερδισμένες και θα δείξει εάν υπάρχει εκτίμηση προς το φόρουμ.

Αυτό συγνώμη αλλά δεν πιστεύω ότι φτηναίνει την επικοινωνία μας με την εταιρία.

Όσο καιρό έχω που τυχαία γνωριστηκα με τον ιδιοκτήτη της Rist Ελλάς μου βγάζει αυτό που ακριβώς γράφεις

συγγνώμη γενικά σε όλους όσους κάναμε με την συμπεριφορά μας να φαίνεται ότι κάνουμε σαν "χαζοχαρουμενοι" επειδή πιθανόν να μας δωθεί ένα ρολόι.

Ξαναγράφω αν μπορούσατε να είσαστε όλοι εκεί θα βλέπατε και θα "ζούσατε" πράγματα που δεν μπορούν να μεταφερθούν δια του γραπτού λόγου.

Όπως προείπα εδώ θα είμαστε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 16:52:23 μμ »
Πολύ σωστά ο _ είχε πει ότι σε ένα φόρουμ οι διαφημίσεις δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί δημιουργούνται σχέσεις εξάρτησης

Εκτός αν διαφημίζει άσχετα προϊόντα με το θέμα του φόρουμ

Πχ γλαστρες
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουάριος 28, 2022, 16:54:01 μμ »
Έλα ρε Νίκο που δεν κατάλαβες τι γράφω και δίνεις αυτές τις ερμηνείες στα λεγόμενά μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions