Επειδή τα 3 Venture σαν πολλά είναι, αποφάσισα τα 2 να μην υπάρχουν στο πλάνο.
& το 1 που απέμεινε είναι το
Field Medic.
Παρά τα θέματα που έχει, όπως το μικρό μέγεθος, τη μη ξεκάθαρη φύση του dial (δεν μοιάζει & πολύ με field), τον αδιάφορο για μένα χρονογράφο με την έλλειψη δευτερολεπτοδείκτη (wtf) & τον panda χρωματισμό (που ήδη έχω), πληρεί αρκετές από τις προϋποθέσεις που έχω για το επόμενο ρολόι, όπως ο πρωτότυπος σχεδιασμός της κάσας, το τιτάνιο & το full lume.
Bonus, η θεματολογία & το case back.

Επέστρεψε σαν σκέψη & το
Contar, πορτογαλική micro brand που κυκλοφόρησε το 1ο της μοντέλο.
Γιατί επιμένω τόσο πολύ με το συγκεκριμένο.
Στο μυαλό μου το φαντάζομαι σαν ελληνική προσπάθεια (όνειρα), να προσπαθούσε δλδ κάποιος να κυκλοφορήσει/πουλήσει με χρηματοδοτήσεις από πλατφόρμες, το 1ο του ρολόι.
Θα ήθελα να συμμετάσχω σε 1 τέτοια προσπάθεια, έστω & αν στην πραγματικότητα, μιλάμε για κάτι πορτογαλικό...
Κατά τα άλλα μιλάμε για 40ρι ατσάλινο field με ελαφρές επιρροές από πιλότο, ζαφείρι, ιδιαίτερο case back για να περνάει από κάτω το nato χωρίς να σηκώνει το ρολόι, quartz μηχανισμό από Seiko, με δευτερολεπτοδείκτη σε subdial, χωρίς ημερομηνία...

Αυτό το τελευταίο, μαζί με τους δείκτες, που είναι στην καλύτερη αδιάφοροι, είναι για μένα τα κύρια αρνητικά.
Η τιμή του
€160, ίσως οριακή για τα χαρακτηριστικά & την ταπεινή του καταγωγή.

Από τα 2, θα προτιμούσα το Boldr για να πω την αλήθεια.
Είναι πιο διαφορετικό, έχει & εξωτικά υλικά.
Το σκέφτομαι με κάποιο κόκκινο fkm tropical, θα γίνει πραγματικό αστέρι.
Θα προτιμούσα να μην έχει σχεδόν τα διπλά σε σχέση με το Contar, αλλά το
ότι πληρώνεις-παίρνεις, μάλλον ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του.
Περιμένω να εμφανιστεί ο πιλότος της AddiesDive, πιθανό τη Δευτέρα (ποτέ ξανά παραγγελία από Ali, έχω ξεχάσει τι έχω παραγγείλει).
Να δω πώς είναι, αν θα τον κρατήσω & θα κινηθώ αναλόγως.