Γενικα εχω αρχισει να βλεπω τα ρολογια με εντελως αλλη οπτικη, μετα το διαβασμα εδω μεσα.
Επισης εχω καταλαβει οτι δεν θα παρω μονο ενα ρολοι. 
Αυτό είναι ευχάριστο, είσαι σε καλό δρόμο.
Μην βιαστής όμως να ικανοποιήσεις όλες τις ορέξεις σου αμέσως. Η διαδρομή είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα.
Όλες οι προτάσεις που σου έχουν γίνει εδώ από τα παιδία, που και γνωρίζουν και έχουν-είχαν πολλά ρολόγια στην κατοχή τους, είναι εξαιρετικές.
Έχουν αναφερθεί ρολόγια που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν και μια μικρή συλλογή.
Έχε υπόψη σου ότι αρκετοί φίλοι εδώ μέσα θα προτιμούσαν να κατασταλάξουν σε μία μικρή συλλογή των τριών - τεσσάρων ρολογιών.
Με πολλά ρολόγια η μπάλα χάνεται.
Τα λέω αυτά γιατί ενδεχομένως και εσύ σιγά-σιγά να θέλεις να χτίσης την συλλογή σου. Οπότε μια καλή αρχή είναι επιβεβλημένη.
Ούτε και εγώ θα σου πρότεινα τα Christopher Ward . Είναι ποιοτικά ρολόγια αλλά νομίζω ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Για παράδειγμα εμένα πολύ θα μου άρεσε ένας συνδυασμός από:
ένα
Oris Divers 65 ή
Longines Legend Diver (λίγο μεγάλο για τον καρπό σου) ή
Seiko SPB185/ SPB187/ SPB143ένα
Longines Spiritκαι ένα
Laco B Dial για pilot.
Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι όποιο ρολόι και να επιλέξεις, από αυτά που σου προτείνονται θα έχεις κάνει μια καλή αρχή και βλέπεις αργότερα. Αρκεί σε εσένα να αρέσει, εσύ θα το φοράς.
Πρόσεξε μόνο λίγο το μέγεθος και μην παρασυρθείς από αυτό που θέλει να σου πουλήσει ο κάθε πωλητής.
Για τον καρπό σου εγώ θα κοιτούσα κάτι στα 38-40mm, ίσως και λίγο μεγαλύτερο ανάλογα το ρολόι.