Σήμερα μετά από μια κουραστική μέρα μπήκα σε αυτό το νήμα γιατί είχα στο παρελθόν ίδιο ρολόϊ (μετάνιωσα που το έδωσα και ελπίζω στο μέλλον να το ξαναπάρω) το οποίο βέβαια δεν με είχε προδώσει ποτέ

sun power!
Επειδή διέκρινα μια ψυχράδα ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος!...άλλωστε αυτό είναι και το ωραίο στη ζωή να διαφωνούμε

Προσωπικά διακρίνω δύο διαφορετικές σχολές που δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ τους μιας και μιλάμε για τελείως αντιδιαμετρικά πράγματα!
Τα quartz είναι μια σχολή από μόνα τους με πολλά καλούδια και αξιόλογες ρολογάρες άνα το παρελθόν-παρόν-μέλλον αλλά και με πολλές όχι αξίες λόγου μηχανές όπως ειπώθηκε.
Τα αυτόματα-μηχανικά τώρα μιλάμε για τελείως άλλη προσέγγιση μιας και συμφωνώ απόλυτα με το Σπύρο.
Είναι λάθος να συγκρίνουμε..το καθένα για την "χρήση" του
Έχω δώσει στο παρελθόν 1800€ για ecodrive και δεν με ενδιέφερε καθόλου ο μηχανισμός του μιας και τα υλικά κατασκευής του ήταν κυριολεκτικά διαστημικά bn7020(έχω κάνει και παρουσίαση προ ετών για το κτήνος

Το λέω αυτό γιατί σημαντικό δε είναι το ποσό ή η μηχανή του ρολογιού (όχι πως είναι αμελητέα αλλά..) αλλά το κλικ που θα σου κάνει όταν το πρωτοδείς....
Δυστυχώς η ευτυχώς τα μεγαλύτερα "κλικ" προσωπικά τα δέχομαι πλέον από τα αυτόματα-κουρδιστά-springdrive-kinetic και όχι τόσο από τα quartz. (Μη παρεξηγηθώ λατρεύω τα quartz)
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk