Αποστολέας Θέμα: Υπάρχει θέμα με την Rolex Cal.3235 ?  (Αναγνώστηκε 16369 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Υπάρχει θέμα με την Rolex Cal.3235 ?
« Απάντηση #75 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 01:03:22 πμ »
Προτιμώ να το δει ο τεχνικός

Όχι εγώ επιμένω να το δει ο Γιώργος_Ι εδώ και τώρα.

Μα βρε _ εννοείται ότι θα το πάει στο service. Λες να το ανοίξει μόνος του και να πάρει τηλέφωνο τον _Ι να του δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξει;

Αυτά που γράφει ο _Ι δεν είναι υποχρεωτικό να τα διαβάζουμε. Δεν διαβάζουμε όλοι όλα. Σε αυτή την περίπτωση όμως κι εγώ παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις εξηγήσεις κι επεξηγήσεις του _Ι.

Λέγε Γιώργο_Ι η πλατιά μου μάζα σε παρακολουθεί.
friendly
0
funny
1
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
criskalts,
Members reacted like:
Lakis,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 01:57:11 πμ »
PIT,πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει κάποιος,σε μια δύσκολη στιγμή! :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 02:26:53 πμ »
PIT, πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει κάποιος,σε μια δύσκολη στιγμή! :)

Δεν βασανιζομαι...απλα ειχα ορεξη να διαβασω καποια πραγματα που γραφονται στο εξωτερικο...γιατι εδω στην Ελλαδα δεν εχει ανοιξει μυτη....

Το ρολοι θα παει για ελεγχο οπως ειπα και θελω να πιστευω οτι θα λυθει το προβλημα...το οποιο προβλημα ξαναπιστευω οτι τους ειναι γνωστο....

Ο άνθρωπας, @chris70 , δήλωσε ότι θα πάει για σέρβις. Ειναι ακόμα στην εγγύηση. Ηθελαν και ραντεβού. Οπότε, είναι θέμα μερικών ημερών. Αρα, προφανώς, και δεν θα ........

Ο ενδιαφερόμενος, έχω την αίσθηση ότι το ανεφερε εδώ για να ακουσει κάποιες απόψεις.

Και άκουσε αρκετές. Ισως παραπάνω από όσα ήλπιζε στην ...............απελπισία του  :D :D :D :D

Ειδε σχέδια, είδε φωτό, είδε τεχνικές αναλύσεις, που αν μη τι άλλο, του έδωσαν την εικόνα ενός συνόλου, που ενδιαφέρθηκε, έψαξε, ασχολήθηκε.

Αν ήμουν συντελεστής του φόρουμ, θα ήμουν υπερήφανος που έχω τέτοια μέλη, με τέτοιο βάθος γνώσεων και χαρούμενος για την ανταπόκριση στο πρόβλημα ενός άλλου μέλους.

Οπότε, άσε τον κόσμο να εκφραστεί ελεύθερα, και τις πλατιές λαϊκές μάζες να κρίνουν.  :o

friendly
0
funny
0
like
3
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
chris70,sea_dweller,pugman,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 02:34:46 πμ »
Για τον εαυτό σας μιλάτε?οκ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 09:18:10 πμ »
PIT,πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει κάποιος,σε μια δύσκολη στιγμή! :)

Έγινε λέει κάποτε ένα παγκόσμιο συνέδριο επιστημόνων για να αποφασίσουν οι επιστήμονες ποιο είναι το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο. Μεταξύ αυτών τρεις κορυφαίοι ένας Γερμανός, ένας Αμερικάνος κι ένας Έλληνας.
Λέει ο Γερμανός "Το πιο γρήγορο πράγμα είναι ο ήχος. Μιλάω εγώ και με ακούτε όλοι μέσα σε αυτή την αίθουσα."
Παίρνει το λόγο ο Αμερικάνος "λυπάμαι" λέει "το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο είναι η ταχύτητα του φωτός". Ναι ναι ακούστηκε από όλους τους επιστήμονες.
"Κύριοι κύριοι" φωνάζει ο Έλληνας "το πιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο είναι το κόψιμο!" ... Σιωπή στο ακροατήριο... και συνεχίζει ο Έλληνας "Διότι αν σε πιάσει ούτε κιχ προλαβαίνεις ούτε το φως να ανάψεις!".

Οπότε σε μια δύσκολη στιγμή εύχομαι να είναι κάποιος κοντά σε λεκάνη.
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
pugman,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 09:22:31 πμ »
Πόσα σέρβις έχεις κάνει?Γιατί αν είναι αρκετά, δε θα μου λεγες ανέκδοτα, αγόρι μου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 09:52:12 πμ »
Εγώ προσωπικά, κανένα.
Δεν είναι δική μου δουλειά.
Τα δίνω σε ωρολογοποιό όπως φαντάζομαι θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος, πόσο δε μάλλον εάν πρόκειται για ρολόι αξίας.

Μα πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σε έχει ενοχλήσει; Τι πιστεύεις, ότι θα αποφασίσει κάποιος να κάνει στο Rolex του μόνος του το service ή επισκευή;

Εγώ απολαμβάνω αυτά που διαβάζω από τον Γιώργο. Παρακολουθώ 2-3 κανάλια στο YouTube από ωρολογοποιούς, αλλά δεν τα καταλαβαίνω πάντα αυτά που λένε. Ο Γιώργος τα λέει στη γλώσσα μου και ξαφνικά φωτίζομαι.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις πει δέκα φορές να το πάει στο service. Πού αλλού να το πάει; Και μιας και είναι στην εγγύηση θα το πάει στο επίσημο.
Δεν είναι σύνηθες κάποιος που ασχολείται με κάτι αν του χαλάσει να αναζητήσει πληροφορίες σε ένα forum; Αυτοκίνητα, φωτογραφικά... Ρολόγια. Δεν είπε κανείς ότι θα αγοράσει μια περιουσία εργαλεία για να ανοίξει μόνος του το Rolex.

Βρε μυστήρια πράγματα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 09:59:25 πμ »
Πόσα σέρβις έχεις κάνει?Γιατί αν είναι αρκετά, δε θα μου λεγες ανέκδοτα, αγόρι μου

Επίσης τα "αγόρι μου" πρόσεξέ τα. Δεν θα ήθελα να σου δημιουργήσω προσδοκίες. Δεν είμαι αρνητής γυναικών.

Και μιας και είσαι πολύ πιο έμπειρος ωρολογιακά θα πρέπει να ξέρεις ότι όποιος έχει τα γένια πρέπει να έχει και τα χτένια και ότι με πορδές δεν βάφονται τα αβγά και ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.

Θα έχω δώσει 10 ή 15 ή 20 χιλιάρικα για ρολόι και θα λυπηθώ τα 500 του service; Μάλλον κάτι δεν θα έχω καταλάβει σωστά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 10:12:55 πμ »
Μου πετάς την μπάλα στην εξέδρα,ασε κατάλαβα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 10:18:24 πμ »
Εγώ προσωπικά, κανένα.
Δεν είναι δική μου δουλειά.
Τα δίνω σε ωρολογοποιό όπως φαντάζομαι θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος, πόσο δε μάλλον εάν πρόκειται για ρολόι αξίας.

Μα πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι σε έχει ενοχλήσει; Τι πιστεύεις, ότι θα αποφασίσει κάποιος να κάνει στο Rolex του μόνος του το service ή επισκευή;

Εγώ απολαμβάνω αυτά που διαβάζω από τον Γιώργο. Παρακολουθώ 2-3 κανάλια στο YouTube από ωρολογοποιούς, αλλά δεν τα καταλαβαίνω πάντα αυτά που λένε. Ο Γιώργος τα λέει στη γλώσσα μου και ξαφνικά φωτίζομαι.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις πει δέκα φορές να το πάει στο service. Πού αλλού να το πάει; Και μιας και είναι στην εγγύηση θα το πάει στο επίσημο.
Δεν είναι σύνηθες κάποιος που ασχολείται με κάτι αν του χαλάσει να αναζητήσει πληροφορίες σε ένα forum; Αυτοκίνητα, φωτογραφικά... Ρολόγια. Δεν είπε κανείς ότι θα αγοράσει μια περιουσία εργαλεία για να ανοίξει μόνος του το Rolex.

Βρε μυστήρια πράγματα...
Αν δεν ανοιχτεί το ρολόι όλα τα άλλα είναι θεωρίες που δε βοηθούν,το αντίθετο μαλλον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 10:19:34 πμ »
Ο επίσημος είναι πιο ακριβός για σέρβις,αλλά πολλές φορές είναι μονόδρομος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 10:37:56 πμ »
Ο επίσημος είναι πιο ακριβός για σέρβις,αλλά πολλές φορές είναι μονόδρομος
Δρόμος με αδιέξοδο είναι με τα 500αρια που χρεώνουν 😎
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 10:44:05 πμ »
Γενικά τα σέρβις είναι ακριβά,ειδικά εξωτερικό αν ο ανεξάρτητος ήθελε 350 και ο επίσημος 450 είναι μεγάλο δίλημμα,θα εξαρτηθεί από τι πρέπει να γίνει στο ρολοι
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 12:54:40 μμ »
Μου πετάς την μπάλα στην εξέδρα,ασε κατάλαβα

Ήμουν σίγουρος ότι θα καταλάβαινες, αλλιώς δεν θα σου απευθυνόμουν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιανουάριος 10, 2022, 13:15:52 μμ »
Αν δεν ανοιχτεί το ρολόι όλα τα άλλα είναι θεωρίες που δε βοηθούν,το αντίθετο μαλλον

Ειναι δηλωμένη η απόφαση του @chris70 να το πάει στο σέρβις. :)

Δεν το κοπάνησε, δεν έσπασε το κρύσταλο, δεν το γέμισε νερά, δεν το πάτησε με το αυτοκίνητο. :o

Μια παρατήρηση είχε, που φαίνεται την έχουν οι μηχανές αυτές.

Και είναι και ακόμα σε εγγύηση. Αρα ? Λες να το κρατήσει έτσι ή να πάει αλλού ? Στο επίσημο θα πάει. ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

Από την άλλη, όσοι παρακολουθούν το συγγραφικό μου έργο ( Sic !  ;D ), γνωρίζουν καλά ότι, είμαι αυτός που πάντα συνιστά τα ρολόγια να ανοίγονται. Σε κάθε περίπτωση.  8) Το τι μπορεί να δεί κανείς στην "νεκροψία", δεν το φαντάζεται ποτέ !  :-[

Τα ρολόγια, τα μηχανικά τουλάχιστον  ::) , είναι μηχανισμοί ακριβείας, που απαιτούν έλεγχο / συντήρηση απο ειδικους ανθρώπους με γνώση.

Και η κορωνάτη, θεωρητικά, εκπαιδεύει τους τεχνίτες της, στα ειδικά της εργαλεία και πρακτικές.

Στα βίδεα του γιου τιούμπ, υπάρχουν κάποιοι, που αναφέρουν σαφώς, ότι δεν είναι εκπαιδευμένοι τεχνικοί από την συγκεκριμενη, αλλά, λόγω εμπλοκης ετών, τολμούν να τα ανοιγουν.

Και στην Αθήνα, υπάρχουν και κάποιοι τεχνικοί, που τα ανοίγουν, ( ξερω προσωπικά 3 ), αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχουν όλοι πρόσβαση σε ανταλλακτικά.

Και εδώ, που το "αγροτεμάχιο" είναι ακόμα σε εγγύηση, και ίσως απαιτηθεί νέο pivot, ειναι υποχρεωμένος να το πάει εκεί. Θέλει δεν θέλει. Για να προστατέψει, θεωρητικά τουλάχιστον, το περιουσιακό του στοιχείο. Και δεν το λέω από την άποψη της αξίας. Το λέω απο άποψη ορθής επισκευής / λειτουργίας και διάρκειας ζωής.

Και μια σημείωση.

Αραγε, θα τον ενημερώσουν αν το pivot είχε φθορά και αν έκαναν την αλλαγή ? ή τι άλλο βρήκαν ?.   ::) ή θα το θάψουν ?

Για τις πλατιές λαϊκές μάζες που δεν με γνωρίζουν, να επαναλάβω ότι η εμπλοκή μου με τα ρολόγια ( βίτσιο θα το έλεγα  ), αρχισε πάρα πολύ νωρίς, και από τα 9-10, ξεροστάλιαζα σε πάγκους τεχνιτών.
Επισυνάπτω φωτό του μικρού μου, που τον οδήγησα στους ίδιους δρόμους ( .....με πλήρη αποτυχία  :'( :'( :'( :'( ).

Εδώ, ειναι 10 χρονώνανε. ;D Και η μηχανή, είναι μία Vacheron.

friendly
1
funny
0
like
1
wow
0
Members reacted friendly:
kostasios,
No reactions
Members reacted like:
P.I.T.,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.