Αποστολέας Θέμα: Το πρώτο μου ρολόι  (Αναγνώστηκε 12577 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Το πρώτο μου ρολόι
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 01:44:38 πμ »
Αν δεν είσαι τρολ,...

Δεν έχεις κανένα λόγο να εξαντλήσεις το budget σου.. Αν δεν ξέρεις την longines σίγουρα θα ξέρεις την Tag..

Πολύ σημαντικό (αν δεν είσαι τρολ)... Θέλεις να "φαινονται" τα χρήματα που έδωσες - στις πλατιές λαϊκές μάζες - η όχι? Αν θέλεις τότε οι επιλογές σου είναι πραγματικά περιορισμένες.. Αν όχι, οι επιλογές σου είναι πάρα πολλές και χωρίς να χρειάζεται να πας τόσο ψηλά.

Ρε συ, ξέρεις ποιός είναι. ::)

Ειναι κάποιος που αλλάζει ρολόγια συνέχεια, και κάνει ερωτήσεις με άλλο προφίλ, για να

* ελέγξει την πιστότητά μας έναντι ανταγωνισμού από την συγκεκριμένη μάρκα / άλλα φόρουμ  :o
* δεί μήπως κάτι μέχρι τα 5.000 του έχει ξεφύγει :P
* διατηρήσει το ανταγωνιστικό πνεύμα ( καβγάδες ), μήπως και μας πάρει ο ύπνος. :-*

Αλεξ, σε πήραμε χαμπάρι  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 02:02:13 πμ »
Παιδιά διάβασα ότι είπατε με πολύ προσοχή .όσο αναφορά τον φίλο που μου πρότεινε το longines  είναι πολύ ωραίο ρολόι αλλά μου φαίνεται πολλάα λεφτά για μια εταιρεία που εγώ προσωπικά δεν την ξέρω . Κατά δεύτερον δεν είμαι άνθρωπος που γυρίζει βιτρίνες και δοκιμάζει κακός ναι μεν αλλά έτσι ειμαι ,εγώ θέλω να πάω να δοκιμάσω ένα να δω αν μου πηγαίνει και αν ναι το πήρα δεν θα πάω να κοιτάξω κάτι άλλο . Τώρα κατά 99% στο μυαλό μου έχω ότι θα πάρω ένα panerai ,δεν ξέρω πιο και γιατί αλλά αν μου πηγαίνει και είναι στα λεφτά μου το πήρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει αυτή η αγορά για αυτό μπήκα και στο κόπο να γράψω εδώ.Αυριο εχω σκοπό να πάω μια βόλτα και αν όλα πάνε καλά θα ανεβάσω photo .ευχαριστώ πολύ όλους σας

Δλδ εσύ τώρα μας λες… ότι ξέρεις  και γουστάρεις την Panerai αλλά αγνοείς και δεν ξέρεις ποια είναι η Longines;;;

Από μένα ένα μεγάλο ΟΧΙ…

Καλές γιορτές και ζήτω το Ελληνικό Έθνος!!!

Υ.γ. Προσπάθησα να τα πω όσο πιο φιλικά μπορούσα..;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
kostasios,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 02:03:52 πμ »
Ρε συ, ξέρεις ποιός είναι. ::)

Ειναι κάποιος που αλλάζει ρολόγια συνέχεια, και κάνει ερωτήσεις με άλλο προφίλ, για να

* ελέγξει την πιστότητά μας έναντι ανταγωνισμού από την συγκεκριμένη μάρκα / άλλα φόρουμ  :o
* δεί μήπως κάτι μέχρι τα 5.000 του έχει ξεφύγει :P
* διατηρήσει το ανταγωνιστικό πνεύμα ( καβγάδες ), μήπως και μας πάρει ο ύπνος. :-*

Αλεξ, σε πήραμε χαμπάρι  ;D

Αλεξ ή κάτι σε blues;;;
friendly
0
funny
1
like
0
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
geezerv,
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 02:42:45 πμ »
Παλιο μέλος είναι ο Νίκος53?Πάντως δεν έχω καταλάβει τι ψάχνει,καλές γιορτές
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Gnl1977

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Seiko-λογίες....& more
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 06:31:16 πμ »
Κάνω φιλότιμες προσπάθειες να μπω σε mood "γιορτινό", αλλά δεν.........
 :( :( :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 06:52:12 πμ »
Παιδιά καλημέρα  δεν είμαι τρολλ ,όσο αναφορά το panerai που θέλω να πάρω με έχει ψήσει η γυναίκα μου για να το φοράει και εκείνη και κακά τα ψέματα μου αρέσει και εμένα 😂😂😂
Επισεισ θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και είπα να κάνω ένα ρολόι μέχρι αυτά τα λεφτά και τίποτα λιγότερο η περισσότερο.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 07:20:31 πμ »
Παλιο μέλος είναι ο Νίκος53?Πάντως δεν έχω καταλάβει τι ψάχνει,καλές γιορτές
καλημέρα όχι χθες έκανα εγράφη για να ρωτήσω την γνώμη σας .μου φαίνεται λογικό να μην έχεις καταλάβει, λόγο ότι δεν έχω ιδέα από ρολόγια δεν είμαι σαφής .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 07:24:31 πμ »
Αν δεν είσαι τρολ,...

Δεν έχεις κανένα λόγο να εξαντλήσεις το budget σου.. Αν δεν ξέρεις την longines σίγουρα θα ξέρεις την Tag..

Πολύ σημαντικό (αν δεν είσαι τρολ)... Θέλεις να "φαινονται" τα χρήματα που έδωσες - στις πλατιές λαϊκές μάζες - η όχι? Αν θέλεις τότε οι επιλογές σου είναι πραγματικά περιορισμένες.. Αν όχι, οι επιλογές σου είναι πάρα πολλές και χωρίς να χρειάζεται να πας τόσο ψηλά.
κακά τα ψέματα θέλω και να φαίνονται βέβαια αυτό δεν σημαίνει και ότι θα πάρω ένα rolex 32 cm για να λέω ότι έχω rolex.ευχαριστω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 07:41:39 πμ »
κακά τα ψέματα θέλω και να φαίνονται βέβαια αυτό δεν σημαίνει και ότι θα πάρω ένα rolex 32 cm για να λέω ότι έχω rolex.ευχαριστω

32 σίγουρα όχι,

36?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 07:54:24 πμ »
Απλά φίλε Νίκο έχε και αυτό υπόψιν σου, μιας και αναφέρθηκε νωρίτερα. Συνήθως όταν δεν γνωρίζουμε από ρολόγια και κοιτάμε για αγορά, νομίζουμε πως παίζει ρόλο και το λουράκι που θα πάρουμε, λες και θα το παντρευτούμε. Αυτό είναι λάθος, τα λουράκια αλλάζουν σαν τα πουκάμισα στην πλειοψηφία των ρολογιών. Ίσα ίσα που επιβάλλεται για το καθημερινό σου ρολόι να έχεις πολλά λουράκια (αν δεν φοράς το μπρασελέ συνεχώς) ώστε να το ταιριάζεις στο ντύσιμο ή την δραστηριότητά σου. Οπότε τώρα που κοιτάς για αγορά...μην δίνεις και τόσο σημασία στο λουράκι, βάζεις ότι θέλεις πάνω! Στο ρολόι δώσε βάση.

Ο λόγος που οι φίλοι μας σου λένε να δεις σε μπρασελέ σε αυτά τα χρήματα είναι πως σε αυτή την κατηγορία τιμής τα μπρασελέ των ρολογιών είναι πολύ ποιοτικά και δεν πας να τα αγοράσεις ξεχωριστά γιατί οι εταιρίες ζητάνε ένα νεφρό για αυτά. Επίσης, ανεβάζουν την αξία μεταπώλησης, σε σημείο που αν κάνεις το λάθος και επιλέξεις γνωστό μοντέλο ρολογιού χωρίς το μπρασελέ του τότε δεν το θέλει κανένας μετά. Έχε το υπόψιν σου, και καλές αγορές!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 07:56:45 πμ »
32 σίγουρα όχι,

36?
Όχι δεν μου αρέσει τίποτα σε αυτά . Το daytona με το δερμάτινο  είναι το μόνο που θα επερνα αλλά  είναι ένα όνειρο προς το παρόν.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 07:59:49 πμ »
Απλά φίλε Νίκο έχε και αυτό υπόψιν σου, μιας και αναφέρθηκε νωρίτερα. Συνήθως όταν δεν γνωρίζουμε από ρολόγια και κοιτάμε για αγορά, νομίζουμε πως παίζει ρόλο και το λουράκι που θα πάρουμε, λες και θα το παντρευτούμε. Αυτό είναι λάθος, τα λουράκια αλλάζουν σαν τα πουκάμισα στην πλειοψηφία των ρολογιών. Ίσα ίσα που επιβάλλεται για το καθημερινό σου ρολόι να έχεις πολλά λουράκια (αν δεν φοράς το μπρασελέ συνεχώς) ώστε να το ταιριάζεις στο ντύσιμο ή την δραστηριότητά σου. Οπότε τώρα που κοιτάς για αγορά...μην δίνεις και τόσο σημασία στο λουράκι, βάζεις ότι θέλεις πάνω! Στο ρολόι δώσε βάση.

Ο λόγος που οι φίλοι μας σου λένε να δεις σε μπρασελέ σε αυτά τα χρήματα είναι πως σε αυτή την κατηγορία τιμής τα μπρασελέ των ρολογιών είναι πολύ ποιοτικά και δεν πας να τα αγοράσεις ξεχωριστά γιατί οι εταιρίες ζητάνε ένα νεφρό για αυτά. Επίσης, ανεβάζουν την αξία μεταπώλησης, σε σημείο που αν κάνεις το λάθος και επιλέξεις γνωστό μοντέλο ρολογιού χωρίς το μπρασελέ του τότε δεν το θέλει κανένας μετά. Έχε το υπόψιν σου, και καλές αγορές!
σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σιγουρα για να το λες κάτι θα ξέρεις παραπάνω οπότε θα το έχω υπόψιν μου .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 08:07:27 πμ »
Έχε επίσης υπόψιν σου πως τα Πανέρια που κοιτάς επί της αρχής δεν βγαίνουν σε μπρασελέ οπότε δεν έχεις το πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω. Αλλά και πάλι ισχύει αυτό για το λουράκι, κρατάμε το μπλέ, παίρνουμε ένα δύο ωραία καφέ, ένα μαύρο για την κυρά να το βάζει, και είναι έτοιμο το συνολάκι! Μην σε περιορίζει το λουρί, να το βλέπεις σαν αξεσουάρ όχι σαν κομμάτι του ρολογιού. Και πάλι ως παράδειγμα, αρκετός κόσμος παίρνει ένα ρολόι σε λουράκι, βγάζει το λουράκι και το αποθηκεύει για μεταπώληση, και βάζει άλλα λουράκια να το φοράει (που ενδεχομένως του αρέσουν περισσότερο).
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 08:11:56 πμ »
https://www.panerai.com/en/collections/watch-collection/luminor/pam01088-luminor-gmt---44mm.html
https://www.google.com/amp/s/paneraireview.com/panerai-watch-reviews/panerai-pam359-review/amp/
Καλημέρα παιδιά από χθες το βράδυ βλέπω και αυτά τα 2 .ξέρετε αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο σε κάτι η είναι τα ίδια ρολόγια με διαφορετικό design απλά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δεκέμβριος 24, 2021, 08:19:47 πμ »
https://www.panerai.com/en/collections/watch-collection/luminor/pam01088-luminor-gmt---44mm.html
https://www.google.com/amp/s/paneraireview.com/panerai-watch-reviews/panerai-pam359-review/amp/
Καλημέρα παιδιά από χθες το βράδυ βλέπω και αυτά τα 2 .ξέρετε αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο σε κάτι η είναι τα ίδια ρολόγια με διαφορετικό design απλά

Τα ίδια ρολόγια δεν είναι.
Το ένα είναι GMT(δεύτερη ώρα) το άλλο όχι
Σε περίπτωση που δεν χρειάζεσαι δεύτερη ώρα το δεύτερο είναι ότι πρέπει
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions