Αποστολέας Θέμα: Το πρώτο μου ρολόι  (Αναγνώστηκε 12589 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Το πρώτο μου ρολόι
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 17:45:21 μμ »
Επειδή για την αξία μεταπώλησης έχω ρωτήσει κι εγώ στο παρελθόν, κι επειδή δεν το διευκρινίζεις,  θα έπρεπε να είναι κάτι που σε απασχολεί μόνο εάν τα 5χιλ. είναι τα "δεύτερα" χρήματα σου. Εάν είναι κομποδεμα που νομίζεις ότι θα επανεισπραξεις εάν μεταπουλησεις το ρολόι σου σε μια ώρα ανάγκης, κατά την γνώμη μου μην ξοδέψεις τόσο μεγάλο ποσό.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
ohyes,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kontinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 17:46:24 μμ »
συγνώμη επειδή είμαι νέος και δεν έχω ιδέα από ρολόγια . Αυτό παίζει ρόλο σε κάτι ?
Ναι, αγοράζεις το μπρασελέ στο "πακέτο" πιο φτηνά από το αν το αγοράζες χώρια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 17:50:13 μμ »
Δες το zenith defy classic βγαινει και με δερματινο
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου φαίνεται πολύ ωραίο θα περάσω από Δευτέρα να το δω και από κοντά
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 17:55:41 μμ »
Επειδή για την αξία μεταπώλησης έχω ρωτήσει κι εγώ στο παρελθόν, κι επειδή δεν το διευκρινίζεις,  θα έπρεπε να είναι κάτι που σε απασχολεί μόνο εάν τα 5χιλ. είναι τα "δεύτερα" χρήματα σου. Εάν είναι κομποδεμα που νομίζεις ότι θα επανεισπραξεις εάν μεταπουλησεις το ρολόι σου σε μια ώρα ανάγκης, κατά την γνώμη μου μην ξοδέψεις τόσο μεγάλο ποσό.
προς το παρόν είναι δευτερα αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι γίνετε σε αυτούς τους καιρούς και για αυτό δεν θέλω να δώσω ούτε 100ε παραπάνω .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:03:38 μμ »
Τα Panerai είναι μια κατηγορία μόνα τους! Δεν τα μπερδεύεις με άλλη μάρκα και είναι κατάσταση love or hate! Όσο για μεταπώληση εκτός από τα Rolex και τα Seiko σε σχετικά προσιτές κατηγορίες δύσκολα μπορεί κανείς να σε βοηθήσει! Πάντως σίγουρα τα πανέρια αγαπιούνται ιδιαίτερα από τις γυναίκες και θεωρούνται πολύ όμορφα/ξεχωριστά ...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος vtsakiris

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:05:53 μμ »
Δες αυτό:

https://www.cartier.com/Item/Index?cod10=44733502651435031&siteCode=CARTIER_GR&langId=4

Είναι καταπληκτικό ρολόι άσχετα εάν είναι quartz (καμία σχέση η μηχανή quartz Carrie με casio) κοστίζει €4100 και άνετα εκτός boutique έχεις -10% έως -15%.

Πιστεύω ότι άνετα θα κρατήσει την αξία του και είναι αρκετά κάτω από το budget σου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
as above ▲▼ so below

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:07:08 μμ »
Τα Panerai είναι μια κατηγορία μόνα τους! Δεν τα μπερδεύεις με άλλη μάρκα και είναι κατάσταση love or hate! Όσο για μεταπώληση εκτός από τα Rolex και τα Seiko σε σχετικά προσιτές κατηγορίες δύσκολα μπορεί κανείς να σε βοηθήσει! Πάντως σίγουρα τα πανέρια αγαπιούνται ιδιαίτερα από τις γυναίκες και θεωρούνται πολύ όμορφα/ξεχωριστά ...
να σου πω την αλήθεια και εγώ έχω ερωτευτεί με αυτό αλλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω από αυτά τα λεφτά και για να κάνουν 1800ε έκπτωση το κόβω αδύνατον
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:09:07 μμ »
Δες αυτό:

https://www.cartier.com/Item/Index?cod10=44733502651435031&siteCode=CARTIER_GR&langId=4

Είναι καταπληκτικό ρολόι άσχετα εάν είναι quartz (καμία σχέση η μηχανή quartz Carrie με casio) κοστίζει €4100 και άνετα εκτός boutique έχεις -10% έως -15%.

Πιστεύω ότι άνετα θα κρατήσει την αξία του και είναι αρκετά κάτω από το budget σου.
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου αλλά δεν θα μου ταιριάζει καθόλου .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:12:49 μμ »
να σου πω την αλήθεια και εγώ έχω ερωτευτεί με αυτό αλλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω από αυτά τα λεφτά και για να κάνουν 1800ε έκπτωση το κόβω αδύνατον
Έχεις ρωτήσει σχετικά; Πόσα παραπάνω πρέπει να δώσεις; Εγώ όταν καθυστέρησα να το αποφασίσω για το αγαπημένο μου 233 το πλήρωσα πολύ ακριβά! Για έξι μήνες έδωσα 1500 ευρώ παραπάνω... Οπότε απλά αποφάσισα να τα δώσω ... Χωρίς να υπολογίζω μεταπώληση κτλ ... Ο "έρωτας" δεν είναι λογιστικό ζήτημα ... Αν φτάνεις στα 5Κ λογικά μπορείς και λίγο παραπάνω... Τώρα, γιατί αύριο μπορεί να το πάρεις στα 4Κ ή στα 8Κ ... Ρισκάρεις εσύ ... Δικό σου είναι το πακέτο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:19:48 μμ »
Έχεις ρωτήσει σχετικά; Πόσα παραπάνω πρέπει να δώσεις; Εγώ όταν καθυστέρησα να το αποφασίσω για το αγαπημένο μου 233 το πλήρωσα πολύ ακριβά! Για έξι μήνες έδωσα 1500 ευρώ παραπάνω... Οπότε απλά αποφάσισα να τα δώσω ... Χωρίς να υπολογίζω μεταπώληση κτλ ... Ο "έρωτας" δεν είναι λογιστικό ζήτημα ... Αν φτάνεις στα 5Κ λογικά μπορείς και λίγο παραπάνω... Τώρα, γιατί αύριο μπορεί να το πάρεις στα 4Κ ή στα 8Κ ... Ρισκάρεις εσύ ... Δικό σου είναι το πακέτο...
σε ευχαριστώ καταρχάς για τον χρόνο σου αλλά είμαι κάθετος σε αυτό γιατι μετά αντί να δώσω αλλά 1500 παραπάνω μπορεί να δώσω αλλά 3000 και να πάω σε rolex και πάει λέγοντας . Δύστυχος δύσκολοι καιροί οποτε πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό το σκεπτικό και αν πάνε τα πράγματα καλύτερα βλέπουμε στο μέλλον .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος kostas87f

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:26:26 μμ »
Γνωμη μου να δεις κατι σε μοντέλα που αγαπα ο κοσμος οπως: omega (speedmaster seamaster) breitling (navitimer) iwc(καποιoν πιλοτο) ακομα και tudor black bay
καλη αγορα να χεις

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
oikonikos,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:27:33 μμ »
https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-300-co-axial-master-chronometer-41-mm-23430412101001

https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-diver-300m-co-axial-master-chronometer-42-mm-21030422001001

https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-moonwatch-professional-co-axial-master-chronometer-chronograph-42-mm-31030425001001

Καποιο απο αυτα τα ομεγκα νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη…
Αν πας σε πανεραι θα σου λεγα να δεις καποιο 44αρι luminor(base η 8 days) και οχι τη σειρα due…το 1313 ειναι απο τα ομορφοτερα αλλα ξεφευγει…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Nikos53

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:28:54 μμ »
Παιδιά επειδή άρχισα να κοιτάω και κάποια μεταχειρισμένα εσείς θα περνάτε ένα ρολόι που σας αρέσει από πολύ γνωστό κατάστημα στην Ελλάδα χωρίς κουτί και χαρτιά σε μια άκρος δελεαστική τιμή ? Και αν ναι αυτό υπάρχει πιθανότητα αν χρειαστεί να πωληθει να το πάρει κανείς η θα κάθομαι να το κοιτάω μια ζωή ?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:30:17 μμ »
Παιδιά επειδή άρχισα να κοιτάω και κάποια μεταχειρισμένα εσείς θα περνάτε ένα ρολόι που σας αρέσει από πολύ γνωστό κατάστημα στην Ελλάδα χωρίς κουτί και χαρτιά σε μια άκρος δελεαστική τιμή ? Και αν ναι αυτό υπάρχει πιθανότητα αν χρειαστεί να πωληθει να το πάρει κανείς η θα κάθομαι να το κοιτάω μια ζωή ?
Ισως αλλα το παντρευεσαι αυτο το ρολοι…

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 23, 2021, 18:30:19 μμ »
σε ευχαριστώ καταρχάς για τον χρόνο σου αλλά είμαι κάθετος σε αυτό γιατι μετά αντί να δώσω αλλά 1500 παραπάνω μπορεί να δώσω αλλά 3000 και να πάω σε rolex και πάει λέγοντας . Δύστυχος δύσκολοι καιροί οποτε πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό το σκεπτικό και αν πάνε τα πράγματα καλύτερα βλέπουμε στο μέλλον .
Εσύ ξέρεις καλύτερα το εαυτό σου και το τι αισθάνεσαι και τελικά πράττεις ανάλογα ... Εγώ απλά έδωσα ένα παράδειγμα όπου η εξάμηνη ολιγωρία μου στοίχισε 1,5Κ... Επίσης το μόνο που πιστεύω ότι μπορούμε να σου προσφέρουμε είναι οι εμπειρίες μας και όχι συμβουλές σίγουρα! Καλή επιλογή εύχομαι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions