Αφού δεν έχεις κατασταλάξει, από που προκύπτει το grail? Εκτός αν κάνω λάθος, η έννοια αφορά αυτό που κάποιος ονειρεύεται να έχει στη συλλογή του, το ένα και μοναδικο, ασχέτως κόστους, και το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να το αποκτήσει. Άρα τι συζητάμε ακριβώς?
Ε, ντάξει τώρα, δεν είχα και στο χωριό μου grail, που θες να ξέρω τι είναι ακριβώς!
Μάκη.. αρχικά έχεις χαιρετίσματα από τον κύριο Γιώργο, σε περιμένει για μπύρες !!!
Χαχα χαιρετίσματα!!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση αν μπορούσες να αποχωριστείς κάτι από αυτά που έχεις και να βάλεις και 1500 ευρώ ανεβαίνεις πολύ!!
Οχι, ξεφεύγουμε...
Σε αυτά τα λεφτά θα αγόραζα LLD
Μου αρέσει πολύ, αλλά αρκετά ιδιαίτερο για να χωρέσει σε μικρή συλλογή.
Ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες συμβουλές

Πήγα δοκίμασα κάποια Hydroconquest σήμερα. Με κέρδισε το 41mm το μαύρο (βλέπε φωτο). Πιο διακριτικό ρολογάκι απ'ότι περίμενα. Τα γυαλισμένα center links του μπρασελέ δε μου χτύπησαν άσχημα τελικά.
Δοκίμασα και το 43mm σε μπλε, καλά φόραγε και αυτό, αλλά προτιμούσα το 41.
Σε διχρωμία με κίτρινο χρυσό δεν είχε μαύρο, δοκίμασα το πράσινο, αλλά μάλλον εγκαταλείπω την ιδέα της διχρωμίας...καταλαβαίνω ότι θα με κουράσει αν το φοράω συχνά.
Το Hydroconquest ceramic μαύρο λοιπόν έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα.
Τα Oris που λέτε, ναι ωραία, αλλά δε με ξετρελαίνουν κιόλας. Αν και αυτό που είχε μπει πρόσφατα αγγελία ήταν καλή περίπτωση.
Α, επίσης ένα άλλο που σκεφτόμουν σοβαρά ήταν το Longines Spirit 40mm. Δοκίμασα σήμερα το μαύρο με μπρασελέ και δε μου άρεσε.