Καλη σας μέρα. Τα γνωρίζω όσα γράφετε πως δε μένω γι αυτο εβαλα τη λέξη αφήσει σε εισαγωγικά. Απλα επειδή το παίρνει και η γυναίκα θα αγχωθεί αν δε μπορεί να μπει μέσα και ας υπάρχει τρόπος 
Στη τελική αν δε βρεθεί αυτό θα κάνω θα βάλω την απλή μπαταρία και βλέπουμε πόσο θα αντέξει...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
α. Δεν θα μείνεις.
β. Οταν αρχίσει να ΜΗΝ πιάνει από τα 10 μέτρα, αλλά πρέπει να πας κοντά και να πατήσεις ίσως και δεύτερη φορά, ..................ήρθεν η ώραν σας.

Δεν σταματάνε ξαφνικά, δίνουν σημάδια. Επειδή ακριβώς είναι για αυτοκίνητα - γκαράζ, κλπ, έχει πρόβλεψη να προειδοποιεί

Εγώ, έχω καβάτζα μερικές, στην συσκευασία, συνήθως πάνε μέχρι 2023 - 2024, οπότε, no problem.
Και όταν αγοράσεις, δες τις λήξεις. Εμείς, παρέα, με άλλα μέλη, αγοράσαμε από ειδικό μαγαζί, και ήτανε .............ληγμένες.

Αλλά, το "φχαριστήθηκα", γιατί όταν πήγαμε να ψωνίσουμε, μέσα στην πλάκα, όταν ρώτησα πόσο κάνουν, και μου είπε η κυρία
-"Αυτές, είναι ακριβές. 3 Ευρώ"
εγώ, παραπάτησα, έπιασα την καρδιά μου, λύγισα, χαμήλωσα τον κορμό περπατώντας προς τα πίσω, μέχρι τον πίσω πάγκο στα 2 μέτρα όπου με λυγισμένα γόνατα και γκριμάτσα πόνου στηρίχτηκα, και άρχισα να βαριανασαίνω !
Επαθε η κυρία, και όταν πήρα τηλέφωνο από το σπίτι οτι ήτανε ληγμένες, με .............θυμότανε καλά.