Αποστολέας Θέμα: τερματικός σταθμός??? ελπίζω ναι....126710BLRO  (Αναγνώστηκε 1780 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostasios

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
τερματικός σταθμός??? ελπίζω ναι....126710BLRO
« στις: Νοέμβριος 19, 2021, 21:44:27 μμ »
η σχέση μου με το  ρολόι...
ξεκίνησε επί της ουσίας με το δώρο αρραβώνα μου από τον πεθερό μου... ένα TISSOT
near me petrol pump

...δεν βγαίνει από τον καρπό μου καθόλου και όλο και αρχίζω και σκαλίζω έναν καινούργιο κόσμο για εμένα.... διαβάζω,,, ψάχνομαι και γενικά μέσα από ένα σκάλισμα κάποιων χρόνων αρχίζω να αγοράζω ρολόγια... το δεύτερο ρολόι μου ένα σεικο Seiko SKX007J

η δίψα όμως παραμένει αμείωτη... και συνεχίζω το ταξίδι μου.... ερωτεύομαι και παίρνω μέσα από ένα φόρουμ το ρολόι που ίσως μετάνιωσα όσο τίποτα που πούλησα....
Longine Master Collection

έχω χαθεί στο ίσιωμα.... αρχίζω να θέλω όλο και περισσότερο ένα ρόλεξ... ( μιλάμε για προ 2015 τότε που ήταν εύκολο να βρεις ότι ήθελες.. έσκαγες μύτη ρε αδερφέ στο AD και παζαρευες το ποσοστό έκπτωσης στην retail τιμη...)

όντας τότε υπάλληλος σε μια εταιρία οικονομικά ήταν απλώς όνειρο κάτι τέτοιο να συμβεί.... και λέω ρε φίλε οκ.. δεν είναι όλα για όλους... παίξε μπάλα εκεί που μπορείς... και έτσι έρχεται στην κατοχή μου ένα steinhart
24 petrol station near me

όμως κάπου εκεί η τύχη μου λέει όχι ρε φίλε... μπορεί τελικά να μπορείς να το πάρεις το ρολογακι σου.... και κάπως έτσι μου κάθονται 10Κ από στοίχημα.... παιδιά σκυλιά δάνεια δεν είχα.... ε λέω η τώρα η ποτέ....
σκάω μύτη λοιπόν στον AD και του κάνω παζάρια και παίρνω με 10% έκπτωση στον τιμοκατάλογο το πρώτο μου GMT (7.000 από 7.700)...

για 5 ολόκληρα χρόνια το πάθος για αγορές ρολογιών μειώνεται δραματικά... περνάνε από τα χέρια μου βεβαια κάποια ρολόγια τύπου Apple Watch , Garmin & G-Shock αλλα καταλαβαινω οτι κανενα απο αυτα δεν μπορεσε ποτε να κερδισει πανω απο εβδομαδα χρονο στον καρπο μου... παντα επεστρεφα στο αγαπημενο μου 116710LN... βεβαια κατα την αγορα του ο dealer τοτε ειχε και το Pepsi το οποιο εβγαινε λευκοχρυσο με τιμη στα 17Κ. απλησιαστη τιμη τοτε για μενα αλλα δυστυχως ηταν η απαρχη ενως παραλληλου απαγορευμενου ερωτα... ως και σημερα ανεκπληρωτου.

περνάνε λοιπόν όπως είπα τα 5 χρόνια.. επαγγελματικά πλέον έχω κάνει κάποια βήματα και έχω δίκη μου εταιρία η οποία μου επιτρέπει να ξανά μπω σε παιχνίδια περίεργα.... αρχίζω όλο και περισσότερο να δουλεύω στο μυαλό μου ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής....
βασικό δίλλημα τότε ήταν εάν θα πουλήσω για να αγοράσω η εάν θα αγοράσω κατευθείαν... η ιστορία έχει αποδείξει ότι ο κάρπος μου δεν χωράει δυο ρολόγια.. δύσκολο Νά κάνω rotation... οποτε αποφασιζω και πουλαω αρχες του 2021 το 116710LN
και ψάχνω επιτέλους να κλείσω έναν κύκλο με το ρολόι το οποίο ήταν έρωτας από το μακρινό 2015... αλλά δυστυχώς τότε η αγορά έχει αλλάξει τελείως.... ακούω λέξεις πρωτοφανείς.... καπέλα... λίστες αναμονής.... και άλλες τέτοιες μαλακιες.... και λέω όχι ρε φίλε... δεν δίνω για ρολόι των 9500 16500 για να το πάρω... (τόσο έκανε καινούργιο σε γκρι ντίλερ πριν έναν χρόνο το pepsi...)

κάνω λοιπόν την χαζομάρα και πουλάω το δικό μου για 10.5Κ και μένω χωρίς ρολόι... και το μικρόβιο της αγοράς ενός Καινούργιου όλο και μεγαλώνει.... και πέφτει στα χέρια μου με ένα ελαφρύ καπέλο- σομπρέρο  (τόσο όσο ώστε να παραμεριστούν όσοι ηθικοί φραγμοί με έκαναν να μείνω μακριά από το pepsi)  αυτη εδω η ομορφια.....
online keyboard key test
αγορά λοιπόν 03/21 στην αρχή ερωτευμένος λες και είναι ο πρώτος μου έρωτας... αλλά δυστυχώς με την πάροδο των μηνών πέφτω στην λούπα ότι ένα Τ/Τ ρολόι για καθημερινό μπορεί να σε κουράσει στην οπτική.... σαν κόσμημα ίσως πανέμορφο... αλλά σαν ρολόι κάτι με χαλάει ρε αδερφέ και δεν ξέρω τον λόγο... παράλληλα βλέπω ότι η αγορά του φαίνεται ως επένδυση ως η καλύτερη που μπορεί να έκανα ποτέ.... σε 7 μήνες πλέον για να το βρεις πρέπει να σκάσεις + 4Κ από τα λεφτά που έδωσα... λέω μπράβο ρε φίλε... προλάβαμε....

αλλά μέσα μου ίσως αυτό το τρελό run στην τιμη του με εκανε να σκεφτω οτι ισως ειναι η ωρα να το φλιπαρω για να αποκτησω αυτο που ηθελα απο την αρχη.... και 8 μηνες μετα την αγορα του το ρολοι φλιπαρεται &  ερχεται πλεον αυτο που παντα ηθελα...

και τώρα???? τι??? έκανα σωστά??? μήπως έκανα μαλάκια???
ρε φίλε όμως τα βλήματα που του ρίχνω δεν τα έριξα ποτέ στο rootbeer.... οκ... ηταν μια ομορφη κοπελα η οποια ηξερα απο την αρχη οτι θα εχει ημερομηνια ληξης.. και ηρθε στην ζωη μου ισως το κοριτσι της διπλανης πορτας... που μπορει να μην ειναι τοσο ωραια οσο το κλαρινο που ειχες πριν απο λιγο... αλλα σιγουρα ειναι γυναικα για σπιτι.....
και μένω σε αυτό......

μένω όμως????

έχω ρε φίλε δυο γιους... ο ένας θα πάρει κάποτε το pepsi.. ο αλλος??? τι??? το TISSOT??? ( θα νιωσει λιγο μαλακας ο δευτερος φαντάζομαι...)
ίσως ο δεύτερος να πάρει κάποτε και ένα πανέρι???
ίσως δεν ξέρω... τώρα σίγουρα θα απολαύσω στον καρπό μου τον έρωτα μου και δεν σκέφτομαι επουδενί κάτι άλλο εκτός από το να φοράω το ρολόι που γούσταρα σχεδόν από την αρχή.....

friendly
0
funny
0
like
5
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
hill,Greg,kostasios,geezerv,criss6,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: τερματικός σταθμός??? ελπίζω ναι....126710BLRO
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 21:58:17 μμ »
 Ωραίο θέμα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 22:08:20 μμ »
success story...
Μπράβο φίλε...!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 22:22:35 μμ »
success story...
Μπράβο φίλε...!

για να είμαστε ειλικρινείς.... δεν θεωρώ success story οτιδηποτε εγινε μετα την πωληση του 116710LN... η καψα μου για το συγκεκριμενο ρολοι με εβαλε σε εναν δρομο οπου απλως επρεπε να παλεψω για να αποκτησω κατι με οσο γινεται την μικροτερη αιμοραγια... ηξερα πως εαν εκανα την κινηση να δω καποιες αλλες εταιριες... (βλεπε πανεραι που τα θεωρω σε γενικη εικονα πανεφορμα ρολογια) ηξερα πως απλως θα καθυστερουσα το αναποφευχτο... δηλαδη να συνεχισω το φλιπαρισμα μεχρι να φτασω σε αυτο που ηθελα...  δηλαδη το Pepsi...

το μόνο σίγουρο είναι ότι για εμένα από εδώ και πέρα οτιδήποτε θα αγοράσω θα το αγοράσω με όρους πολύ διαφορετικούς αποτί συνάντησα στον κόσμο της ρόλεξ...
και εάν φτάσουμε σε σημείο όλες οι εταιρίες να μπουν σε τέτοια παιχνίδια τότε ο δεύτερος γιος το πολύ πολύ να πάρει κανένα χωράφι παραπάνω....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 22:38:05 μμ »
Τι είπες τώρα.....
Καλά έκανες και κατέληξες (εύχομαι) σε αυτό.
Είδες πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 23:42:52 μμ »
Ωραία ιστορία και ακόμα ωραιότερη επίτευξη του πολυπόθητου..;) Δυστυχώς, όμως στον χώρο του ρολογιού, Ιθάκη δεν θα βρεις!!! Καλοτάξιδος λοιπόν και καλούς στόχους..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 23:51:35 μμ »
Τελικά όταν θες κάτι πολύ το σύμπαν δουλεύει μαζί σου μέχρι να το πετύχεις. Μπράβο σου.

Το πρόβλημα σου βέβαια τώρα είναι (και σε καταλαβαίνω απόλυτα) πως θα γίνει να "φτιάξεις" και τον άλλο γιο.  :D

Όχι για εμένα. Για τον φουκαριαρη τον γιοκα μου.  :D

Καλή συνέχεια λοιπόν...
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
kostasios,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Makis2020

• Sr. Member
  • 2020 ξεκίνησα το χόμπυ
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 23:57:00 μμ »
Δυνατός.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 23:58:37 μμ »
Να είστε καλά παιδιά.
Ένας φίλος μου είπε θέλοντας να με πειράξει… «μαλακα το batman πως και σου ξέφυγε;;;»
Δεν μπόρεσα να του δώσω ποτέ απάντηση….
Ένας άλλος αν τραβάω κανένα ζόρι για τα GMT…

Εάν ποτέ θα έπρεπε να κάνω κάποια άλλη κίνηση στην ίδια εταιρία θα ήταν μόνο για ένα day-date….
Αλλά εκεί που έχουν πάει οι τιμές θέλει και ένα νεφρό το συγκεκριμένο για να το αγοράσεις…

Φαντάζομαι στην δίκη μου Ιθάκη ίσως σε 20 χρονια από τωρα να φορέσω κάτι τέτοιο ως retirement watch…
Η κάποιο πατεκ…. Ως τότε πιάσαμε ταβάνι…. Λέμε τώρα…. Για να το πιστέψουμε…
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 19, 2021, 23:59:42 μμ »
η σχέση μου με το  ρολόι...
ξεκίνησε επί της ουσίας με το δώρο αρραβώνα μου από τον πεθερό μου... ένα TISSOT
near me petrol pump
.....................

.....φάνηκε από την πρώτη φωτό, ότι είχες πολύυυυυυυυ δρόμο μπροστά σου !

Καλοτάξιδος και στα επόμενα  ;)
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
kostasios,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 20, 2021, 00:00:56 πμ »
Τελικά όταν θες κάτι πολύ το σύμπαν δουλεύει μαζί σου μέχρι να το πετύχεις. Μπράβο σου.

Το πρόβλημα σου βέβαια τώρα είναι (και σε καταλαβαίνω απόλυτα) πως θα γίνει να "φτιάξεις" και τον άλλο γιο.  :D

Όχι για εμένα. Για τον φουκαριαρη τον γιοκα μου.  :D

Καλή συνέχεια λοιπόν...

Μου αρέσεις … γιατί το προσεγγίζεις από την σωστή σκοπιά… την γυναίκα προσπαθώ να τουμπάρω αδερφέ… αλλά με κοιτάει στραβά…. Και ξέχασα να της αναφέρω και ένα μηδενικό στην όλη αιμορραγία….
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
WasteG8,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 20, 2021, 09:13:17 πμ »
Έχω την εντύπωση από αυτά που περιέγραψες ,αλλά  και με την αγάπη που φαίνεται ότι έχεις για τα ρολόγια ,ότι  οι γιοι σου μελλοντικά δεν θα προβληματιστούν στην μοιρασιά με αυτά που θα βρουν…..
Άλλωστε και εγώ για τα παιδιά το κάνω 😆😆😆
friendly
0
funny
4
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
rpdrummer,Beastaras,kostasios,criss6,
Members reacted like:
kostasios,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 20, 2021, 11:57:00 πμ »
Έχω την εντύπωση από αυτά που περιέγραψες ,αλλά  και με την αγάπη που φαίνεται ότι έχεις για τα ρολόγια ,ότι  οι γιοι σου μελλοντικά δεν θα προβληματιστούν στην μοιρασιά με αυτά που θα βρουν…..
Άλλωστε και εγώ για τα παιδιά το κάνω 😆😆😆

....όλοι, για τα παιδιά φροντίζουμε  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 20, 2021, 11:58:42 πμ »
Έτσι. Αμάρτησα για τα παιδιά μου φάση.

Και επειδή αμαρτία εξομολογημένη, ουκ έστι αμαρτία, συνεχίζουμε ακάθεκτοι  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 21, 2021, 18:38:05 μμ »
Πρώτες εντυπώσεις μετά από 4 μέρες καρφωμένες το ρολόι στον καρπό μου…

1.Αρκετά πιο ελαφρύ στον καρπό  αποτι το root beer.
2.To Jubilee πάνεμορφο και αγκαλιάζει ποιο σωστά τον καρπό.
3. Το ρολόι ψοφάει για φωτογράφιση. Για κάποιον λόγο γράφει πολύ καλύτερα από root beer & LN
4. Εκτός από εμένα οποίος το είδε με είπε βλάκα που έδωσα το root beer διότι ήταν ομορφότερο.
5. Η γυναίκα μου αρχίζει να ζηλεύει… ατάκες του στιλ «την μισή προσοχή να μου έδινες θα ήμουν ευτυχισμένη!»
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions