Όπως καλά καταλάβατε θέλω να αγοράσω ένα αυτόματο ρολόι. Αν δεν έχω καταχωρήσει σωστά στο αντίστοιχο σημείο την ψηφοφορία ή αυτή θεωρείται ότι αντιβαίνει κάποιον κανονισμό, όποιος διαχειριστής μπορεί να την σβήσει. Συνεχίζω. Ως όριο μέχρις στιγμής θέτω τα 300ε. Τον ETA-2824 κρίνοντας, από όσα έχω διαβάσει, είναι ο καλύτερος χωρίς συζήτηση. Η Calvin-Klein σαν μάρκα όμως δεν με κερδίζει (συν το κρύσταλλο ζαφείρι που έχει τοποθετήσει) αλλά λόγω του μηχανισμού είναι πιθανή επιλογή. Το Zeppelin από την άλλη έχει κρύσταλλο ζαφείρι, τον Citizen/Miyota 821a. Έχει στο ρολόι του κάποιος τον μηχανισμό αυτό, κρατάει καλή χρονομετρία? Για εμένα έχει το καλύτερο καντράν από όλα αλλά για την zeppelin δεν μπορώ να βρω κάτι σαν εταιρεία. Το πενταράκι της seiko μ αρέσει αρκετά. Τίμιο, σίγουρα θα έχετε κάποιο ρολόι που φοράει τον Seiko 4r36, για αυτό τι χρονομετρία έχει? Για το maserati έχω την ίδια άποψη με το zeppelin. Δεν είναι κάποια εταιρεία ωρολογοποιίας και δεν ξέρω πολλά. Για τον μηχανισμό NH70(4r71) δεν μπορώ να βρω πολλά στο ίντερνετ αλλά είναι seiko. Μια σκάλα επάνω και μάλλον οι επικρατέστερες επιλογές μου τα orient και το ιστορικό citizen. Έχω διαβάσει και στο φορουμ και εκτός. Από αξιοπιστία δεν τίθεται θέμα. Το μόνο θέμα είναι από χρονομετρία ο F6922 είναι καλύτερος από τον miyota 8203 τελικά? Είναι τι θα σου κάτσει από μηχανισμό? Θα το έχω για καθημερινή χρήση, συνεπώς βολεύει το μπρασελέ, να κρατά καλή χρονομετρία (ξέρω σε τι κατηγορία αναφέρομαι μέχρι το όριο αυτή την στιγμή αυτοί παίζουν) και σαν ποιότητα να έχει παραπάνω συν. Έχετε ή είχατε κάποιο από αυτά? Θα ήθελα την γνώμη σας