Αποστολέας Θέμα: Seiko Alpinist SARB017  (Αναγνώστηκε 19797 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
Seiko Alpinist SARB017
« στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 18:18:36 μμ »
Σημερα εφτασε το μπρασελε του Alpinist και με την ευκαιρια ειπα να βγαλω μερικες γρηγορες φωτογραφιες και να κανω μερικα σχολια.

Το Alpinist ειναι αρκετους μηνες στην κατοχη μου και το φοραω πολυ συχνα.Μαλιστα οταν βρει χρονο στον καρπο,μου κακοφαινεται να το βγαζω για να φορεσω καποιο αλλο.Ειναι διαφορετικο απ'ολα τ'αλλα και γι αυτο ενα απο τα αγαπημενα.
Το Alpinist ειναι ενα σκληροτραχηλο ρολοι μεσα σε διακριτικο περιβλημα.Ενα ρολοι περιπετειας που ομως δε λεει οχι και σε ''καλο ντυσιμο''.Ενα ρολοι που θα επελεγε ο professor Indiana Jones,ικανο να τον ακολουθησει στις περιπετειες του,αλλα και να ταιριαζει με σακακι για τις μερες που διδασκει στο πανεπιστημιο.

Σαν μεγεθος για τα σημερινα δεδομενα φανταζει μικρο,αλλα αυτο ειναι αλλο ενα στοιχειο της γοητειας του.Τωρα που το εχω συνηθισει για τα καλα,δε θα ηθελα με τιποτα να ειναι μεγαλυτερο.Τα 38mm ενισχυουν την αισθηση του ποιοτικου και συμπαγους ρολογιου και το κανουν ακομη πιο ανετο στην καθημερινη χρηση.Εξαλλου προσωπικα μου αρεσει η ποικιλια και απολαμβανω εξισου μικρα αλλα και μεγαλα ρολογια,οποτε το alpinist δουλευει τελεια για μενα.

Ο μηχανισμος ειναι ο αγαπημενος-μου- low beat 6R15,αυτοματος αλλα με δυνατοτητα κουρδισματος και απο την κορωνα,hacking δευτερολεπτων,πανω απο 50 ωρες ρεζερβε και υποδειγματικη ακριβεια που θα ζηλευαν πολλα COSC ρολογια.

Η στεγανοτητα φθανει τα 200m,εχει βιδωτη κορωνα και καπακι,ζαφειρι κρυσταλλο και εσωτερικη περιστρεφομενη στεφανη για προσανατολισμο.

Το μπρασελε αγοραστηκε εκ των υστερων αφου το 017 πωλειται μονο με δερματινο λουρακι.
Ειναι ολο μασιφ,βουρτσισμενο στην επιφανεια αλλα γυαλισμενο στο πλάι,ωστε να ταιριαζει το φινιρισμα της κασας.
Το 017 ειναι μαλλον αλλο ενα ρολοι ''χαμαιλεων'' αφου ταιριαζει με τα περισσοτερα ειδη λουριων.
Καφε και μαυρα δερματινα,κροκό,ιμαντες διαφορων χρωματων,Bund,μπρασελε,δειχνει πολυ ωραιο με ολα.
Αν και δεν το περιμενα,μου αρεσει με το μπρασελε,τοσο εμφανισιακα οσο και σαν αισθηση στο χερι,οποτε ετσι θα μεινει απο δω και περα.

Με τα περι ποιοτητας φινιρισματος κτλ δεν θα σας κουρασω,ειναι απλα στα γνωστα επιπεδα που εχουν ολα τα Japan Domestic Seiko μοντελα.

Η Seiko εντελως αψυχολογητα αποφασισε η νεα σειρα Alpinist να χρησιμοποιει κασες και styling απο καταδυτικα μοντελα,πραγμα που το θεωρω τουλαχιστον βλακεια.
Το 017 για οσο ακομη παραγεται ειναι ο τελευταιος των μοϊκανων λοιπον,ενα πραγματικα διαφορετικο και αξιολογο κομματι.

Αυτα τα λιγα... ;)

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 21, 2011, 18:20:40 μμ από eisenberg »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Seiko Alpinist SARB017
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 18:28:13 μμ »
καλοριζικο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 18:30:54 μμ »
Πολύ του πάει και το μπρασελέ - δεν το περίμενα.

Φοβερές οι φωτό Θοδωρή (όπως πάντα δηλαδή)!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

SYZo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 18:42:00 μμ »
σε αυτο με τον Indiana Jones δεν θα μπορουσα να συμφωνήσω περισσοτερο, το μεγεθος ειναι πραγματικα οσο πρεπει, αν ηταν 40 θα ηταν ασχημο επισεις το χρυσο που υπαρχει στο ρολοι αντανακλα το παραμικρο φως και ετσι η λουμινοβα ειναι σχεδόν άχρηστη. πολυ ωραια παρουσιαση και οι φωτο φοβερες. να χαιρεσαι το μπρασιλε  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 19:36:27 μμ »
Χαμαιλέοντας. Άλλαξε πολύ με το μπρασελέ χωρίς να χάσει την ταυτότητά του. Το αναδεικνύεις βέβαια με τον τρόπο που το φωτογράφισες. Αισθάνομαι ότι το βλέπουμε με τα δικά σου μάτια.
Έχω φάει κόλλημα ότι θα είναι τρομερό με σκούρο καφέ λουράκι μηχανόβιου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Theminio

• Sr. Member
  • Μάθε μπαλίτσα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 19:44:25 μμ »
ΠΟΛΥ πιο ωραίο με μπρασελε Eis! Απίθανο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 19:55:32 μμ »
Θοδωρή υπέροχο φίλε! Και εγώ νομίζω ότι με το λουρί είναι καλύτερο αλλά όχι ότι είναι άσχημο το μπρασελέ! Πανέμορφο και βέβαια κλασσικά ποιοτικό, στιβαρό, ακριβές δηλαδή ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΡΟΛΟΙ με δυο λέξεις!

Φιλικά
Νίκος
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
OMegasNik Ο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝ!
είμαι ακόμη εδώ!

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 20:35:14 μμ »
eisenberg καταπληκτικό!!! είναι τρελό ρολόι το seiko με ίσως μια απο τις καλύτερες αν οχι την καλύτερη μηχανη!!! το προτιμώ με δερματινο λουράκι όσο δεν πάει αλλα ειναι οι φωτο σου τοσο σουπερ που το κοιτάω και μου αλλάζει γνώμη!! καλοφόρετο και να το χαρείς..πραγματικα μια απο τις καλύτερες αγορές σε ολοκληρο το φάσμα τιμών!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

Αποσυνδεδεμένος TheseusGR

• Member
  • **
  • The more you own, the more you know you don't own.
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 20:36:24 μμ »
Ως πρώην κάτοχος του ωρολογιου σου δίνω συγχαρητήρια Eisenberg για τις φώτο, αποτύπωσες ακριβώς τις διαφορετικές όψεις του πρασινου που δημιουργεί ο φωτισμός.

Και εγώ πίστευα ότι το καφέ λουρί είναι μονόδρομος αλλά είναι εξαιρετικό και με το μπρασελλέ, αυτές τις φώτο πρέπει να βάλει ο Seiya γιατί με τις δικές του με το μπρασελλέ δείχνει πολύ μετριο.

Πολύ ισορροπημένο ρολόι, και γιαυτό μπορεί να γίνει χαμαιλέων. Τα 38mm μόνο λίγα δεν είναι, η ημερομηνία μπορεί να τοποθετηθεί όμορφα και συμμετρικά στο dial, ο μηχανισμός γεμίζει την κάσα, το ρολόι φοριέται εύκολα, οι δείκτες δεν χρειάζεται να γίνουν κορμοί δέντρων. Κλασικές αξίες σε ένα κλασσικό ρολόι.

Καλοφόρετο, μόνο καλές ώρες.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 20:38:20 μμ »
Εξαιρετικο ρολοι Θοδωρη. Απλα με το μπρασελε απογειωνεται.

Καλοφορετο φιλε μου. :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 21, 2011, 22:10:25 μμ »
Ευχαριστω παιδες για τα καλα σας λογια! :)

Πολύ ισορροπημένο ρολόι, και γιαυτό μπορεί να γίνει χαμαιλέων. Τα 38mm μόνο λίγα δεν είναι, η ημερομηνία μπορεί να τοποθετηθεί όμορφα και συμμετρικά στο dial, ο μηχανισμός γεμίζει την κάσα, το ρολόι φοριέται εύκολα, οι δείκτες δεν χρειάζεται να γίνουν κορμοί δέντρων. Κλασικές αξίες σε ένα κλασσικό ρολόι.
Πολυ ευστοχα σχολια φιλε Θησεα!
Οντως ειναι ενα πολυ ισορροπημενο ρολοι γι αυτο και εγραψα οτι οι διαστασεις του ειναι οι ιδανικες και αν ηταν μεγαλυτερο θα χαλουσε αυτη η πραγματικα πολυ καλη ''συνταγη''.
Για να μαι ειλικρινης,μετα την αποκτηση του Alpinist ξεπερασα καθε κολλημα που ειχα παλιοτερα με ρολογια κατω των 40mm.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος DragonAce

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 00:21:58 πμ »
βλέποντας ρολόγια σαν τον αλπινιστή, αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια σκέψη: "τα αντρικά ρολόγια όπως απλά πρέπει να είναι"
διακριτικά, απλά, στιβαρά κ ευκολοφόρετα

πολύ ωραίο παρουσίαση Θοδωρή! να σαι καλά!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Elio5

• Hero Member
  • United we stand-Divided we Fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 00:28:03 πμ »
βλέποντας ρολόγια σαν τον αλπινιστή, αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια σκέψη: "τα αντρικά ρολόγια όπως απλά πρέπει να είναι"
διακριτικά, απλά, στιβαρά κ ευκολοφόρετα

πολύ ωραίο παρουσίαση Θοδωρή! να σαι καλά!
+1000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Καλοκαίρι Μύκονος. Χειμώνας Αράχοβα. Συσκευές Apple. Καφές Starbucks. Δουλειά με μέσον. Κλάμα για την κρίση. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

Αποσυνδεδεμένος desmo16

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 22, 2011, 01:44:27 πμ »
Απλά υπέροχο ότι και να του βάλεις...!
friendly
0
funny
0
like
0