Όταν η Nasa βγήκε παγανιά κρυφά για να επιλέξει ρολόι για το φεγγάρι, αγόρασε από μαγαζιά όλους τους κορυφαίους χρονογραφους της εποχής για να τους τσεκάρει.
Η Daytona ,για επαγγελματικους προορισμούς ,αποδείχτηκε ντροπή, εν αντίθεση με το Speedmaster
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εισαι ιδεοληπτικός, φανατικός και αγύριστο κεφάλι.

Η Ντεϋτόνα, ήταν ανωτέρας ποιότητος, αλλά και λιιιιιιιγο στεγανή, οπότε, στο κενό και επαναφορά, βούλιαξε το ακρυλικό,
ενώ το ΧΑΡΒΑΛΟ της Ω, που ήταν ευάερο - ευήλιο - διαμπερές, και σκύλοι έμπαιναν αλώνιζαν και λογαριαμό δεν έδιναν, μαζί με όλα τα στοιχεία της φύσης, που κατέστρεφαν τον μηχανισμό, επέζησε της δοκιμής κενού.
Και τότενες, το ρελόι, παρέμενε σε αποστειρωμένο περιβάλλον, οπότε επέλεξαν αυτό.
Και τυχεροί ήντανε που δεν ύπαρχαν ακόμα τα Casio, αλλιώς,
η Ω θα ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ επειδής ΠΟΤΕ δεν κατάφερε να βγάλει κάτι της προκοπής, κάτι που να συγκινεί τις πλατιές λαϊκες μάζες. Δεν κατάφερε να κάνει σουξέ ! Οπως λέει και το άσμα
Λογοθέτης Γιάννης
Η γυναίκα μου, μου είπε σε τόνο γλυκό
γράψε αν θέλεις και κανένα σουξέ λαϊκό
γράψε κάτι που να πιάνει
τη μεσαία τάξη Γιάννη
κάτι πιο ερωτικόΚαι όλο μας βγάζει τις παραλλαγές του moon, μέχρι και σε πλαστικά, για να μένει στην επικαιρότητα.
Βρές πόσα Ω οιαδήποτε ηλικίας υφίστανται και τι τιμές κρατάνε, και πόσα κορωνάτα και τι τιμές.
Η αγορά δίνει το .............μάρς ( Στρατιωτικό εμβατήριο )